İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. :D

Yolda kaldım. :)

f1b3b1b9bd0fda6e089b1921d0ee0e72.jpg

Yorum bağlantısı

Tırt Fiat. :p Hayırdır noldu Mert?

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Gecmis olsun nesi var

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tırt Fiat. :p Hayırdır noldu Mert?

Hakkatten fırt. :p

Gecmis olsun nesi var

Sağol kardeşim. Sabah kizilaya gittim. Eve geldim. Sonra bi ışim daha çıktı. Calistirdim ve vites kutusunu kontrol edin çıktı. Yürümedi. Sonra tekrar denedim düzeldi ama benim içime sinmedi. Baskı balatasi da bitti galiba. Şimdi servise çektirdim, Bakılacak. Yarına hazır olur dediler. Manuel vitesin gözünü seveyim. :(
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Baskı Balata, Buji, bozuk olan Subap iticileri ve genel bakım için ustaya teslim edildi.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Hakkatten fırt. :p

Sağol kardeşim. Sabah kizilaya gittim. Eve geldim. Sonra bi ışim daha çıktı. Calistirdim ve vites kutusunu kontrol edin çıktı. Yürümedi. Sonra tekrar denedim düzeldi ama benim içime sinmedi. Baskı balatasi da bitti galiba. Şimdi servise çektirdim, Bakılacak. Yarına hazır olur dediler. Manuel vitesin gözünü seveyim. :(

Gecmis olsun tekrardan tirt demistim sana :p

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

8d173c8d38d760e194b55d888b5660a9.jpg

Citaları degistirmek istedik garantiden reddettiler [emoji28] 45k bakımı

Ahmetcan yağ kanalı temizliği ve polen filtresi dışında 285 tl tuttu benim. sizinki biraz pahalı olmuş sanırım. Bir de  dpf temizliği ve enjektör temizliği önerdiler geniş zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Size servis bunlar için birşey söyledi mi?

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Ahmetcan yağ kanalı temizliği ve polen filtresi dışında 285 tl tuttu benim. sizinki biraz pahalı olmuş sanırım. Bir de dpf temizliği ve enjektör temizliği önerdiler geniş zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Size servis bunlar için birşey söyledi mi?

Babama sorsalar bile babam hayir demiştir :D

İzkar pahalı ancak randevu derdi yok. Bizim araba taksi gibi hiç durmuyor yerinde :)

Otokoc 400 demişti yanlis hatirlamiyorsam

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Dişi çıktı :) kapaksiz sayısı yarıyı geçince hepsini ben sokecegim sanırım, şimdilik yarı yarıya :)e6c3d40a692ed32226f54a973ea39f1b.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

f1b3b1b9bd0fda6e089b1921d0ee0e72.jpg

Baskı balata 177bin km dayanabildi. Buna debriyaj bilyasi da eklenince masraf tam 1000 tl oldu. Eski parçaları usta gösterdi arabanın yürümesi mucizeymis gerçekten. :D

Bu masraf bence otomatik bir araç için normal. Tam otomatik şanzıman olsa yağ değişimi bu para zaten. :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İki gündür ilk marş nazlı idi... 

Bu sabah, yine nazlı çalıştı ve akabinde abs, esp lambası yanık kaldı... İşe uğramadan sanayiye gittim.. 

72 Amper Bosch marka S4 akü aldım... 240 lira. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Bu sabah, yine nazlı çalıştı ve akabinde abs, esp lambası yanık kaldı... İşe uğramadan sanayiye gittim.. 

Kızdırmaları da kontrol ettir abi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kızdırmaları da kontrol ettir abi.

Yok Ertan'ım akü bu... Kontrol ettirmedim... Lambalar yanık kalmasa başka şeyler arıyordum zaten de.. abs esp yanık kalınca akü olasılığı % 100

Yorum bağlantısı

hBV4c3p.jpg

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yok Ertan'ım akü bu... Kontrol ettirmedim... Lambalar yanık kalmasa başka şeyler arıyordum zaten de.. abs esp yanık kalınca akü olasılığı % 100

Yok ondan demedim abi. Hazır gitmişken onu da kontrol ettirseydin diye söyledim.

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Hatalı gösteren hız göstergesini ayarladım,normalden 8 km eksik gösteriyordu.Çok uğraştırdı ama şimdi tam oldu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yok ondan demedim abi. Hazır gitmişken onu da kontrol ettirseydin diye söyledim.

Hımm.. Anladım... Tamam kardeşim.. ona da bakarım... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Hımm.. Anladım... Tamam kardeşim.. ona da bakarım... 

Değişmesi gerekiyorsa transit kızdırma bujisi diye arattır mondeo diyince pahalıya veriyolar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ben geçen sene dört tanesini 60 liraya almıştım. Markası BERU idi.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

şu çıkarırken kırılan ve epey masraf açtığı söylenen bujilerden bahsediyorsunuz değil mi ? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Taşkan

Herkese selamlar uzun bir zamandır yurtiçi ve yurtdışı işler sebebiyle foruma giremedim. En son bildiğiniz üzere c-max aracımı satıp yeni mazda 3 almıştım. Sabah sabah kalktım hiç üşenmedim, hafta sonu arabayı bir güzel yıkamama rağmen dün akşam çamurlu bir yoldan geçmek zorunda kalınca araba yine kirlendi..Kıyamadım gene yıkadım temizledim smiley.gif Allahtan iş yerinde kendi yıkama yerimiz ve malzemelerimiz var rahat rahat yıkayabiliyoruz..

b4dEon.jpg

kYy85v.jpg

Dk05jy.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Herkese selamlar uzun bir zamandır yurtiçi ve yurtdışı işler sebebiyle foruma giremedim. En son bildiğiniz üzere c-max aracımı satıp yeni mazda 3 almıştım. Sabah sabah kalktım hiç üşenmedim, hafta sonu arabayı bir güzel yıkamama rağmen dün akşam çamurlu bir yoldan geçmek zorunda kalınca araba yine kirlendi..Kıyamadım gene yıkadım temizledim smiley.gif Allahtan iş yerinde kendi yıkama yerimiz ve malzemelerimiz var rahat rahat yıkayabiliyoruz..

Dün aynı araçtan gördüm benim gördüğüm vişne rengiydi ben beğendim.. nazar.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Akşam ne ettiyse araca artık :nargile:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...