Guest Mert Boran 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. Yolda kaldım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. Yolda kaldım. Tırt Fiat. Hayırdır noldu Mert? Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. Yolda kaldım. Gecmis olsun nesi var Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Tırt Fiat. Hayırdır noldu Mert?Hakkatten fırt. Gecmis olsun nesi varSağol kardeşim. Sabah kizilaya gittim. Eve geldim. Sonra bi ışim daha çıktı. Calistirdim ve vites kutusunu kontrol edin çıktı. Yürümedi. Sonra tekrar denedim düzeldi ama benim içime sinmedi. Baskı balatasi da bitti galiba. Şimdi servise çektirdim, Bakılacak. Yarına hazır olur dediler. Manuel vitesin gözünü seveyim. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Baskı Balata, Buji, bozuk olan Subap iticileri ve genel bakım için ustaya teslim edildi. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Hakkatten fırt. Sağol kardeşim. Sabah kizilaya gittim. Eve geldim. Sonra bi ışim daha çıktı. Calistirdim ve vites kutusunu kontrol edin çıktı. Yürümedi. Sonra tekrar denedim düzeldi ama benim içime sinmedi. Baskı balatasi da bitti galiba. Şimdi servise çektirdim, Bakılacak. Yarına hazır olur dediler. Manuel vitesin gözünü seveyim. Gecmis olsun tekrardan tirt demistim sana Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Citaları degistirmek istedik garantiden reddettiler [emoji28] 45k bakımı Ahmetcan yağ kanalı temizliği ve polen filtresi dışında 285 tl tuttu benim. sizinki biraz pahalı olmuş sanırım. Bir de dpf temizliği ve enjektör temizliği önerdiler geniş zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Size servis bunlar için birşey söyledi mi? Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Rot ayarı ve silecekleri değiştirdim.Bosh marka aldım 40 tl Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Ahmetcan yağ kanalı temizliği ve polen filtresi dışında 285 tl tuttu benim. sizinki biraz pahalı olmuş sanırım. Bir de dpf temizliği ve enjektör temizliği önerdiler geniş zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Size servis bunlar için birşey söyledi mi? Babama sorsalar bile babam hayir demiştir İzkar pahalı ancak randevu derdi yok. Bizim araba taksi gibi hiç durmuyor yerinde Otokoc 400 demişti yanlis hatirlamiyorsam Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Dişi çıktı kapaksiz sayısı yarıyı geçince hepsini ben sokecegim sanırım, şimdilik yarı yarıya Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 (düzenlendi) Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. Yolda kaldım. Baskı balata 177bin km dayanabildi. Buna debriyaj bilyasi da eklenince masraf tam 1000 tl oldu. Eski parçaları usta gösterdi arabanın yürümesi mucizeymis gerçekten. Bu masraf bence otomatik bir araç için normal. Tam otomatik şanzıman olsa yağ değişimi bu para zaten. 5 Kasım 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 İki gündür ilk marş nazlı idi... Bu sabah, yine nazlı çalıştı ve akabinde abs, esp lambası yanık kaldı... İşe uğramadan sanayiye gittim.. 72 Amper Bosch marka S4 akü aldım... 240 lira. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 İki gündür ilk marş nazlı idi... Bu sabah, yine nazlı çalıştı ve akabinde abs, esp lambası yanık kaldı... İşe uğramadan sanayiye gittim.. 72 Amper Bosch marka S4 akü aldım... 240 lira. Kızdırmaları da kontrol ettir abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Kızdırmaları da kontrol ettir abi. Yok Ertan'ım akü bu... Kontrol ettirmedim... Lambalar yanık kalmasa başka şeyler arıyordum zaten de.. abs esp yanık kalınca akü olasılığı % 100 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 İki gündür ilk marş nazlı idi... Bu sabah, yine nazlı çalıştı ve akabinde abs, esp lambası yanık kaldı... İşe uğramadan sanayiye gittim.. 72 Amper Bosch marka S4 akü aldım... 240 lira. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Yok Ertan'ım akü bu... Kontrol ettirmedim... Lambalar yanık kalmasa başka şeyler arıyordum zaten de.. abs esp yanık kalınca akü olasılığı % 100 Yok ondan demedim abi. Hazır gitmişken onu da kontrol ettirseydin diye söyledim. Yorum bağlantısı
Talip Eren 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Hatalı gösteren hız göstergesini ayarladım,normalden 8 km eksik gösteriyordu.Çok uğraştırdı ama şimdi tam oldu. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Yok ondan demedim abi. Hazır gitmişken onu da kontrol ettirseydin diye söyledim. Hımm.. Anladım... Tamam kardeşim.. ona da bakarım... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Hımm.. Anladım... Tamam kardeşim.. ona da bakarım... Değişmesi gerekiyorsa transit kızdırma bujisi diye arattır mondeo diyince pahalıya veriyolar 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Ben geçen sene dört tanesini 60 liraya almıştım. Markası BERU idi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 İki sene önce serviste 45 e takım almistim Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 şu çıkarırken kırılan ve epey masraf açtığı söylenen bujilerden bahsediyorsunuz değil mi ? 1 Yorum bağlantısı
Kerim Taşkan 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Herkese selamlar uzun bir zamandır yurtiçi ve yurtdışı işler sebebiyle foruma giremedim. En son bildiğiniz üzere c-max aracımı satıp yeni mazda 3 almıştım. Sabah sabah kalktım hiç üşenmedim, hafta sonu arabayı bir güzel yıkamama rağmen dün akşam çamurlu bir yoldan geçmek zorunda kalınca araba yine kirlendi..Kıyamadım gene yıkadım temizledim Allahtan iş yerinde kendi yıkama yerimiz ve malzemelerimiz var rahat rahat yıkayabiliyoruz.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Herkese selamlar uzun bir zamandır yurtiçi ve yurtdışı işler sebebiyle foruma giremedim. En son bildiğiniz üzere c-max aracımı satıp yeni mazda 3 almıştım. Sabah sabah kalktım hiç üşenmedim, hafta sonu arabayı bir güzel yıkamama rağmen dün akşam çamurlu bir yoldan geçmek zorunda kalınca araba yine kirlendi..Kıyamadım gene yıkadım temizledim Allahtan iş yerinde kendi yıkama yerimiz ve malzemelerimiz var rahat rahat yıkayabiliyoruz.. Dün aynı araçtan gördüm benim gördüğüm vişne rengiydi ben beğendim.. nazar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Yok ondan demedim abi. Hazır gitmişken onu da kontrol ettirseydin diye söyledim. Akşam ne ettiyse araca artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts