İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

ben ararken forumda yoktun :D araç bilgisi derken? :D

Sizin araç bilgileri abi. Yarın inşallah :) siz mesaj atın bildirim anında geliyor nasılsa abi :)

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun
659322681d0a8934ee28c48bc08be823.jpgkarnını doyurduk aslan parçasının [emoji41][emoji41]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

karnını doyurduk aslan parçasının [emoji41][emoji41]

Fazlamı doyurmuşsun ne :) geçmiş sanki 1/1 i. . . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Fazlamı doyurmuşsun ne :) geçmiş sanki 1/1 i. . .

bayadır doyurmamıştık ... Yedikçe yedi [emoji16][emoji16][emoji16]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

bayadır doyurmamıştık ... Yedikçe yedi [emoji16][emoji16][emoji16]

Yarasın. . .:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bim'den almış olduğum sır asprin marka detrjanı köpürtüp sadece köpüğü ile koltukları sildim ve sonuç muhteşem. Sıvı lekeleri kalmadı. Fiyat 2.75 TL.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bim'den almış olduğum sır asprin marka detrjanı köpürtüp sadece köpüğü ile koltukları sildim ve sonuç muhteşem. Sıvı lekeleri kalmadı. Fiyat 2.75 TL.

2 ay önce de ben uyguladim aynı ürünü, gerçekten mükemmel. Hatta plastik aksamları da hiç sulandirmadan uyguladim harika sonuç vermişti.
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Evet arkadaşlar,döşemeleri bende temizlemiştim bu aspirins denen mucizevi temizleyici ile,sonuç mükemmeldi ama ben bir şeyde daha denedim o da mükemmel oldu.Çelik jantlarınısıda temizleyebilirsiniz,bizzat tecrübeyle sabittir.Yalnız sulandırmadan direk kendi kabından sprey olarak püskürtüp,5-10 dakika bekledikten sonra sabunlu suyla yada sulandırılmış haliyle temizlemelisiniz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Evet arkadaşlar,döşemeleri bende temizlemiştim bu aspirins denen mucizevi temizleyici ile,sonuç mükemmeldi ama ben bir şeyde daha denedim o da mükemmel oldu.Çelik jantlarınısıda temizleyebilirsiniz,bizzat tecrübeyle sabittir.Yalnız sulandırmadan direk kendi kabından sprey olarak püskürtüp,5-10 dakika bekledikten sonra sabunlu suyla yada sulandırılmış haliyle temizlemelisiniz.

Ben de sonax ile aspirini karıştırarak arabanın içini komple silmiştim, ilk başta çok güzel oldu ama sonra aşırı ıslak sildiğimden dolayı kumaşlar yer yer kir kustu yaklaşık 1 hafta içinde.

Bir de aracın içinde rutubet - sigara karışımı iğrenç bir koku vardı, bugün biraz güneşte havalandırdım koku bayağı azaldı, bir de iç dış yıkanıp temizlendi, parfümü yiyince mis gibi oldu kerata.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Osram H7 Night Breaker Unlimited  ampullerimiz nihayet geldi.Xenonları söküp bunları takacağım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Park- ayna altı ve plakalar led ampulle değiştirdim. Artık beyazlar:)

Depoyu fulledim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Osram H7 Night Breaker Unlimited  ampullerimiz nihayet geldi.Xenonları söküp bunları takacağım.

disko mod yapalımmı  :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Torpido gözündeki küçücük lambayı söküp tek parça şerit led taktım. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Lastikleri taktirdim. 2 jant çekiçlenmis biri 8 çiziyormus aldığımdan beri. Servis eğri demişti ama bu kadar kötü olduğunu tahmin etmemiştim. Şimdilik düzeltme yaptılar taktik. Rot ayarı da bozukmus ön Sol teker içeriden aşınmis.

Yetkili servise ezpertiz yaptırıp. Eksiklere göre ağır bakımını da yaptırıp 1 senedir gönül rahatlığı ile biniyordum ama guvenmemek gerekiyormuş.

Yorum bağlantısı
Misafir

195*65*15  ölçülerinde 4 adet Goodyear 91T UltraGrip 9  siparişi verdim. N11'de indirim kuponu ve kampanya bulmacasının ardından tanesi sökme takma dahil ortalama 133 TL ye geldi...  :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hehehehehe yemezler canımcım  :D  :D  :D

:D

söktüm bende, bu kadar yeter disko mod, park halindeyken aldım hevesimi  :D

şimdi sade ve karizmayı bozmayacak şekilde kırmızı takacağım, az ama öz olacak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

:D

söktüm bende, bu kadar yeter disko mod, park halindeyken aldım hevesimi :D

şimdi sade ve karizmayı bozmayacak şekilde kırmızı takacağım, az ama öz olacak :)

Abi diğerlerinin taliplisi var mi :D
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi diğerlerinin taliplisi var mi :D

vay uyanık, onlar için ayrı planlarım var  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

50 lira verdim rot ayarı için. Jant düzeltme içinde 50 verdim, kaziklandim gibi hissediyorum. Bilmediğim bir işlem ve araştırmadim hiç, ücretsiz lastik değişimi için gittim 100 lira verdim geldim :) doğru yapılmış mı bari anlayan bakıversin :D

6dc15fe3c228bd2d63d9a320e7ae0cc0.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

195*65*15  ölçülerinde 4 adet Goodyear 91T UltraGrip 9  siparişi verdim. N11'de indirim kuponu ve kampanya bulmacasının ardından tanesi sökme takma dahil ortalama 133 TL ye geldi...  :)

Hayirdir Ankaraya tayini mi cikti :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

vay uyanık, onlar için ayrı planlarım var :biggrin:

O zaman sipariş geçersen bir daha bende istiyorum abi. :D
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

50 lira verdim rot ayarı için. Jant düzeltme içinde 50 verdim, kaziklandim gibi hissediyorum. Bilmediğim bir işlem ve araştırmadim hiç, ücretsiz lastik değişimi için gittim 100 lira verdim geldim :) doğru yapılmış mı bari anlayan bakıversin :D

jant düzeltme 30-35 (tek jant) rot ayarı 30 kaat, çok pahalı sizin oralar :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...