İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Düşen jant kapağını bir gün sonra tekrar buldum. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

45bin bakimi :p

Ahmetcan merhaba bu hafta ben de 45k bakımı yaptıracagim. Ne kadar tuttu bakım? Bir de yapılan işlemler neler? DPf takviyesi ve yağ kanalı temizliği vb. Extra var mı?
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Ahmetcan merhaba bu hafta ben de 45k bakımı yaptıracagim. Ne kadar tuttu bakım? Bir de yapılan işlemler neler? DPf takviyesi ve yağ kanalı temizliği vb. Extra var mı?

Filtreler değişmiş. Yağ vs. 485lira diyor babam. Fatura daha elimizde değil gelince hepsini atarim abi. (İzmir-İzkar)

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Filtreler değişmiş. Yağ vs. 485lira diyor babam. Fatura daha elimizde değil gelince hepsini atarim abi. (İzmir-İzkar)

Ok.
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugün Kara Muratı yetkili serviste bakıma soktuk, mazot, polen, hava ve yağ filitresi, çakmaklık kırıktı değişti, ayrıca motor yağ sistem temizleme yapıldı. toplam 625 tl. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Abi zaten maksimum 3-4 yıl diyorlar,iyi yaşamış bence.. :)

Benimkinin eli kulağında o zaman :D Şubatta 6. yılı bitecek :shok:

Sağ ön teker ha bire hava kaçırıyordu. Lastikçi abi yenisini al dedi. Mecburen gittik iki tane aldık. Petlas adet fiyatı 200 TL.

Ayrıca GS1000 kamerayı Murat Abime opsiyonlayınca aşağıdaki üründen sipariş verdim...

http://www.aliexpress.com/item/Cheap-Price-Novatek-96650-AR0330-D8-Full-HD-Car-Video-Recorder-with-Night-Vision-120-Degree/965467648.html

Abi RX270 alsaydın keşke :D

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:D :D :D  Ben bugün arabamı sattım iyi mi ?  :D  :D  :D 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

:D :D :D  Ben bugün arabamı sattım iyi mi ?  :D  :D  :D

Kardolar sessiz gidiyordu abi iyi oldu :D Bi tahir abi bi ben kaldık sanırım değiştirmeyen :D

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sağ sol salıncaklar ve z rotlar değişip bilgisayarda rot balansa girdi bizim oğlan da.. 320tl toplam :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Benimkinin eli kulağında o zaman :D Şubatta 6. yılı bitecek :shok:

Abi RX270 alsaydın keşke :D

Buna bi bakayim olmazsa dusunurum...

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kardolar sessiz gidiyordu abi iyi oldu :D Bi tahir abi bi ben kaldık sanırım değiştirmeyen :D

Değiştirelim Eren, hazır elimiz değmişken :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Değiştirelim Eren, hazır elimiz değmişken :D :D

Ne tarafa kaçıyorduk :D:koskos: Bu devirde ihtiyaç harici araba satmak araba almak büyük dert abi. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

O arkadaş iyidir haaaa :)

Bende koltukları aspirinle sildim, kurumasını bekliyorum. Bakalım lekeler gidecekmi.

Yorum bağlantısı
Misafir

O arkadaş iyidir haaaa :)

Bende koltukları aspirinle sildim, kurumasını bekliyorum. Bakalım lekeler gidecekmi.

Evet abi sağolsun. :)

Benimde sağ yolcuda bi leke var ama herhangi bişey uygulamadım. Eskiden kalan bir kir. Sadece Şekli belli oluyo. Sonucun iyi olursa bende uygularım :)

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Plakalığı iptal ettim dayson silikon işi halletti :)

fe1559bef16522f8a73eac6ef2f2242e.jpg

7a00075f0f05fbaade0c87941c0a490b.jpg

Kurudu ve son hali çok güzel oldu.

a3aebde16cba160af29da09e0c03acdf.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...