Misafir 8 Ekim 2014 Paylaş 8 Ekim 2014 23 Aralık 2013'den bu yana 147bin küsürde aldim an itibarı ile : Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. bu da sonuç Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 23 Aralık 2013'den bu yana 147bin küsürde aldim an itibarı ile : Yakıtta bitmiş Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. bu da sonuç Abi zevkler renkler tartisilmaz ama ben begenmedim [emoji55] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Abi zevkler renkler tartisilmaz ama ben begenmedim [emoji55] yalancı beğenmişsin ya bildirim bile geldi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 yalancı beğenmişsin ya bildirim bile geldi :D Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 yalancı beğenmişsin ya bildirim bile geldi [emoji85][emoji85] Hani daha farklı yanıp sönse daha güzel olur Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 [emoji85][emoji85] Hani daha farklı yanıp sönse daha güzel olur Disko Tarzı mı istiyorsun daha ne olsun Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 (düzenlendi) Disko Tarzı mı istiyorsun daha ne olsun Hemen bilgisayardan link gönderiyorum 9 Ekim 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 yalancı beğenmişsin ya bildirim bile geldi Sahte beğenileri kabul etme Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 yalancı beğenmişsin ya bildirim bile geldi Abi bende begenmedim malesef. Hele geçen sıkışık trafikte önümde ki 307 de vardı. Bir an önce başka seride geçme ugrastim. Kulakları çinlamıştır. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Sahte beğenileri kabul etme Ahmetcan da naptığını şaşırdı Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 (düzenlendi) Abi bende begenmedim malesef. Hele geçen sıkışık trafikte önümde ki 307 de vardı. Bir an önce başka seride geçme ugrastim. Kulakları çinlamıştır. Bilgisayarin acilmasini bekliyorum cok begendigim bir tane var ama yaparsam babam beni camdan asagiya atabilir 9 Ekim 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Abi bende begenmedim malesef. Hele geçen sıkışık trafikte önümde ki 307 de vardı. Bir an önce başka seride geçme ugrastim. Kulakları çinlamıştır. Abartmayın ulen sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi hep kendime yonttum ohh Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Abartmayın ulen sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi hep kendime yonttum ohh Abi 3 saniye iyi de sıkışık trafik dedim. Sürekli frene bas cek olunca 36189117 saniye oluyor ışte Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 (düzenlendi) Abartmayın ulen sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi hep kendime yonttum ohh Böyle isterim olacaksa böyle olsun Ayrica arabayıda begendim o yeşil şey hariç 9 Ekim 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Abartmayın ulen sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi hep kendime yonttum ohh Bi-xenon yapsaydın bari Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Abi 3 saniye iyi de sıkışık trafik dedim. Sürekli frene bas cek olunca 36189117 saniye oluyor ışte Bandırma'da sıkıntı olmaz dur kalk çok olmuyor he Ankara'ya gelirsem de onu o zaman düşünürüz Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 (düzenlendi) Olmasi gereken su G sensörlü : Golf Mk6 Emergency Brake Flashing: 9 Ekim 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 (düzenlendi) Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. bu da sonuç Guzel olmus talip abinin module benziyor.sanki biraz daha hizli yaniyor gibi.tepkisi biraz daha uzun gibi geldi bana[emoji2] nerden aldin eren:-)kac tlcik Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. bu da sonuç Guzel olmus talip abinin module benziyor.sanki biraz daha hizli yaniyor gibi.tepkisi biraz daha uzun gibi geldi bana[emoji2] nerden aldin eren:-)kac tlcik 9 Ekim 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Alıntı yaparken fotoğrafları siliniz.. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Olmasi gereken su G sensörlü : Golf Mk6 Emergency Brake Flashing: İzledim şimdi bunu diyorsun galiba? Buda güzelmiş Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Ayrica arabayıda begendim o yeşil şey hariç Yahu mert bunu görse iner adamı döver herhalde bu ne hiç beğenmedim Olmasi gereken su G sensörlü : Golf Mk6 Emergency Brake Flashing: Hiç bir farkı yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts