İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir

Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. :D

4a1bc141e9d62e35d970324f6d385064.jpg

68be0032e2927ff15cdfd51b62ce2f53.jpg

3bc0a160f9504d9360b7192a077c965d.jpg

bu da sonuç

Yorum bağlantısı
Misafir

23 Aralık 2013'den bu yana

147bin küsürde aldim an itibarı ile :

Yakıtta bitmiş  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. :D

bu da sonuç

Abi zevkler renkler tartisilmaz ama ben begenmedim [emoji55]

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi zevkler renkler tartisilmaz ama ben begenmedim [emoji55]

yalancı beğenmişsin ya :D bildirim bile geldi :p

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

:D :D

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

[emoji85][emoji85]

Hani daha farklı yanıp sönse daha güzel olur :p

Yorum bağlantısı
Misafir

[emoji85][emoji85]

Hani daha farklı yanıp sönse daha güzel olur :p

Disko Tarzı mı istiyorsun daha ne olsun :D
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Disko Tarzı mı istiyorsun daha ne olsun :D

Hemen bilgisayardan link gönderiyorum :D

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi bende begenmedim malesef. Hele geçen sıkışık trafikte önümde ki 307 de vardı. Bir an önce başka seride geçme ugrastim. Kulakları çinlamıştır. :)
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Abi bende begenmedim malesef. Hele geçen sıkışık trafikte önümde ki 307 de vardı. Bir an önce başka seride geçme ugrastim. Kulakları çinlamıştır. :)

Bilgisayarin acilmasini bekliyorum cok begendigim bir tane var ama yaparsam babam beni camdan asagiya atabilir :D tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Abartmayın ulen :D sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi :D sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi :p hep kendime yonttum ohh :D
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abartmayın ulen :D sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi :D sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi :p hep kendime yonttum ohh :D

Abi 3 saniye iyi de sıkışık trafik dedim. Sürekli frene bas cek olunca 36189117 saniye oluyor ışte :D
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Böyle isterim olacaksa böyle olsun :p

Ayrica arabayıda begendim o yeşil şey hariç :p

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Bi-xenon yapsaydın bari  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi 3 saniye iyi de sıkışık trafik dedim. Sürekli frene bas cek olunca 36189117 saniye oluyor ışte :D

Bandırma'da sıkıntı olmaz dur kalk çok olmuyor :) he Ankara'ya gelirsem de onu o zaman düşünürüz :D
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Olmasi gereken su G sensörlü :

Golf Mk6 Emergency Brake Flashing:

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
(düzenlendi)

bu da sonuç

Guzel olmus talip abinin module benziyor.sanki biraz daha hizli yaniyor gibi.tepkisi biraz daha uzun gibi geldi bana[emoji2] nerden aldin eren:-)kac tlcik

bu da sonuç

Guzel olmus talip abinin module benziyor.sanki biraz daha hizli yaniyor gibi.tepkisi biraz daha uzun gibi geldi bana[emoji2] nerden aldin eren:-)kac tlcik

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Alıntı yaparken fotoğrafları siliniz..
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

İzledim şimdi 

bunu diyorsun galiba? Buda güzelmiş
Yorum bağlantısı
Misafir

Ayrica arabayıda begendim o yeşil şey hariç :p

Yahu mert bunu görse iner adamı döver herhalde :D bu ne hiç beğenmedim :biggrin:

Hiç bir farkı yok :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...