Serkan Turan 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Nasipse Talip abiden aldığım amerikan parkları monte edeceğim birazdan. Bakalım becerebilecekmiyim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Caterpillar 4,6 Pert olmuş,çoraplarda kokuyordur kesin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Abiler olmazsa konuyu değiştirek bugün ayakkabınız için ne yaptınız Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Abiler olmazsa konuyu değiştirek bugün ayakkabınız için ne yaptınız Ayakkabıda bir araç değil mi? Başlık gayet uygun bence. Kalsın. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Bugün Sabri Babayı ziyaret ettim.Aracımdaki ufak bir sorunu her zamanki gibi çözdü.Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya çok çok teşekkür ediyorum..Her ne kadar da Ford olmasada aracım,ondan başka kimseye güvenmediğimden dolayı direk ona gittim,hatıra binaen sorunumuzla ilgilendi.Sağol Sabri baba. 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Hep hayalimdi, şakır şakır yağan yağmurda aracı süngerle bir güzel köpüklemek; dün sabah saat 5:30 da indim aşağıya, etrafta kimse yok tabi, elime de aldım 1 kova sıcak su, döktüm şampuanı verdim süngeri, verdim süngeri, hiçbirşey olmamış gibi çıktım yukarı, sonra da yağmur bir güzel giderdi köpüğü, pencereden baktığımda boncuğum parlıyordu. Hem sabah sporu yaptım. Hem de yıkama ücreti olan 20 TL.'den yırttım. Hep hayalimdi, şakır şakır yağan yağmurda aracı süngerle bir güzel köpüklemek; dün sabah saat 5:30 da indim aşağıya, etrafta kimse yok tabi, elime de aldım 1 kova sıcak su, döktüm şampuanı verdim süngeri, verdim süngeri, hiçbirşey olmamış gibi çıktım yukarı, sonra da yağmur bir güzel giderdi köpüğü, pencereden baktığımda boncuğum parlıyordu. Hem sabah sporu yaptım. Hem de yıkama ücreti olan 20 TL.'den yırttım. maşallah bende de olduğu için demiyorum ama mavide çok yakışıyor focusa yavv [emoji12] 2 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Trafikte sıkışıp kalınca yolun kenarındaki oto yıkama gözüme çarptı ve girdik bi iç dış temizlendik 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Bugün Sabri Babayı ziyaret ettim.Aracımdaki ufak bir sorunu her zamanki gibi çözdü.Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya çok çok teşekkür ediyorum..Her ne kadar da Ford olmasada aracım,ondan başka kimseye güvenmediğimden dolayı direk ona gittim,hatıra binaen sorunumuzla ilgilendi.Sağol Sabri baba. çok imreniyorum bu Sabri baba muhabbetine, getirteceksiniz beni sonunda izmire 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Amerikan parkta tamamdır. Teşekkürler Talip Eren. Aynalara erişmek zor olduğu icin bir ara onlarida baglarım. 4 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Güzel olmuş elinize saglık kardeşim takılan parçanın resmi varmı Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 (düzenlendi) Amerikan parkta tamamdır. Teşekkürler Talip Eren. Aynalara erişmek zor olduğu icin bir ara onlarida baglarım. On parmağında on marifet kardeşim. Ellerine sağlık harika olmuş. 30 Eylül 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Ayhan kardeşim lütfen alıntı yaparken resimleri silermisin ? Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Güzel olmuş Serkan abicim güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Dün İbrahim kardeşimden aldım aracının anahtarını bi ver bakım onunla konuscaz dedim kendisi işi dolayısıyla vakit ayiramadigindan izin günümde ben aldım kendi aracım gibi sanayinin yolunu tuttum. St marspiyelleri gelmişti gittim forumumuzun da kıymetli kaporta ustamiz Hakan abinin dükkanına gittim. Tertemiz bir işçilik ile montajını gerçekleştirdik. İbrahim kardeşime öncelikle gözünden sakindigi aracını güvenip bana teslim ettiği için teşekkür ederim, kendisi güle güle kullansın bu akşam teslim edicem kendisine dilerim o da beğenir Maşallah ları eksik etmeyelim. Ve son hali: Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 dün yeni far ampullerini takdım, osram nb, ışık biraz artdı gibi ama farın bir tanesinin parkları yanmıyor, ampulden olabilirmi ? ampuller h1. parklar dipsiz ampüldür,patlaktır belki Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 parklar dipsiz ampüldür,patlaktır belki aynen dedigin gibiymiş hakan, degiştirdim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 aynen dedigin gibiymiş hakan, degiştirdim. Geleydin yapardık ya [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Geleydin yapardık ya [emoji1] bak gelecem bir gün pişman olacan, boşaltırım tükanı. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 bak gelecem bir gün pişman olacan, boşaltırım tükanı. Maliyet fiyatından kendime fatura etmeyi bilirim [emoji1] Yorum bağlantısı
Recommended Posts