Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 sekiz aydan sonra şarj dinamo su gene bozuldu, 2 ampul ve akü yü yedi, yarın alacam bakalım ne kadar sıkışmış, dinamo için para isterlerse kafa atarım, daha bir yıl bile olmadı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 2006 Focus TDCI Ghia aracım için vites topuzu önerilerine açığım, benimki siyah, kırılmış bantlanmış, öyle kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Biz yapamıyoz... Bizimki oradan vites değiştiriyor Yani bizimde bir jatco yaramız var niye üstüne basıyorsun ki 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 İçi tamamen dağılan katalitik konvertör değişti.Artık daha sessiz ve doğa dostu Hayırlı olsun Çağlar, Benim araç da 200.000'i devirdiği için kontrol ettirmek istedim. Usta orijinal konvertör, sıkıntı yok devam dedi. Sen dağıldığını nasıl anladın? Yenisini nereden ve kaç paraya aldın? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 katalitik alt sınıra yakın diye arıza lambasi yanmıştı bir iki sefer.Geçen hafta bakımdan sonra performans düşüklüğü hissettim.çalışma sesi değişti arabanin.aklıma direk o geldi.eksozcuma gittim arka susturucunun içinden tıkır tıkır sesler geldi.ya eksozun içi dağılmış ya da kat parçalanıp oraya kadar gelmiş açinca anlariz dedi.Açtığımızda katın parçalarının oraya kadar geldiğini gördük.Yıldız sanayiden güzel temiz bir kat bulduk içi temizlendi ve takıldi.Arka susturucu galvaniz kaplandi.400 tl katalitik tuttu 200 tl de diğer işlemler. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 (düzenlendi) katalitik alt sınıra yakın diye arıza lambasi yanmıştı bir iki sefer.Geçen hafta bakımdan sonra performans düşüklüğü hissettim.çalışma sesi değişti arabanin.aklıma direk o geldi.eksozcuma gittim arka susturucunun içinden tıkır tıkır sesler geldi.ya eksozun içi dağılmış ya da kat parçalanıp oraya kadar gelmiş açinca anlariz dedi.Açtığımızda katın parçalarının oraya kadar geldiğini gördük.Yıldız sanayiden güzel temiz bir kat bulduk içi temizlendi ve takıldi.Arka susturucu galvaniz kaplandi.400 tl katalitik tuttu 200 tl de diğer işlemler. Bunu öğrendiğim iyi oldu, km. yükseldikçe konvertör tedirgin ediyordu. Endişeye mahal yokmuş, devam o zaman. 26 Eylül 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Biz yapamıyoz... Bizimki oradan vites değiştiriyor İlla havasını atacak 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 İlla havasını atacak Hava atarken batıyor haberi yok! Otomatik araç vites mi değiştirirmiş. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Akşam iş çıkışı yıkadım, üstüne cilasını attım, lastiklerimi parlattım ve işte huzurlarınızda. Maşallahları eksik etmeyelim lütfen. Akşam iş çıkışı yıkadım, üstüne cilasını attım, lastiklerimi parlattım ve işte huzurlarınızda. Maşallahları eksik etmeyelim lütfen. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 Bek datlı olmuş be yaaaa.... 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Akşam iş çıkışı yıkadım, üstüne cilasını attım, lastiklerimi parlattım ve işte huzurlarınızda. Maşallahları eksik etmeyelim lütfen. Maşallah abi plaka lambalarında hazır ampul mü var? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Maşallah abi plaka lambalarında hazır ampul mü var? Yok abicim bildiğin şerit led var üçlü şekilde.... Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Yok abicim bildiğin şerit led var üçlü şekilde.... Focusa yaptığınla bunun ışık güçleri nasıl abi? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Focusa yaptığınla bunun ışık güçleri nasıl abi?Memnunum fark yok 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 (düzenlendi) Okul dönüşünde güzelce iç dış giriştim. Jantlardaki solan logolara Serkan Abim sayesinde çözüm getirdim. Yansıyan bulutlar adlı 26 Eylül 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Akşam iş çıkışı yıkadım, üstüne cilasını attım, lastiklerimi parlattım ve işte huzurlarınızda. Maşallahları eksik etmeyelim lütfen. Ellerine sağlık. Ne yapsan az bu bebeye. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Ellerine sağlık. Ne yapsan az bu bebeye. Teşekkürler abi, senin arabaya da bir cila çekmek nasip olmadı ama inşallah ilk fırsatta. .... 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 (düzenlendi) Teşekkürler abi, senin arabaya da bir cila çekmek nasip olmadı ama inşallah ilk fırsatta. .. Sağolasın abisi. Ben onu ayda bir çimdirip cilalıyorum. Turtle wax, sonax gibi birbirinden güzel ürünlerle parlatıyorum. Daha sık yaparsak şımarır sonra. Hatta daha bu gün, kıydım paraya perflex dörtlü cam rüzgarlığı siparişi verdim mis gibi. 26 Eylül 2014 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Sağolasın abisi. Ben onu ayda bir çimdirip cilalıyorum. Turtle wax, sonax gibi birbirinden güzel ürünlerle parlatıyorum. Daha sık yaparsak şımarır sonra. [emoji3] Hatta daha bu gün, kıydım paraya perflex dörtlü cam rüzgarlığı siparişi verdim mis gibi.Dediğin gibi abi bu bebeklere ne yapsan az, şu cam rüzgarlıklara bir bak beğenirsen bende düşünüyorum abi. Focusta memnundumda buna tam oluyorsa alayım. ..... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Gule Güle kirlensin Mert Sağolasın Abim senin ki de. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 55 binde 60 bin bakımı yapıldı Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Recommended Posts