Guest Hakan Tarım 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 (düzenlendi) Gırtlak sıkıp bu değerleri elde ettim incirli yenibosna arası 2.4 daha sonra mahmutbey 212 avmye gelip garaja park ettiğimde 3.0 ile 15 kmlik yolu tamamladım Kapıyı açtığımda bile bundan fazla yakıyorum ben 7 Eylül 2014 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 merso reflektörü bagajda sabit değil mi? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Garaja bol bol naftalin koydum,adi bir kedi benim arabaya taktı Beterolsun 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Psikolojimi bozdu şerefsiz Naftalin almakla hata yapmışsın, bir de köpek al bağla bakim. O da kesmezse kendin dur artık aracın başında Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Psikolojimi bozdu şerefsiz Seninki garajda bizim ki sokakta arabanin tepesinden inmiyor Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 merso reflektörü bagajda sabit değil mi?Yeri var kendisi yok, kim niye çıkarıp geri koymamışsa artık. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Seninki garajda bizim ki sokakta arabanin tepesinden inmiyor Araç ne renk ? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Benimki beyaz allahtan camda pati izleri cok guzel oluyor Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Ben nefret ediyorum artık... Kızma abi ya, aslında onların olan her yeri taş ve beton yığınına çevirdik ne yapsın garibanlar zaten sefil bir hayat yaşıyorlar... Kızma abi ya araba cansız ama onda can var, boşver... 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 kedi iyidir hele ki kapalı garajlarda fare yerine tercih edilir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Kızma abi ya, aslında onların olan her yeri taş ve beton yığınına çevirdik ne yapsın garibanlar zaten sefil bir hayat yaşıyorlar... Kızma abi ya araba cansız ama onda can var, boşver... Furkan kedi hayvanların içinde en çok sevdiğim hayvandır,hala da çok severim ama,bu kötü kedi şerafettin hariç kedi iyidir hele ki kapalı garajlarda fare yerine tercih edilir Bu konuda hem fikiriz abi. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 (düzenlendi) Sol arka çamurluktan kedi tırmanmış. Bir kaç kılcal çizik ve çamurlu pati izleri vardı. Onlarla uğraştım çizikler gitti şükür. 9 Eylül 2014 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Turan 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Ön tamponu görünmeyen logar kaldırımına taktım tırnaklar attı. 10 lira sıkışmış meğer.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Furkan kedi hayvanların içinde en çok sevdiğim hayvandır,hala da çok severim ama,bu kötü kedi şerafettin hariç Bu konuda hem fikiriz abi. Senin araçta kedileri çeken ne var acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Senin araçta kedileri çeken ne var acaba? Cila kopan tüylerini çekiyor,yalanmaya ihtiyaç duymuyor Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Cila kopan tüylerini çekiyor,yalanmaya ihtiyaç duymuyor Bence kıl tüy işi değil bu, daha çekici bir şey Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Bence kıl tüy işi değil bu, daha çekici bir şey Hem 2 gündür gelmiyor,sanırım naftalin işe yaradı Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Kapılarıma şunlardan taktım ama takarken resim çekmeyi unuttuk tekrar kapı döşemelerinide sökmeye gözüm yemediği için temsili resim olarak koydum yerine cuk diye oldu ses mükemmel... Ayrıyetten bitane bundan... Bir tane bundan Bitane bundan... Bitane de bundan sipariş verdik yolda geliyor gelince takarken resimleri çekecem bu sefer 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Kapılarıma şunlardan taktım ama takarken resim çekmeyi unuttuk tekrar kapı döşemelerinide sökmeye gözüm yemediği için temsili resim olarak koydum yerine cuk diye oldu ses mükemmel... Ayrıyetten bitane bundan... Bir tane bundan Bitane bundan... Bitane de bundan sipariş verdik yolda geliyor gelince takarken resimleri çekecem bu sefer Sony den bende sipariş verdim n11 de 159 TL kargo dahil...siz kaça aldiniz Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Sony den bende sipariş verdim n11 de 159 TL kargo dahil...siz kaça aldiniz biraz pahalı almışınız hepsiburada.com da 137,89 artı olarak 10 tl hediye çekim vardı 127,89 a geldi... diğerlerini de gittigidiyordan aldım ... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 biraz pahalı almışınız hepsiburada.com da 137,89 artı olarak 10 tl hediye çekim vardı 127,89 a geldi... diğerlerini de gittigidiyordan aldım ... Hepsi burada bugün açılmıyordu burada...kısmet.[emoji4] Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 Bakımdan sonra 7500 km oldu, hava filtresini orijinali ile değiştirdik. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts