Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Bi arkadaşın !! şanzıman yağını değiştirdik. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 (düzenlendi) 2 adet tweeter aldım .... bir haftadır torpido da gezdiriyordum... bugün birini taktım.... yarında öbürünü monte edecem inşaallah... 27 Ağustos 2014 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Bi arkadaşın !! şanzıman yağını değiştirdik. Eeee? değişimden sonra nasıl oldu arkadaş? Yine güzel mi? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Güle güle kullansın o arkadaş, amma ve lakin benim düştüğüm hataya düşülmüş. Bu atf nin JASO 1A / Ford m2c922 onayı yok. Uzak doğu şanzımanlarından optimum performansı almak için önerilen yağı kullanmak elzem. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Güle güle kullansın o arkadaş, amma ve lakin benim düştüğüm hataya düşülmüş. Bu atf nin JASO 1A / Ford m2c922 onayı yok. Uzak doğu şanzımanlarından optimum performansı almak için önerilen yağı kullanmak elzem. Uyku kaçırır mı? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Uyku kaçırır mı? Yok arkadaşın uykusunun kaçmasına gerek yok.Hiç bir şey olmuyor. Ben atf 320 ile 25 bin km yaptım, henüz şanzıman dağılmadı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Yok arkadaşın uykusunun kaçmasına gerek yok.Hiç bir şey olmuyor. Ben atf 320 ile 25 bin km yaptım, henüz şanzıman dağılmadı Tamam, şanzıman dağılmasını boşver, uyku kaçırmasın da. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 geri vites lambası yanmıyordu, tabi park sensörüde şalışmıyordu, bu gün onu yaptırdım, amma meşakatli işmiş,5 saat te bitebildi. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Araç için olabilir ama aslında kendimi hanımın gazabından korumak için aldım. Artık garajda çalıştıktan sonra eve dönüp fırça yemek yok 5 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Helal olsun diyorum. Oldu olacak önüne ve arkasına AVCI MERCEDES SERVİS de yazdır iş tam profesyonelce olsun:)) 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Helal olsun diyorum. Oldu olacak önüne ve arkasına AVCI MERCEDES SERVİS de yazdır iş tam profesyonelce olsun: Yok abi ya benimki amatör hala, çok detaylı işler var oto servis işinde. Ben sök tak, bakım yapçıyım. Motorun içine Allah korusun bir şey olsa gözüm kesmez. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Muayeneden geçtik. Sonra Evin önünde farı sökeyim dedim. Bi civata teslim olmadı. Ben bıraktım 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 detaylı temizliğe verdim sabah verdim, yarın öğlen alacağım. sonuçlar için sabırsızlanıyorum.. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Bugün izin dönüşünün kirini pasını attık, güzelce temizledim, ama çocuklar koltuk döşemelerini halletmişler, onlarla sonra ilgilenecem.. Servise gidip yolda düşen jant göbeğinin ve üst bagaj yeri kapaklarının siparişini verdim. Abi eski jantları nerede? Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Yolda düşen jant kapağı ve üst bagaj yeri kapakları geldi ve gidip alıp taktım.. 15€ bayıldım.! Ve gözüme çok batan Otoban pullarını temizledim.. izin öncesi sattım. Yüklü gidip geleceği için. iyi ki de 16 lık takmışım ama bahsettiğin jantları sattığıma çok pişmanım.. Cok hoş bir görüntüsü vardi abi Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 yıkadık pakladık tertemiz yatıyo Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 Gırtlak sıkıp bu değerleri elde ettim incirli yenibosna arası 2.4 daha sonra mahmutbey 212 avmye gelip garaja park ettiğimde 3.0 ile 15 kmlik yolu tamamladım 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 Aracın mekanik aksamında artık yapacak birşey kalmadığından ve tamirci arkadaşım artık kovalamaya başladığından yeni uğraşlar aradım Vites topuzu ne zamandır aklımdaydı, değiştirdim. Yenisi çok şık durdu. Çok içime sindi. Sağ arka cam bazen tutukluk yapıyordu. Sevmem öyle şeyleri Derinlemesine bir motor temizliği, inşallah tekrar çalışır Ve son olarak dağınık bagajımı bir güzel topladım, daha da istesem de dağılmaz Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Bugün muayene için TüvTürk istasyonundaydık, aşağıdaki kusurlarla geçtik - motor no okunamamış - LPG etiketi camlarda yokmuş - LPG ecü sünün seri nosu okunamamış - Şanzımanda yağ kaçağı varmış - sağ sol yönü hatalıymış - sol far yönü hatalıymış - İlk yardım çantası malzeme eksikmiş - reflektör eksikmiş bu kadar, farı düzgün olan bir araba görmedim, parasını versekte kendileri bi yapsalar ya Motorda yağ kaçakları var deseydi soracaktım gösterin uleyn diye 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Garaja bol bol naftalin koydum,adi bir kedi benim arabaya taktı Yorum bağlantısı
Recommended Posts