İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Kerem hocam arabayı satarken adama ESP olmadığını söyleyinde, güvenip uçmasın bir yerden :)

:D Allah korusun. :good1: Tabi söyleyeceğim. İlanda da zaten "görsel olarak" yazmıştım.  ;) 3 kuruşluk iş için insan canı ile oynamaya gelmez. Yada satarken sökerim, harici olarak satarım yine. Nede olsa altın değerinde tuşlar.  :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

:D Allah korusun. :good1: Tabi söyleyeceğim. İlanda da zaten "görsel olarak" yazmıştım. ;) 3 kuruşluk iş için insan canı ile oynamaya gelmez. Yada satarken sökerim, harici olarak satarım yine. Nede olsa altın değerinde tuşlar. :D

Şimdiden talibim. :p
Yorum bağlantısı

Onu almasına gerek yok. Kızılay a gitsin. ücretsiz dağıtıyorlar. ;)

10 gün önce ordaydım hiç denk gelmedim tüh ya :D Mert bulursan banada kap :)
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ
(düzenlendi)

ESP mode: ON  :good1:

Maşallah arabada her birşeyin tuşu var  :p

tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ben Ankaradayken gelir diye umup aldığım 3.stop çakar modüllerim bugün gelmiş. Babam kendi için olanı bugün taktırmış. :)

F1 aracı mübarek, pit stoptan fırlamış gibi. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kimine göre apaçi kimine göre F1 :D eyvallah kardeşim :flowers:

Frene basili kaldığı sürece yanıp yanıp sönüyor ise fena :( bi süre sonra sabitleniyorsa iyi

Allah korusun. :good1: Tabi söyleyeceğim. İlanda da zaten "görsel olarak" yazmıştım. 3 kuruşluk iş için insan canı ile oynamaya gelmez. Yada satarken sökerim, harici olarak satarım yine. Nede olsa altın değerinde tuşlar.

Pazar günü Çorludan geçerken söküyorum hevesini al abi :p

Adam esp testi yapmasin da butonu görünce :D

Yorum bağlantısı

Frene basili kaldığı sürece yanıp yanıp sönüyor ise fena :( bi süre sonra sabitleniyorsa iyi

3 flash yapıp duruyor. sonra yine 3 flash yapıyor. yani hiç sabit yanmıyor. Alırken 3 flash yapıp sonra sürekli yanıyor yazıyordu halbuki

Yorum bağlantısı

3 flash yapıp duruyor. sonra yine 3 flash yapıyor. yani hiç sabit yanmıyor. Alırken 3 flash yapıp sonra sürekli yanıyor yazıyordu halbuki

Kötü abi o zaman be :) ışıklarda beklerken çok küfür çeker gibi geliyor arkadakinden
Yorum bağlantısı

...

Pazar günü Çorludan geçerken söküyorum hevesini al abi :p

Adam esp testi yapmasin da butonu görünce :D

Beklerim.  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...