İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Özgür kardeşimden aldığım Esp ve ön cam rezistans tuşlarım geldi. Bilgisayara takıp denedim. Çalışıyorlar. Ekranın buğusunu silip attı, Cd nin dönüşte savrulmasını engelledi..  :crazy:

Sağolasın Özgür. Aracım artık Ghia-X paket oldu sayılır.  :D

JoPINHg.jpg?1

BQxKN8S.jpg?1

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Özgür kardeşimden aldığım Esp ve ön cam rezistans tuşlarım geldi. Bilgisayara takıp denedim. Çalışıyorlar. Ekranın buğusunu silip attı, Cd nin dönüşte savrulmasını engelledi..  :crazy:

JoPINHg.jpg?1

BQxKN8S.jpg?1

Hakan Erken'e de lazım Esp :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Özgür kardeşimden aldığım Esp ve ön cam rezistans tuşlarım geldi. Bilgisayara takıp denedim. Çalışıyorlar. Ekranın buğusunu silip attı, Cd nin dönüşte savrulmasını engelledi..   :crazy:

Bence tuşları kullanmayın, saklayın. Bildiğim kadarıyla bu tuşlar 2014'ün en çok kazandıran yatırım aracı seçilmiş :) Aynı zamanda piyasada bulunamıyor olması da ayrı bir değer katıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hangi arabanın direksiyonuna takacan?

Benimkine :)

Adam 10tl lık parça takmış, 2.000 tl arttı diyor, :)

Bu parçayada 1.000tl artar diyor :)

Yorum bağlantısı

İşte seninki olduğu için.  :D

Yorum bağlantısı

Ha şu kapıdaki yeşil fstık'a mı?

Yorum bağlantısı

İşte seninki olduğu için. :D

Parçacı benim :)

Ha şu kapıdaki yeşil fstık'a mı?

Artık fıstık mı, nohut mu,leblebi mi, fındık mı :)
Yorum bağlantısı

Parçacı benim :)

Artık fıstık mı, nohut mu,leblebi mi, fındık mı :)

Fıstık yeşili ya ondan için fıstık dedim.

Yorum bağlantısı

Fıstık yeşili ya ondan için fıstık dedim.

Fıstık pahalandığından içine ıspanak ve bezelye püresi koyuyolarmış. Dikkat etmek lazım. ;) Sahte olmasın.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

lqbisyl2.jpg

Arka koltuğu söküp bizim afacanın koltuk ile paylaştığı yiyecek içecek lekelerini kosla mucizesini kullanarak temizledim. 1 günde terasta kurumada kaldı. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Aynı zamanda çocuğun beynini de yıkadım her biniş inişde baba koltuğa basmadım diye tekmil verir oldu. :) Arabada yeme içme yasak.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Aynı zamanda çocuğun beynini de yıkadım her biniş inişde baba koltuğa basmadım diye tekmil verir oldu. :) Arabada yeme içme yasak.

Erdoğan abi ellerine sağlık güzel çalışma olmuş aynı dert bizde de var arabayı yıkatıyorum iki gün sonra içi aynı hale geliyor ne yapsak acep arabanın içini özellikle arka tarafı başka bir kumaşla mı kaplasak.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Erdoğan abi ellerine sağlık güzel çalışma olmuş aynı dert bizde de var arabayı yıkatıyorum iki gün sonra içi aynı hale geliyor ne yapsak acep arabanın içini özellikle arka tarafı başka bir kumaşla mı kaplasak.

Teşekkürler hocam. Koltuğun ön tarafında iki tane vida tutuyor onları söküp koltuğu çıkarabilirsiniz.

Kosla halı ile bol köpüklü olarak yıkayıp, bol su ile durulayın koltuk kendisine gelsin. yada 30 tl ye kılıf alıp geçirin.

Yorum bağlantısı

2 hafta önce aldığımdan beri gözüme batan ön tampon ayarlanmaya gitti :) ön arka tampon kapı kolları arka bagaj bandı ve kapı kolları boyanacak taaa perşembeye kadar göremiycem canımın içini :(

Yorum bağlantısı

Özgür kardeşimden aldığım Esp ve ön cam rezistans tuşlarım geldi. Bilgisayara takıp denedim. Çalışıyorlar. Ekranın buğusunu silip attı, Cd nin dönüşte savrulmasını engelledi..   :crazy:

ESP mode: ON  :good1:

6LrVfjS.jpg?1

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

ESP mode: ON  :good1:

Kerem hocam arabayı satarken adama ESP olmadığını söyleyinde, güvenip uçmasın bir yerden :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...