İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Eline sağlık abi. Ben direk halı yıkama ile dalmıştım bir ara.

Bende dalacaktım Fatih hocam da, halı yıkamanın bir parçasını bulamayınca kol gücüne devam.....
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Vanali Egzoz taktirdim , yikattim :) Motoru detaylica temizleyim dedim , gölge yer bulamadım aksamuzeri ni bekliyorum:)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Benzin katkı maddesi koydu tamircim, yanına çay içmeye gittikçe arabada birşeyler bulup yapıyor :D birkaç gün benzinle bineceğiz yavrucağa. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Kapalı otoparkta mahsur kaldım. Lastiğe vida saplanmış. Biraktigimda birşey yoktu bir geldim hiç hava kalmamış. Pompa ile sisirryim dedim anında yine indi. Mecburen stepne takmak zorunda kaldım. Vidalar çok ugrastirdi. Allahtan wd40 vardı da açıldı. Sonra en yakın lastikciye 15 lira bayıldım. :)

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Kapalı otoparkta mahsur kaldım. Lastiğe vida saplanmış. Biraktigimda birşey yoktu bir geldim hiç hava kalmamış. Pompa ile sisirryim dedim anında yine indi. Mecburen stepne takmak zorunda kaldım. Vidalar çok ugrastirdi. Allahtan wd40 vardı da açıldı. Sonra en yakın lastikciye 15 lira bayıldım. :)

Gecmiş olsun :(

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun MErt. iyi vida ile kurtarmışsın. Ben yine otoparktan çıkarken şu bariyerlerin yere montaj edildiği saç profiller ile yardım lastiği. 225 Tl.  ;)

Abdurrahman abimin gönderdiği hediyelerde Carbon Clean mazot katkısını 100 Tl lik TP ye kattım. 15 km 3000d/d de kullandım.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Arabaya kavuşmamiza son 1 gün. Yarın bizde insallah :)

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Geçen hafta alternatör şarjı kesti. Mersin merkezde bir oto elektrikçiye söktürdüm. Kömürler bitmiş, biçimleri bozulmuş ve bakır topuzu da parçalamıştı.Bunların yenileri takıldı, şarj oluyordu ancak yola çıktık, yine lamba yandı geri dönmek için zaman olmadığından eve döndük ama bizi Erdemli`ye kadar sorunsuz getirdi. Erdemli`de bir oto elektrikçiye (ÖNGEL Oto elektrik) yeniden söktürdüm. O da ne? Mersin`deki elektrikçi taktığı bakır topuzu lehimlememiş. Tesadüfen temas ederse şarj ediyor, etmediği zaman da ışık yanıyor. Neyse, bu giderildi, orayla ilgili sorun kalmadı.

Arabayı aldığımdan beri yaşadığım, ama üzerine düşemediğim bir başka sorun vardı:klimayı yüksek devir fanla çalıştırdığım zaman şarj lambası yanıyordu. Bu gün de Erdemli`deki elektrikçime onu buldurup yaptırdım. Çok mutlu oldum. Bu elektrikçiye olan güvenim arttı.

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
onurdursun
(düzenlendi)

Doksan bin olduğu için trigeri değiştir dim triger v kayısı klima kayısı devirdaim ve 3lt antfiriz 420 lira işçilik 100 lira tutmus. Tutmus diyorum çünkü baştan pazarlık yapmadık parçada sanki biraz bindirme yaptılar gerçi takılan parçalar orjinal fomoco ama gene de fazla geldi dışarıda kendim parça için 300 ve 340 lira fiyat almıştım

Burdan çıkarılacak ders ya parçayı kendimiz ali caz yada baştan pazarlık yapica z :)

f698825f52a6a0b9c08ba5636a97f70e.jpg

344484c4f37762e56d83ac44985643d5.jpg

tarihinde onurdursun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sökümüne kendim başlayıp malzemesizlikten bitiremediğim Sony teyp temizliğini Mert Boran kardeşimle tamamladık :) bahaneyle yüz yüze de tanışmış olduk :) ailecek çok iyi ağırladılar sağolsunlar.tekrar teşekkür ederim kardeşim :)

7ugudyty.jpg

Bu vidayı sökecek tormavidam olmadığı için kalktım gittim :)

ytape6y5.jpg

utupehev.jpg

e2u7umyg.jpg

Yorum bağlantısı

Sökümüne kendim başlayıp malzemesizlikten bitiremediğim Sony teyp temizliğini Mert Boran kardeşimle tamamladık :) bahaneyle yüz yüze de tanışmış olduk :) ailecek çok iyi ağırladılar sağolsunlar.tekrar teşekkür ederim kardeşim :)

Teybi söküp Mert e gönderecem sonunda.  :yes: Elinize sağlık. Çok iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Teybi söküp Mert e gönderecem sonunda. :yes: Elinize sağlık. Çok iyi olmuş.

Gönder abi. Kargoda olusacak hasarlardan MB ltd.şti sorumlu değildir. :p
Yorum bağlantısı

Gönder abi. Kargoda olusacak hasarlardan MB ltd.şti sorumlu değildir. :p

Öyle bir paket yapıp gönderirim ki, bırak hasar görmeyi, 2 saat uğraşırsın paketi açmaya. Aynı zamanda ambalajlama uzmanıyım janım.  ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Öyle bir paket yapıp gönderirim ki, bırak hasar görmeyi, 2 saat uğraşırsın paketi açmaya. Aynı zamanda ambalajlama uzmanıyım janım. ;)

Hmm çok iddiali. :p

Görelim. :D

Yorum bağlantısı

Hmm çok iddiali. :p

Görelim. :D

Satmaktan %100 vazgeçtiğim vakit gönderirim janım. Burda sadece sök/ tak ve ekran temizliği için 80 Tl fiyat biçti eleman. Cd okumama problemi için gözü temizle yeter dedim. Yok komple değişmeden olmaz dedi. Oda 200 ü bulur dedi..  :shok: Denemeden nerden biliyon dedim. Sürekli yapıyoz abi dedi. Yalanını yiyeyim dedim, çektim geldim. En azından 10+10, 20 Tl kargo ile Kitlemeci Mert, 1995 ten beri hizmetimizde..  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Dün yağ bakımları için burdaki anlaşmalı parçacımıza arabayı teslim ettim. 

Değişenler:

1. Castrol 5w30 tam sentetik 4 litre :70 tl
  2. Bosch yağ filtresi :13 tl
  3. Otosan hava filtresi:28 tl
  4. Polen filtresi:17 tl
  5. Atf eksiği :2,5 tl  :) ​ (kopyala yapıştır)
Yorum bağlantısı
Önder Boran

Her zaman bekleriz. Tanıştığımıza memnun oldum. :)

Yorum bağlantısı

Her zaman bekleriz. Tanıştığımıza memnun oldum. :)

Teşekkürler abi :) şimdi göksu Parkı'na gidiyoruz size yakın :) canınız sıkılırsa çıkın gelin :)
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

7000 bakımımız...

castrol 5-30 yağ tam sentetik,

hava, yağ, polen filtresi işçilik toplam 100 tl :)

klima gazı basıldı 50 tl

toplam 150 tl

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...