Serkan Turan 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Tapatalktan resim eklemeye çalıştım yeni konu açıldı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Eski konuya nooldu yahu Çok dolmuş, reseet 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 korsan isimle konu açmak da iyi fikir bea Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 ben de bugün muayenedeydim hallettim çok şükür sıkıntısız sonra da kendimi marmara denizinin sularına bıraktım hazır mimarsinana kadar gitmişken Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Linea yi iç dış yikattim. Deposunu doldurdum. C-Max'e vakit kalmadı. Yarin da onla ugrasirim. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Gecici araba geldi. 2 tur attim yerine koydum . C-Max'i aratti. Cok hantal. 770 kilometrede Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Gecici araba geldi. 2 tur attim yerine koydum . C-Max'i aratti. Cok hantal. 770 kilometrede Sadece C-max i mi arattı, arabayı aratması ilginç 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Debriyaj baskı balatayı dağıttım. Sıkma canını, olur öyle Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Sıkma canını, olur öyle 1500 Tl versene. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 1500 Tl versene. Arabayı satayım vereyim, ayıpsın Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 (düzenlendi) Arabayı satayım vereyim, ayıpsın Borç değil, hibe.. Sağolasın kardeşim. Allah razı olsun. :good1:Kredi çekicem yada taksitli parça alımı yapıcam sanırım bu gidişle. Turbo bakımı, enjektör bakımı, triger kontrol/ değişim, takoz, amortisöz, kıl, tüy, yün.. NE varsa baktırayım diyorum. Sonra kullan 5 sene. 6 Ağustos 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Borç değil, hibe.. Sağolasın kardeşim. Allah razı olsun. :good1:Kredi çekicem yada taksitli parça alımı yapıcam sanırım bu gidişle. Turbo bakımı, enjektör bakımı, triger kontrol/ değişim, takoz, amortisöz, kıl, tüy, yün.. NE varsa baktırayım diyorum. Sonra kullan 5 sene. Öncelikle geçmiş olsun Kerem, ardından da yazdığın düşüncen en mantıklısı Kolay gelsin.... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Sabah kasko ile anlaşmalı firmaya bıraktım siyah incimi, ön ve arka tamponda boya çatlaması vardı onları mini onarımdan yaptıracağım bir de arka tamponun sol iç braketi kırıkmış braketlerde alınıp verildi ikisi de değiştirilecek..... Bugün aracımı bıraktığım servisten, boyatmadan vazgeçtiğim için geri aldım, ( işin aslı arkadaşlarda hep söylüyorlardı yazık boşuna boyatma diye ön ve arka tamponda ufak boya çatlaması vardı o nedenle komple boyatacaktım ) mini onarım hakkını bu basit iş için öldürme dediler ve beni ikna ettiler. Hafta sonu sadece arka tamponu söktürüp braketlerini değiştirecem inşallah.... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Arka tampon sağ kedi gözü çatlaktı yenisi alındı ve akşama takılacak.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Bozyazı'da çayın üzerinde muazzam bir esinti vardı, yeşil beygiri biraz serinletelim dedik. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Bozyazı'da çayın üzerinde muazzam bir esinti vardı, yeşil beygiri biraz serinletelim dedik. Şapka güzelmiş. Silecek fıskiyelerinden sende de su akmış Abi. Demek kronik. Cinifit oluyorum bu duruma. Aracı yıkıyorum, pırıl pırıl. Sonra silecek fıskiyelerinden su akıyor ve kaput lekeleniyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 (düzenlendi) Şapka güzelmiş. Silecek fıskiyelerinden sende de su akmış Abi. Demek kronik. Cinifit oluyorum bu duruma. Aracı yıkıyorum, pırıl pırıl. Sonra silecek fıskiyelerinden su akıyor ve kaput lekeleniyor. Kılla tüyle bu kadar uğraşma, sadece su fışkırttıktan sona akıntı oluyor. Koyu renk araban varsa bunları göze alacan. 7 Ağustos 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Egzos muayene yapıldı.Daha sonra kara kara camları.tarihi geçmiş yangın söndürme tüpü ve olmayan trafik setiyle tüv den geçti. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Debriyaj baskı balatayı dağıttım. Geçmiş olsun. Araban mı var derdin var. (züğürt tesellisi) Egzos muayene yapıldı.Daha sonra kara kara camları.tarihi geçmiş yangın söndürme tüpü ve olmayan trafik setiyle tüv den geçti. Hayırlı muayeneler. Plakanın harf gurubu tam bana göreymiş... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Geçmiş olsun. Araban mı var derdin var. [emoji3] (züğürt tesellisi) Hayırlı muayeneler. Plakanın harf gurubu tam bana göreymiş... Araba daha yeni 100000 oldu.eklenmemiş tüp dahi takılmamıs.boyasını yapan rover fabrikasındaki usta kör olmuş .ameliyat parasıyla birlikte 21000 tl[emoji12][emoji1] Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Araba daha yeni 100000 oldu.eklenmemiş tüp dahi takılmamıs.boyasını yapan rover fabrikasındaki usta kör olmuş .ameliyat parasıyla birlikte 21000 tl[emoji12][emoji1] Böylesi bir araçtan seni mahrum bırakmak forum kardeşliğine sığmaz, alıştım ben arabasızlığa... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2014 Bozyazı'da çayın üzerinde muazzam bir esinti vardı, yeşil beygiri biraz serinletelim dedik. E bu taraflaradanda geçersin dabiiiiiii.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts