İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

İbrahim Can

St logolu halı paspas takımı ve kapıkolu altı çizik koruma filmi siparişi verdim..

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Az önce uzun yola çıkmadan son bir elden geçirdim, yağını suyunu kontrol ettim.

İçi detaylı temizlikten geçti, halıfleks paspasları serdim. Benzinini 3/4 seviyesine yaklaştırdım, LPG yi tam doldurdum. Stepnenin havası eksikti tamamladım.

Fren disk ve balatalarını değiştikten sonra hidrolik seviyesini kontrol etmemiştim, bir baktım ki maks seviyesini geçmişte kapağa kadar dayanmış, seviyeyi normal sınırlara gelecek şekilde ayarladım, fazla yağı aldım.

Bu hidrolik seviyesinin fazla olması neye sebep olu(yo)rdu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Türk
(düzenlendi)

Ön camlar hariç film kaplanmaya başladı şu an.Ankaradan aldığım multimedya özellikli teybin montajıda birazdan başlayacak.Umarım daha önce taktırdığım teypteki sorunu bunda yaşamam.Eğer bi işim çıkmazsa camların arasında kalan direkleride siyah folyo ile kaplattıracağım.İşlem sonrası görüntüleri yayınlarım.

tarihinde Mehmet Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu hidrolik seviyesinin fazla olması neye sebep olu(yo)rdu?

Taşarsa bulaştığı yeri çürütür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sabah kasko ile anlaşmalı firmaya bıraktım siyah incimi, ön ve arka tamponda boya çatlaması vardı onları mini onarımdan yaptıracağım bir de arka tamponun sol iç braketi kırıkmış braketlerde alınıp verildi ikisi de değiştirilecek.....

najasere.jpg
Yorum bağlantısı
Mert Ender

Cumartesi günü, kapılar gırç gırç gıcırdadığı için kapı ayarları yapıldı, ses kesildi, benim de söylenmem kesildi :)

Bir de klima koku yapıyordu, poleni yeniledik. Koku da gitti.

Yalnız dizel araba şehir içinde 7,8 litre yakmaya başladı artık, ayrı bir bölümde onu da irdeleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

zaqugenu.jpg

Son fotografi oldu 10 gün yok belki daha fazla. 3000tl dediler. Gecici araci öğlen vereceklermiş.

Yorum bağlantısı

Son fotografi oldu 10 gün yok belki daha fazla. 3000tl dediler. Gecici araci öğlen vereceklermiş.

Geçmiş olsun Ahmetcan. Hayırdır? Ne oldu?

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

İç dış cilaladım kendi elciklerimle.. :) Arka kapıların motorları bozulmuştu onları değiştirdim.

Yarında muayenesi bitiyor onu yaptıracağım kısmetse.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Yarın muayene tekrarım var fren hortumlarını değiştirdim ve güzelce yıkadım artık hazırım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

-Eğilen diskler tornalandı

-mobil süper 3000 Yağ konuldu ve orijinal yağ filtresi (otosan) takıldı

-Aks başından ses geliyordu giderildi.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan
(düzenlendi)

na7ana7e.jpg

Niğde muayene istasyonu. Islem tamam.

tarihinde Serkan Turan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...