İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

bu sprey ne işe yarıyor ?

Makine ile önce taşı toprağı çekip bunu sıkıyorsunuz ve kalan tozu kiri yumuşatıp başında ki fırça ile kolayca temizliyorsunuz :) zemin eski siyah haline geri dönüyor.

Fotoda çıkmamış normal şekli bu

tune7eze.jpg

Yorum bağlantısı
muhammet erecekli

klaıma gaz kacagı varmıs onu yaptırdım. ramazanın su son gunlerınde muazzzam ıhtıyaç oluyo

Yorum bağlantısı

Karnını gırtlak doldurduk, yıkadık, özellikle aracın ön tarafina wax'ı tazeledim. Malum uzun yolda sinek, böcek bol. Sonra çıkmıyor onlar.

Yarin öğlene doğru tekerlek Gaziantep'e döner :)

7yze3y4e.jpg

7uzutava.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ben memnun kaldım :) kiri yumuşatıp temizliyor

nereden aldınız, kaça geldi.

Yorum bağlantısı

nereden aldınız, kaça geldi.

Büyük marketlerde bulunuyor. Ben öyle almıştım. 18 liradan 13 liraya düşmüştü kampanya varmış o gün. Şu an ne kadar bilmiyorum belki hala 13 liradır :) aynı ürünün birde turtle wax marka olanı var.
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Büyük marketlerde bulunuyor. Ben öyle almıştım. 18 liradan 13 liraya düşmüştü kampanya varmış o gün. Şu an ne kadar bilmiyorum belki hala 13 liradır :) aynı ürünün birde turtle wax marka olanı var.

Teşekkürler Eren hocam. Koltuklar içinde aynı ürünü önerir misiniz? Ne yaptıysam bir türlü halı yıkama makinesi olan birini denk getiremedim yoksa göze aldım koltukları söküp teker teker temizleyeceğim.

Yorum bağlantısı

Teşekkürler Eren hocam. Koltuklar içinde aynı ürünü önerir misiniz? Ne yaptıysam bir türlü halı yıkama makinesi olan birini denk getiremedim yoksa göze aldım koltukları söküp teker teker temizleyeceğim.

Koltuklarda işe yaramaz o kadar derin bi temizlik için genelde aspirini öneriyorlar hocam.

yde3ugaz.jpg

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Yoksa yıllardır konusu geçen asprin bu mu????????????

Koltuklarda işe yaramaz o kadar derin bi temizlik için genelde aspirini öneriyorlar hocam.

Uzun farlar için Osram NightBreaker Unlimited aldım ve taktım.

Sis farlarını gerekmedikçe asla açmam ama araca giriş çıkışlarda yanıyor, kedi gözleri beyaz olunca bunu da beyaza yakın bir renk almış olmak için aldım ama daha takmadım akşama Karamürsel'de takarım.

nbu_sis.jpg

Nightbreaker 69 TL, Photon 35 TL

Birde mercek temizliği ve Philips 85122+ veya 85122CM denk getirdim mi. Aydınlatma kısmı tamamlanacak.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Bayramlık pabuçlar alındı.    Sol ön Pirelli yanaktan patlayınca, tüm eski ve yılı geçmiş Efsane sarı yazılı Pirelli takımı bir kenara ittim

e2013_02_26_268.jpg

ve yepyeni Goodyear Efficientgrip Performance aldım 4 adet.   

Tavsiye eden : İlteber Göksel Yaman  : :flowers:  :good1:

20140726100816.jpg

20140726154059.jpg

20140726114930.jpg

Goodyear lastik yorumlarında detaylardan bahsederim zamanla.  İlk izlenim %100 olumlu :yes:

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Karnını gırtlak doldurduk, yıkadık, özellikle aracın ön tarafina wax'ı tazeledim. Malum uzun yolda sinek, böcek bol. Sonra çıkmıyor onlar.

Yarin öğlene doğru tekerlek Gaziantep'e döner :)

Ozan'ım keşke daha önceden haberimiz olsaydı diyeceğim ama bayramda Mersin'deyim. Buradan da Kahramanmaraş Göksun 'a geçeceğim. Ne zamana kadar Antep'tedesin? tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ozan'ım keşke daha önceden haberimiz olsaydı diyeceğim ama bayramda Mersin'deyim. Buradan da Kahramanmaraş Göksun 'a geçeceğim. Ne zamana kadar Antep'tedesin?

Ozan'ım keşke daha önceden haberimiz olsaydı diyeceğim ama bayramda Mersin'deyim. Buradan da Kahramanmaraş Göksun 'a geçeceğim. Ne zamana kadar Antep'tedesin?

Abim hem anlık bir plan oldu hem de sadece 2 gece kalıp ordan yola devam edecegimiz için yazmadım sizlere. Baska zaman inşallah uzun süre kalirsam mutlaka haber veririm sizlere aklimdaydiniz :)
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Abim hem anlık bir plan oldu hem de sadece 2 gece kalıp ordan yola devam edecegimiz için yazmadım sizlere. Baska zaman inşallah uzun süre kalirsam mutlaka haber veririm sizlere aklimdaydiniz :)

Canın sağolsun kardeşim, her zaman bekleriz. Memleket Antep miydi senin? tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Canın sağolsun kardeşim, her zaman bekleriz. Memleket Antep miydi senin.

Canın sağolsun kardeşim, her zaman bekleriz. Memleket Antep miydi senin.

Yok abim Diyarbakır. Dayım Antepte görev yapıyor ona uğrayacağız
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sis farı ampüllerin az önce değiştim.

Eski ampüller ölmüş. Uzun H7 night breaker lar çok farketti.

Sağ taraf yeni, yerde duran ise beyaz led fener. Yanlışlıkla çekildi :)

c320_sis.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Renk baya parlak olmus guzel olmus gule gule kullan abi.feneridemi takacaktin araca:-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Renk baya parlak olmus guzel olmus gule gule kullan abi.feneridemi takacaktin araca:-)

Fener tek led, çok fena. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bugün evlat ile 1200km yolu tamamladık. Ankarayi geçmemiz 9 saati bulunca ancak 16 saatte vardik Antep'e. Arada sahur ve iftar için durmasak Ankara sonrası oldukça rahattı. Yoğun trafik ve ardından onun acısını biraz yüksek hızla çıkarmama rağmen 23 kuruş yakmisim orjinal depo değeri. 5.3lt/100kmh

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

yde3ugaz.jpg

Eyvallah Eren hocam, aspirin var bagajda fakat derinlemesine inme olayı daha gerçekleşmedi. Şu sıralar standtby modda takılıyorum çok sıcak dışarısı.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Koltuga azicik su döküldü leke yapti cikmiyor :(

Buda yıkandıktan sonra :p

2aby8uny.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

O 124 hiç hareket etmiyor mu :)

O 124 oraya kök saldı artik. Sahibi alzheimer hastasi ancak arabasini hatirliyor, satalim diyoruz amcaya o benim kızım sattirmam diyor :) tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...