İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Kendm lpg taktım :p

Hayırlı olsun. Kesinlikle iyi karardı Mustafa. Diş hekimi bir arkadaşım vardı "15-20000 tl ye bile Mercedes'e binilebiliyorsa başka arabaya binmek caiz değildir" derdi.Bu arada ördek ne alemde. Mercedes'in ünlü ördeği :biggrin:  

Sesleri duysanız öyle demezdiniz..

Hımmm.. Kedi sizin araçla duygusal bağlantı kurmuş olmasın. Mart ayını da geçtik ama. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

mercedesin ördeği neymiş ya :D   bi tavuk biliyom ben :p

bu gün mercedeesimin havalandırma ızgaralarından biri çalışmıyordu onu dün düzeltmiştim ama lpg takerken vakum hortumunu çıkarmışız. o yüzden otomatik klima yönlendirmesi çalışmıyormuş onun derdini çözdüm.

google not: w202 mercedes otomatik klima hava yönlendirmesi eğer sadece cama ve sağ-sol ızgaralara hava veriyor diğer hava yönlendirmesi çalışmıyorsa  motor manifoltuında  kalorifer geri dömüş hortumuna yakın tarafındaki  vakum hortumu ( serum hortumu gibi bir şey) yerinden çıkmış olabilir.

adamlar otomatik klimayı elektrik motoru ile değil vakum sistemiyle yönlendirmişler. neden  2000 öncesi mercedesler için evladiyelik (bu kelime farklı yazılıyor olabilir  :p ) dediklerini anladım :D ne kadar az elektronik o kadar iyi .D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bende bunları yaptım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241682-2003-y%C4%B1ld%C4%B1z-c320/page-27#entry2423345

mercedesin ördeği neymiş ya :D   bi tavuk biliyom ben :p

bu gün mercedeesimin havalandırma ızgaralarından biri çalışmıyordu onu dün düzeltmiştim ama lpg takerken vakum hortumunu çıkarmışız. o yüzden otomatik klima yönlendirmesi çalışmıyormuş onun derdini çözdüm.

google not: w202 mercedes otomatik klima hava yönlendirmesi eğer sadece cama ve sağ-sol ızgaralara hava veriyor diğer hava yönlendirmesi çalışmıyorsa  motor manifoltuında  kalorifer geri dömüş hortumuna yakın tarafındaki  vakum hortumu ( serum hortumu gibi bir şey) yerinden çıkmış olabilir.

adamlar otomatik klimayı elektrik motoru ile değil vakum sistemiyle yönlendirmişler. neden  2000 öncesi mercedesler için evladiyelik (bu kelime farklı yazılıyor olabilir  :p ) dediklerini anladım :D ne kadar az elektronik o kadar iyi .D

Mustafa haklısın vakum değilde step motor olsaydı ne yapardın :)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Sağ ön ve sağ arka bilye değişti. Zamanı geldiğini düşündüğüm için bujileri değiştirdim.110 bilye+30 buji 140 tl parça. 50 TL el emeği, 20 tl tornacı için dedi ustam. Bu ay da istihkakını almış oldu ford. Parçacı israrla bujiyi fomoco verdi. Ben motocraft istedim. Beni ikna etti. :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Hortum sıfır mı çıkmamı? :D Ellerine sağlık hemşerim iyi etmişsiniz.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Mehmet Hocam Ünal Beyle kulağını çınlattık bu arada. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Sac jantlar daha once siyaha boyanmisti, tozlar cok yapisiyordu. Ben de altin rengine boyayim dedim.

u6a4uge4.jpg

a2anuse7.jpg

te9u2eda.jpg

Araci aldigimda uzerinde bulunan jant kapaklarinda bulunan ford logosu dikkatimi cekti. Ben de onu kapaktan sokerek direksiyonda bulunan ford yazisinin uzerine yapistirdim.

ehequmaz.jpg

Kendi yaptigim izgara gri renkteydi, uzerinde typeR amblemi vardi. Izgarayi siyaha boyadim ve amblemi cikarttim. Ford amblemi yapistirabilirim boyle de kalabilir.

2y3yta5y.jpg

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Jantın kenarına taktığınız maskeleme kağıtları bu iş için mi tasarlanmış yoksa el ilanı mı?

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı
(düzenlendi)

Jantın kenarına taktığınız maskeleme kağıtları bu iş için mi tasarlanmış yoksa el ilanı mı?

Gectigimiz ay denemek icin plastidip boya almistim onun yaninda verdiler bu kartlari. Bunun yerine iskambil kartlari da ayni isi gorur.

Tesekkur ederim Ahmetcan :-)

tarihinde Gürkan Başbağcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bu boyama işi benimde aklımda bir zamandır. Bronz galiba bu. Tam altın sarısı değil. Birde ortadaki kapak kalsa daha iyi olurdu. Toz vs. açısından.

Bu arada kaç kutu sprey gitti. Egzos ucu boyalı benim ama farkedilmiyor. :D

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Bu boyama işi benimde aklımda bir zamandır. Bronz galiba bu. Tam altın sarısı değil. Birde ortadaki kapak kalsa daha iyi olurdu. Toz vs. açısından.

Bu arada kaç kutu sprey gitti. Egzos ucu boyalı benim ama farkedilmiyor. :D

Kutuda altin yaziyo ama bronz gibi evet.ortadaki kapak yoktu aldigimda araci.sac jant uzerine plastik kapak taktim zaten acik degil bu sekilde.4 janta bir sprey boyanin yarisi gitti 2 kat attim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Kışlık lastikler için aldığım jantlar çok kötü durumdaydı.(pas, kir, zift) temizliğini yaptım. Hem sonax ın jant temizliyicisini denemiş oldum

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

mercedesin ördeği neymiş ya :D bi tavuk biliyom ben :p

google not: w202 mercedes otomatik klima hava yönlendirmesi eğer sadece cama ve sağ-sol ızgaralara hava veriyor diğer hava yönlendirmesi çalışmıyorsa motor manifoltuında kalorifer geri dömüş hortumuna yakın tarafındaki vakum hortumu ( serum hortumu gibi bir şey) yerinden çıkmış olabilir.

adamlar otomatik klimayı elektrik motoru ile değil vakum sistemiyle yönlendirmişler. neden 2000 öncesi mercedesler için evladiyelik (bu kelime farklı yazılıyor olabilir :p ) dediklerini anladım :D ne kadar az elektronik o kadar iyi .D

Eski mercedeslerin kapı kilitleri dahil pek çok yeri vakumla çalışır.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Biiiiir arabam bile yok anlıyormusun.....Hadi gülümse....

En kısa zamanda en güzeline sahip olasın canım abim :flowers:
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Duramaz bir f1 alır yine. Hayırlısıyla. :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

baskı balata ve triger kayışı değişti daha sonra rot balansa sokuldu en son yıkandı paklandı tertemiz duruyo  :)

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

MTV yi yatırdım..

Abi arabani bizim gruba koydum belki ordan almak isteyen olur :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

MTV'yi yatırdım. Gerçi bunu arabam için değil, devletim için yaptım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...