İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Aynen abı ılk fırsatta alıp uygulayacağım bende. Sağolsun cocuklar ellerinde taş çzcek araba arıyorlar bizim burda..

Koyu renkte çok etkili bir malzeme..aman dikkat et yaramazlara.

Kac liraya nerden aldiniz cliayi? Birde sibop kapaklari ve gogusteki beyaz konsol cercevesini nereden bulabilirim?

Yaşar bey,hepsiburada'da satılmaktadır bu ürün.

Çiziği kapatan renk değil, içinde ki silikondur :p

Etkisi iyimi iyi,ben ona bakarım :)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ben de diyorum saat 01:00 ile 09:00 arası araçlarına ne yapmış arkadaşlar.  :biggrin: Hazırlık çalışması varmış. Bu tosbaa wax iyiymiş her eve lazım olandan. Hem de color magic..

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Kac liraya nerden aldiniz cliayi? Birde sibop kapaklari ve gogusteki beyaz konsol cercevesini nereden bulabilirim?

N11.comdan aldim 22 tl
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Koyu renkte çok etkili bir malzeme..aman dikkat et yaramazlara.

Yaşar bey,hepsiburada'da satılmaktadır bu ürün.

Etkisi iyimi iyi,ben ona bakarım :)

Yukarda yazılmış ya cilanın renginden dolayı çizikleri kapatıyor diye, onu düzelteyim dedim. Yoksa yoğurtta sürsen o da kapatır ;) Doğrusu cila içindeki silikondur çiziği doldurup gizleyen ama ilk fırsatta da ortaya çıkar.x

Yorum bağlantısı

Yukarda yazılmış ya cilanın renginden dolayı çizikleri kapatıyor diye, onu düzelteyim dedim. Yoksa yoğurtta sürsen o da kapatır ;) Doğrusu cila içindeki silikondur çiziği doldurup gizleyen ama ilk fırsatta da ortaya çıkar.x

Seni kendi sayfama davet ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Seni kendi sayfama davet ediyorum :)

HE boşver polisaj makinesi bulda zr53 zırhla kaplayalım senin takayı

Yorum bağlantısı

Bir daha ki karşılaşmamızda ZR53 yapalım seninle :D

Yorum bağlantısı

Benim aracıma lazım değil diyorum ama.boyanın durumu oldukça iyi durumda. :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Benim aracıma lazım değil diyorum ama.boyanın durumu oldukça iyi durumda. :)

Her hafta wax sürüyorsun, çizikler hareler gizli kalıyor. Neyse sen bilin :p

Bir daha ki karşılaşmamızda ZR53 yapalım seninle :D

Yapalım ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

K&N filtreleri güzelce temizleyip akşamdan kurumaya bıraktım. Sabah bakım yağını uygulayıp geri yerine taktım.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Pınar başına çekerim gece. Oooh buz gibi olur.

abatasa6.jpg

Yorum bağlantısı

Her hafta wax sürüyorsun, çizikler hareler gizli kalıyor. Neyse sen bilin :p

Yok her gün sürüyorum ben  :biggrin:

Bıcı bıcı yaptırdım, çok yakışıklı oldu.

Yanıyor maşallah hocam.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can
(düzenlendi)

Neler yaptık neler ..[emoji2][emoji2]

St tampon ve spoılerimizi taktırdık.

eba8ypyh.jpg

he6ejese.jpg

tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı

5.000 km önce aldığım motorcraft balataların sesi geri geri yanaşırken hala gelmeye devam ediyordu. Işıklardan kalkarken de 1-2 saniye balata sürtme sesi geliyordu. Gittim sanayiye 4 teker söküldü arka balatalar sıkıntılı çıktı. Sesin sebebini kale marka balata takarak çözdük. Tam lastikleri takarken sağ arka lastikte vida gördük ona da yama yaptık.balatalar para iade garantili. Beğenmezsem ses devam ederse söküp yenisini takarız dediler :)

2ubujyhy.jpg

e3eba6an.jpg

Foruma foto atacağım deyince beni de çek abi diyen çırak kardeşim :)

nu2y6uge.jpg

Bu da lastik yama işleri

uputu8et.jpg

6ysabe5y.jpg

Balata : 60 lira

İşçilik : 40 lira

Yama : 10 lira

50 liralıkta mazot aldım, yine benden fazla yedi bugün :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Temizledim ve sonrasi Keşan a gittim, zr53 sonrası sadece su tutup silerek parıl oldu :)
y9usedy9.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı

Bugün kendisini hirpaladim biraz intercity istanbul park akademide Eray kardeşimle ileri güvenli sürüş egitimi aldik :) videolari yüklerim

Yorum bağlantısı

5.000 km önce aldığım motorcraft balataların sesi geri geri yanaşırken hala gelmeye devam ediyordu. Işıklardan kalkarken de 1-2 saniye balata sürtme sesi geliyordu. Gittim sanayiye 4 teker söküldü arka balatalar sıkıntılı çıktı. Sesin sebebini kale marka balata takarak çözdük. Tam lastikleri takarken sağ arka lastikte vida gördük ona da yama yaptık.balatalar para iade garantili. Beğenmezsem ses devam ederse söküp yenisini takarız dediler :)

Foruma foto atacağım deyince beni de çek abi diyen çırak kardeşim :)

Bu da lastik yama işleri

Balata : 60 lira

İşçilik : 40 lira

Yama : 10 lira

50 liralıkta mazot aldım, yine benden fazla yedi bugün :D

Benim balatalarda Bosch marka. Çok gıcırdıyor. Bizim araç otomatik, bir yandan öne atıldığı için balata sesini daha çok hissediyoruz. Balatalarda yeni ne yapacağımı şaşırdım :(

Hayırlı olsun yeni balataların Eren  :nazar:

Yorum bağlantısı

Benim balatalarda Bosch marka. Çok gıcırdıyor. Bizim araç otomatik, bir yandan öne atıldığı için balata sesini daha çok hissediyoruz. Balatalarda yeni ne yapacağımı şaşırdım :(

Hayırlı olsun yeni balataların Eren  :nazar:

Kale taktır abi beğenmezsen sök bunları paramı ver diyebiliyorsun :D Bu gittiğim yerin çalışanları da iyi muslubaşlardan ayrılma. Raşit abinin dediği yer. Hacıoğlunun yanı :good1:

Yorum bağlantısı

Kale taktır abi beğenmezsen sök bunları paramı ver diyebiliyorsun :D Bu gittiğim yerin çalışanları da iyi muslubaşlardan ayrılma. Raşit abinin dediği yer. Hacıoğlunun yanı :good1:

Eski balatalar israf olacak..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...