Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Aynen abı ılk fırsatta alıp uygulayacağım bende. Sağolsun cocuklar ellerinde taş çzcek araba arıyorlar bizim burda.. Koyu renkte çok etkili bir malzeme..aman dikkat et yaramazlara. Kac liraya nerden aldiniz cliayi? Birde sibop kapaklari ve gogusteki beyaz konsol cercevesini nereden bulabilirim? Yaşar bey,hepsiburada'da satılmaktadır bu ürün. Çiziği kapatan renk değil, içinde ki silikondur Etkisi iyimi iyi,ben ona bakarım Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Ben de diyorum saat 01:00 ile 09:00 arası araçlarına ne yapmış arkadaşlar. Hazırlık çalışması varmış. Bu tosbaa wax iyiymiş her eve lazım olandan. Hem de color magic.. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Kac liraya nerden aldiniz cliayi? Birde sibop kapaklari ve gogusteki beyaz konsol cercevesini nereden bulabilirim?N11.comdan aldim 22 tl Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Koyu renkte çok etkili bir malzeme..aman dikkat et yaramazlara. Yaşar bey,hepsiburada'da satılmaktadır bu ürün. Etkisi iyimi iyi,ben ona bakarım Yukarda yazılmış ya cilanın renginden dolayı çizikleri kapatıyor diye, onu düzelteyim dedim. Yoksa yoğurtta sürsen o da kapatır Doğrusu cila içindeki silikondur çiziği doldurup gizleyen ama ilk fırsatta da ortaya çıkar.x Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Yukarda yazılmış ya cilanın renginden dolayı çizikleri kapatıyor diye, onu düzelteyim dedim. Yoksa yoğurtta sürsen o da kapatır Doğrusu cila içindeki silikondur çiziği doldurup gizleyen ama ilk fırsatta da ortaya çıkar.x Seni kendi sayfama davet ediyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Seni kendi sayfama davet ediyorum HE boşver polisaj makinesi bulda zr53 zırhla kaplayalım senin takayı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 HE boşver polisaj makinesi bulda zr53 zırhla kaplayalım senin takayı Bir daha ki karşılaşmamızda ZR53 yapalım seninle Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 HE boşver polisaj makinesi bulda zr53 zırhla kaplayalım senin takayı Benim aracıma lazım değil diyorum ama.boyanın durumu oldukça iyi durumda. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Benim aracıma lazım değil diyorum ama.boyanın durumu oldukça iyi durumda. Her hafta wax sürüyorsun, çizikler hareler gizli kalıyor. Neyse sen bilin Bir daha ki karşılaşmamızda ZR53 yapalım seninle Yapalım Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 K&N filtreleri güzelce temizleyip akşamdan kurumaya bıraktım. Sabah bakım yağını uygulayıp geri yerine taktım. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Maşallah çok güzel olmuş eline sağlık .... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Bıcı bıcı yaptırdım, çok yakışıklı oldu. 7 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Pınar başına çekerim gece. Oooh buz gibi olur. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Her hafta wax sürüyorsun, çizikler hareler gizli kalıyor. Neyse sen bilin Yok her gün sürüyorum ben Bıcı bıcı yaptırdım, çok yakışıklı oldu. Yanıyor maşallah hocam. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 (düzenlendi) Neler yaptık neler ..[emoji2][emoji2] St tampon ve spoılerimizi taktırdık. 6 Temmuz 2014 tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 5.000 km önce aldığım motorcraft balataların sesi geri geri yanaşırken hala gelmeye devam ediyordu. Işıklardan kalkarken de 1-2 saniye balata sürtme sesi geliyordu. Gittim sanayiye 4 teker söküldü arka balatalar sıkıntılı çıktı. Sesin sebebini kale marka balata takarak çözdük. Tam lastikleri takarken sağ arka lastikte vida gördük ona da yama yaptık.balatalar para iade garantili. Beğenmezsem ses devam ederse söküp yenisini takarız dediler Foruma foto atacağım deyince beni de çek abi diyen çırak kardeşim Bu da lastik yama işleri Balata : 60 lira İşçilik : 40 lira Yama : 10 lira 50 liralıkta mazot aldım, yine benden fazla yedi bugün Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Mondeonun lastikleri değişti: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226966-babam%C4%B1n-mondeo-nam-i-di%C4%9Fer-hamdi/page-2#entry2414977 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 (düzenlendi) Temizledim ve sonrasi Keşan a gittim, zr53 sonrası sadece su tutup silerek parıl oldu 12 Temmuz 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Bugün kendisini hirpaladim biraz intercity istanbul park akademide Eray kardeşimle ileri güvenli sürüş egitimi aldik videolari yüklerim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 5.000 km önce aldığım motorcraft balataların sesi geri geri yanaşırken hala gelmeye devam ediyordu. Işıklardan kalkarken de 1-2 saniye balata sürtme sesi geliyordu. Gittim sanayiye 4 teker söküldü arka balatalar sıkıntılı çıktı. Sesin sebebini kale marka balata takarak çözdük. Tam lastikleri takarken sağ arka lastikte vida gördük ona da yama yaptık.balatalar para iade garantili. Beğenmezsem ses devam ederse söküp yenisini takarız dediler Foruma foto atacağım deyince beni de çek abi diyen çırak kardeşim Bu da lastik yama işleri Balata : 60 lira İşçilik : 40 lira Yama : 10 lira 50 liralıkta mazot aldım, yine benden fazla yedi bugün Benim balatalarda Bosch marka. Çok gıcırdıyor. Bizim araç otomatik, bir yandan öne atıldığı için balata sesini daha çok hissediyoruz. Balatalarda yeni ne yapacağımı şaşırdım Hayırlı olsun yeni balataların Eren Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Benim balatalarda Bosch marka. Çok gıcırdıyor. Bizim araç otomatik, bir yandan öne atıldığı için balata sesini daha çok hissediyoruz. Balatalarda yeni ne yapacağımı şaşırdım Hayırlı olsun yeni balataların Eren Kale taktır abi beğenmezsen sök bunları paramı ver diyebiliyorsun Bu gittiğim yerin çalışanları da iyi muslubaşlardan ayrılma. Raşit abinin dediği yer. Hacıoğlunun yanı Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Kale taktır abi beğenmezsen sök bunları paramı ver diyebiliyorsun Bu gittiğim yerin çalışanları da iyi muslubaşlardan ayrılma. Raşit abinin dediği yer. Hacıoğlunun yanı Eski balatalar israf olacak.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Eski balatalar israf olacak.. Böyle gidersen disklerinde israf olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts