İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Ağam tanıyormusun bunları  :D

Bizim dezzoğlu ile emmi cüllüğü olurlar kendileri  :D  :p  Temiz iş yapmışlar ama helal olsun valla  :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bilgisayarda hemen altta çıkıyor ama cep tepetaklak [emoji2]

se8etu7u.jpg

ysesy5us.jpg

2ehyju8a.jpg

asazy5ej.jpg

Oğlum ve Focus. BlackBerry gece çekimi. Teravihe giderken.

a6y9usag.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Son resimde kaputtaki gölge nasıl olmuş? Mustang havası katmış. [emoji12][emoji7]

Evet öyle oldu. Canınız sağolsun abi. Allah beterinden saklasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Çınar gölgesinde yattı paşa. Keyfi yerinde tüyleri parlak kuyruğu dikti.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

nPz6Yl.jpg

Abi telefondan girdiğim için mi göremiyorum yoksa foto yüklenmemiş mi?

Çınar gölgesinde yattı paşa. Keyfi yerinde tüyleri parlak kuyruğu dikti. :nazar:

Ağaç altı deyince aman dikkat et abi, üstüne devrilmesin yine.
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Yaz günü yansın mı garibim. Bir daha olmaz inşallah. Bahtsız garibim. :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bugün sabahtan akşama kadar kilitçide aracın koltuk indirme mandalıyla uğraştık taş gibi yaptı tabiri caizse

Yorum bağlantısı

Bizim dezzoğlu ile emmi cüllüğü olurlar kendileri  :D  :p  Temiz iş yapmışlar ama helal olsun valla  :good1:

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/256756-Ford-Fiesta-Sport-Ve-St-Koltuk-Katlama-Aparat-Tadilatı

Ford Fiesta Sport Ve St Koltuk Katlama Aparat Tadilatı

nasıl bir şey yaptınız ?

Bu işin kolayı var, 5 kapılı fiesta alıyor ve St koltuk takıyorsunuz, asla düğme falan bozulmuyor ömürlük oluyor hehehehe  :p

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Yıkattım araba kendine geldi yakışıklı oldu müşteri çıktı satmadım.:rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

yda2yta8.jpg

Hakan Erken beyin tavsiyesiyle bu ürünü aldim. Hafta sonuna en gec uygularim.

Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

hocam renkli cila yazmasındaki olay nedir tam olarak diğer cilalardan farkı nedir

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Renkli cila bildiğiniz boyalı sildiğiniz bezi o renge boyar bende siyahı var içinde siyah renk boya da var kılcal çizikleri boyuyo

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Öner oto Tuncay ustanın kapısını çaldık. Genel bakım kontroller değişmeler yapıldı. Bol bol sohbet ettik en ince ayrıntısına kadar merak ettiklerimi sordum kendisine sağolsun yine yakışır şekilde ilgi alakasını tüm ekibiyle gösterdi. Bayram öncesi artık kuaför kaldı onuda hallederiz inşallah.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

mtv ödemesi için kampanya araştırıyorum.

SONAX’tan Worldcard sahiplerine özel 360 TL değerindeki Hybrit Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması World’e özel 180 TL’dir. 25 ml SONAX Konsantre Cam Suyu hediye edilecektir.

sizce nasıldır, 6 ay etkili diyor, ocak mtv da bir daha yaptırırım memnun kalırsam :)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.. :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

mtv ödemesi için kampanya araştırıyorum.

sizce nasıldır, 6 ay etkili diyor, ocak mtv da bir daha yaptırırım memnun kalırsam :)

Hakan abı tavsiye ettiyse muhakkak ıyıdır. Hayırlı olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

hocam renkli cila yazmasındaki olay nedir tam olarak diğer cilalardan farkı nedir

Diğer cilalardan farkı,araç renginde olmasından dolayı gözle görünen bariz çizikleri geçici olarak yok etme özelliğine sahip olmasıdır...Örnek olarak siyah renkli bir araca beyaz cila uygulandığında,bütün çizikler ortaya çıkar...ama araç renginde cila kullanılırsa kaybolur...

Hakan abı tavsiye ettiyse muhakkak ıyıdır. Hayırlı olsun..

Saol ibrahim,farkı sende yakından gördün benim arabada..

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Diğer cilalardan farkı,araç renginde olmasından dolayı gözle görünen bariz çizikleri geçici olarak yok etme özelliğine sahip olmasıdır...Örnek olarak siyah renkli bir araca beyaz cila uygulandığında,bütün çizikler ortaya çıkar...ama araç renginde cila kullanılırsa kaybolur...

Saol ibrahim,farkı sende yakından gördün benim arabada..

Aynen abı ılk fırsatta alıp uygulayacağım bende. Sağolsun cocuklar ellerinde taş çzcek araba arıyorlar bizim burda..

Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar

yda2yta8.jpg

Kac liraya nerden aldiniz cliayi? Birde sibop kapaklari ve gogusteki beyaz konsol cercevesini nereden bulabilirim?
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...