İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sani Gerşon

Ustaellerde devirdaim ve Sabri Abinin referansa olduğu bir yerde çift egzoz değişti :) Sabri abimden Allah razı olsun çok komik bir rakama hallettim :) Yine ustaellerde ufak tefek işleri halledildi. Ayrıca eski üyelerimizden Erdoğan abiden Allah razı olsun işini gücü bıraktı ve en önemlisi kendi aracından bir parça sökülüp benim aracında denenmesi için izin verdi ve Sabri Abinin mekanına geldi :)

Airbag sorunu neymis?
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Modül olduğu kesinleşti Sani . Sıfırı 800 lira civarıymış çıkma bakacağız ama benim seri maalesef zor bulunan cinsten... Sağ olsunlar Sabri abim ve ekibi saatlerce uğraştı nasıl ucuza hallederiz diye ama olmadı :(

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Kelebeklere ve arka cam sticker yapıştırdım Kirden utandım resim çekmedim.  :D  Yıkamaya da cesaret edemedim. Çılgınlar gibi Bim den alışveriş yaptık. ( Ayhan Beyin gazıyla) Koltuklara örtü ve hasır kılıf aldık onlarıda paylaşırım yakında.

Yorum bağlantısı

arkadaşın biri yapacaktı daha... :)

Yerin yok ben ne yapayım. :)

Mk3 de sinyalli ayna var miymis yahu :wub:

Var tabi.. :biggrin:

inandik yapacagiz insallah... :D

Seninle bu iş zor  :biggrin:

Merakla bekliyorum yapim ekibinde kimler var

Ekip sağlam ama Mesutta ışık yok  :biggrin:

simdilik sadece Ben..ve kendim var..! 

Buna kim inanır şimdi.. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kapının önünde yatıyor bugün kendisi ile görüşmedik ;) dinlensin dinlensin bu hafta çatışmalı geçecek nasıl olsa ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hayırdır, aksiyon mu var :f1:

Şeytan ayrıntıda :) F30'a biner yan yan gider :D

Yaz geldi mc donals lar doluyor artık ;) haber veririm

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Artık yıkamacıları uyarmaktan fenalık geldi. Aracın kaputtan başlıyor çamurlığa sürüyor janta sürüyor alıyor tavana sürüyor derken yeni eve de taşınınca kapalı otoparkımız da var artık evden hortum çekip kendim yıkamaya başlayacağım. Daha önce ev koşullarım buna müsait değildi ama artık müsait garaj da priz de var. :) 20 mt hortum aldım. Bahçe tipi, hortuma takılan stoplu el fıskiyesi ve onun 2-3 tane klipsli aparatından aldım. Balkondaki musluk başını klipsli aparatlara göre vidalı sistemle değiştim. artık yukarıdan suyu açacağım fıskiye koluna bastıkça akacak yoksa duracak suyu aç kapa derdim de olmayacak. 75 tl civarına mal oldu hepsi. 5 yıkamada çıkarırım parasını :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Nasıl olsa ben inceleyecem gereğini yaparım kardeşim merak etme sen...Sök gitsin... :D

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Öğle arası buz gibi suyla yıkandı... Resimleri çekildi. ( Temiz yıkayamadığımı resimlerden farkettim. Oruçlu ancak böyle demekki.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27
(düzenlendi)

Kapakları bende seviyorum. Yakışıyor.

tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Iftardan sonra spor amaçlı olarak evde bulunan bir parça lede kablo lehimleyip hemen bagaj aydınlatmasını değiştirdim. Ufak ufak mondinin led işlerine başlamak lazım değil mi ? Arabanın malzemelerini henüz yerlestirmediğim için kasa ile duruyor, görüntü kirliliginden dolayı özür dilerim [emoji1][emoji1]

evymatyz.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

bak evini biliyom, gelir o sinyallerini sökerim.....! Bak demedi demeee...! :D

Gel gel hiç çekinme  :biggrin:

Nasıl olsa ben inceleyecem gereğini yaparım kardeşim merak etme sen...Sök gitsin... :D

Abi senin canın sağolsun,adres ver biz gelelim sen zahmet buyurma  :D

Ağam tanıyormusun bunları  :D

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Pasta cila iç temizlik... Oruçluyken yordu ama olsun. Resimler arabam sayfasında.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...