İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sağol kardeşim,

Bu su kaydırıcı ilacı, spreyleme kutusuna koymak lazım..

Cama sıprey oalrak sıkıp nemli bezle silicen sonra 5 dk sonra tekrar kuru bezle temizlicen

ben öyle denedim, damla damla damlattım cama..

Bende böyle bi sonuç beklemiyordum şaşırdım, Bunu boyada kullanamazmıyız acaba :D aşındırıcı gerçi yakar boyayı :D

zaten kullanma talimatinda da öyle diyordu sanırım. Boyada olmaz :)
Yorum bağlantısı

Bu arada aracı, şenliğe gitmeden önceki cuma günü akşamı detay yıkamacıda yıkattım. Sürekli gittiğim iki yerde kuyruk vardı. Bilmediğim bi yere gittim. Adam C-Max i nimetten sayıp jip fiyatı çekti. "Abi normal arabaları 20 ye bunları 25 e yıkıyoruz dedi." "S.git ozaman, yıkamacı mı yok piyasada" dedim. "Tehdit etme abi, bu sefer 20 den yıkayalım, bidaha yapmam ama" dedi. Bende "artık sürekli sana gelirim" dedim. :biggrin: Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim ya la (la ayrı) :D:D

Kardeşim, yıkamacıya söylediğin cümleye aynen katılmakla beraber, dilbilgisi kuralları konusundaki hassasiyetini de tebrik ediyorum ya la. [emoji1]
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Kardeşim, yıkamacıya söylediğin cümleye aynen katılmakla beraber, dilbilgisi kuralları konusundaki hassasiyetini de tebrik ediyorum ya la. [emoji1]

Teşekkürler Ali Öğretmenim..  :biggrin: Türkçe' m hep 5 ti  :biggrin: Ama sende atlamışsın. Son cümlemin sonunda nokta yok  :p  :D

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Malum 90000'e geldi km. 5 Yaşını da doldurdu triger kayışı değişimi ve 90 bin bakımı için servise geldik.... maliyet ve yapılanları paylaşacağım....

Malum 90000'e geldi km. 5 Yaşını da doldurdu triger kayışı değişimi ve 90 bin bakımı için servise geldik.... maliyet ve yapılanları paylaşacağım....

a5ytyvaq.jpg
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
Bugun Ozan ve Eray kardeşim ile buluşup arabaları yıkadık biraz temizledik, sohbet muhabbet iyi vakit geçirdik..

Eray ile marmaraForum Bahasusda buluşp beraber , Topkapı ya Ozanın yanına geçtik.. İki Fiestayı baş başa bıraktım yıkandılar :D

Bende naylon ile gitmiştim, cila yaparim diye ancak Havanın sıcak olması gölge yer bulamama sebebi ile yapamadık, akşam evin kapısında temizledim cilaladım yağmur kaydırıcı uyguladım..

Ve yağmur kaydırıcı , ilk 1. kat uygulama sonuç başarılı Videosu,

Aynen abi iyi vakit geçti bide güzel bi gölge alan olsaydı iyi olurdu Ozan'ın güzergah ymadığı için ama resimleri güzel yakalamışsın hiç ruhumuz duymadı valla yağmur kaydırıcı da gayet başarılı almak farz oldu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Triger kayışı, krank keçesi, hava filtresi, yağ filtresi, moto silk, temizlik spreyi ve işçilik toplam 530 TL

Triger kayışı, krank keçesi, hava filtresi, yağ filtresi, moto silk, temizlik spreyi ve işçilik toplam 530 TL

udy2etu6.jpgbemygeqe.jpgsy9emyne.jpg
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Safak Acar
Bugun Ozan ve Eray kardeşim ile buluşup arabaları yıkadık biraz temizledik, sohbet muhabbet iyi vakit geçirdik..

Eray ile marmaraForum Bahasusda buluşp beraber , Topkapı ya Ozanın yanına geçtik.. İki Fiestayı baş başa bıraktım yıkandılar 

Bende naylon ile gitmiştim, cila yaparim diye ancak Havanın sıcak olması gölge yer bulamama sebebi ile yapamadık, akşam evin kapısında temizledim cilaladım yağmur kaydırıcı uyguladım..

Ve yağmur kaydırıcı , ilk 1. kat uygulama sonuç başarılı Videosu,

Aynen abi iyi vakit geçti bide güzel bi gölge alan olsaydı iyi olurdu Ozan'ın güzergah ymadığı için ama resimleri güzel yakalamışsın hiç ruhumuz duymadı valla yağmur kaydırıcı da gayet başarılı almak farz oldu :)

Sıcaktan aklımıza gelmedi, aslında fırsat bulamadık, sende sürseydin yağmur kaydırıcı keşke.. 10 araba rahat yapar o :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ben arabamı Servet King'e götürdüm, o da sağolsun LPG ayarı yaptı. Sonuç muazzam şüphesiz. Abi eksik olma,ellerine sağlık..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Teyip çalışmadı. Elektrik gelmiyordu. Söktüm çalışmadı. Klima ve far açıkken teyp kapanıyor bun çözemedim. Teyp özellikle klimayı sevmiyor. Kima açık dinliyorum farı da açınca teyip kapanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sağol kardeşim,

Bu su kaydırıcı ilacı, spreyleme kutusuna koymak lazım..

Cama sıprey oalrak sıkıp nemli bezle silicen sonra 5 dk sonra tekrar kuru bezle temizlicen  

ben öyle denedim, damla damla damlattım cama.. 

Bende böyle bi sonuç beklemiyordum şaşırdım, Bunu boyada kullanamazmıyız acaba :D aşındırıcı gerçi yakar boyayı :D

Camı kurumuş wax ı silip parlattığın bezle bastırarak ovala ve o su kaydırıcıyı direk unut, daha etkili olduğunu göreceksin, yan camlarada içten dıştan 2-3 kat wax uygulaki hem su-leke tutmasın hemde UV geçirmesin yazın kolun yanmasın :)

Su kaydırıcı haa pehhhhh :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Camı kurumuş wax ı silip parlattığın bezle bastırarak ovala ve o su kaydırıcıyı direk unut, daha etkili olduğunu göreceksin, yan camlarada içten dıştan 2-3 kat wax uygulaki hem su-leke tutmasın hemde UV geçirmesin yazın kolun yanmasın :)

Su kaydırıcı haa pehhhhh :p

hangi vax abi o ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

hangi vax abi o ?

Hepsi aynı işi görür fakat UV korumalı olanları tercih et, bendeki Collinite915 ama UV korumalı herhangi bir sıvı waxta aynı işi görecektir.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Dün yıkandı bugün de pasta cilası atıldı cillop gibi oldu Maşallah. ..

za5umyga.jpgysydu5as.jpgymataraz.jpgequdy5ar.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Uzun bir aradan sonra ilk defa yıkamacıya götürdüm  :biggrin:

Senin temizliğin gibi olmamıştır kesin eminim, sadece kabası gitmiştir.....

Yorum bağlantısı

Uzun bir aradan sonra ilk defa yıkamacıya götürdüm [emoji3]

Ünlü oto detailing merkezi HAKANAX rakip firma sonax a mi gitti? :D
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aynen öyle olmuş ama sonuç pek iyi değil diye düşünüyorum Ozan  :)

Yorum bağlantısı

Senin temizliğin gibi olmamıştır kesin eminim, sadece kabası gitmiştir.....

Ramazan olmasından dolayı mecbur kaldım kahretsin. :D

Rakip firmaya bakayım dedim çaktırmadan,nede olsa paraleliz.. :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ramazan olmasından dolayı mecbur kaldım kahretsin. :D

Neyse bir defadan bir şey olmaz, sıkma canını be kardeşim  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi 3 yılda bir normal zaten  :D

:good1:  Ramazanın ilk günü diye ses çıkarmıyoruz ama bir daha olmasın o zaman  :yes:

Yorum bağlantısı

:good1:  Ramazanın ilk günü diye ses çıkarmıyoruz ama bir daha olmasın o zaman  :yes:

Sağol ağam,marabaların izindedir.. :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sağol ağam,marabaların izindedir.. :D

Marabalara can gurban, sen de sağol.....

Yorum bağlantısı

Marabalara can gurban, sen de sağol.....

Eyvallah ağam.. :flowers:

Neyle yıkattın abi ? İçme suyu ve oto şampuan ile mi, yoksa kuyu suyu ve asidik köpük ile mi :D

Valla pepe beni takip et dedi ve kendimi sonaxta buldum... :biggrin: Aralardan sızma yapıp incelemek istedim ama sokmadılar içeri göremedim  :angry:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ustaellerde devirdaim ve Sabri Abinin referansa olduğu bir yerde çift egzoz değişti :) Sabri abimden Allah razı olsun çok komik bir rakama hallettim :) Yine ustaellerde ufak tefek işleri halledildi. Ayrıca eski üyelerimizden Erdoğan abiden Allah razı olsun işini gücü bıraktı ve en önemlisi kendi aracından bir parça sökülüp benim aracında denenmesi için izin verdi ve Sabri Abinin mekanına geldi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...