İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Yaparız Şafak kardeşim ayıpsın da artık bu malzemeleri bıraktım ayrı bir formülüm var, 6. Ayını doldursun konusunu açacak Allah'ın izniyle :p

polisajsiz formüller bekliyorum ben de :) yeni formül olmazsa önceki söylenen kil+srp+wax muhteşem üçlüsüne giriscem :)
Yorum bağlantısı

OO baya bilgilisin bakıyorum , bi gun geleyimde şu dediklerini uygulayalım Forda bippera ;):D 

Eren iki ucu erkek 3.5 jack kablosu ne işi yarıyor bilgin varmı ? 

Tamam kardeşim, gözüne değişik bir şeyler takılırsa bana da söyle beğendiğim birşey olursa alırız..

Abi zaten sürekli tak çıkar yapmamak için adamlar Bluetooth icat etmişler :D o kablo işi çok pratik bişey değil bence.
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Aliexpresten almış olduğum usb ile çalışan bluetooth aux aparatım geldi. Yanında çakmaklıkta kullanılan USB şarj cihazınıda aldım. Artık cep telefonumu rahat rahat SONY teybimde kullanabileceğim :D

3dm6mHg.jpg?1vQszpNJ.jpg?1HcNC5Ml.jpg?1

Abi zaten sürekli tak çıkar yapmamak için adamlar Bluetooth icat etmişler :D o kablo işi çok pratik bişey değil bence.

Bende üsteki resimi görünce anlam veremedim, bulututu açıp direk arabada dinliyoruz demi ? 

Eğer kablo takıp dinleniyorsa gereksiz bir alet.. 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Aux çıkışına takıyoruz şafak abi kablo ucunu :)

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hadi bakalım merakla bekliyoruz..

polisajsiz formüller bekliyorum ben de :) yeni formül olmazsa önceki söylenen kil+srp+wax muhteşem üçlüsüne giriscem :)

Parlaklığı veren pürüzsüzlüktür bunuda polisek sağlar, waxı parlaklığın ancak %20sini sağlıyor. Kaçınılmaz son Polisaj :p

Yorum bağlantısı

Bende üsteki resimi görünce anlam veremedim, bulututu açıp direk arabada dinliyoruz demi ?

Eğer kablo takıp dinleniyorsa gereksiz bir alet..

Cihaz sürekli Aux girişine bağlı oluyor. Siz teybin aux menüsüne geçiyorsunuz..
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Aux çıkışına takıyoruz şafak abi kablo ucunu :)

Ozaman buna gerek yokki.. 

fm transmitter al ona tak dinle aynı mantık.. 

Bende telefon cebimde telefonum, müzik listemi acıcam blututdan bağlanıp çalacak sandım  :D

Yorum bağlantısı

Parlaklığı veren pürüzsüzlüktür bunuda polisek sağlar, waxı parlaklığın ancak %20sini sağlıyor. Kaçınılmaz son Polisaj :p

buna kesinlikle katılıyorum. benim arabanin tavanda ve kenar barlarinda hare çok az mesela cila atınca ayna gibi ama kaput top izi dolu rezil durumda. polisaj makinesi de ayarlarim ama ah şu yer derdi :)
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Cihaz sürekli Aux girişine bağlı oluyor. Siz teybin aux menüsüne geçiyorsunuz..

He o mesele iyide benm teyipte aux girişi yok ozaman yine kullanamıyorm yani ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ozaman buna gerek yokki..

fm transmitter al ona tak dinle aynı mantık..

Bende telefon cebimde telefonum, müzik listemi acıcam blututdan bağlanıp çalacak sandım :D

Bluetooth aparati usbden enerji alıyor, telefonu aparat ile esliyorsun abi. bluetooth telefonundan aldığı sesi aux ile teybe iletiyor. telefondan müzik caldiginda o aparat teybe iletiyor sesi.
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Arkalar 3 , Önler 2 Numara Cam filmi çekildi.. Trafikte v.s arabanın içine göz diken barzolardan kurtuldum sanırım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arkalar 3 , Önler 2 Numara Cam filmi çekildi.. Trafikte v.s arabanın içine göz diken barzolardan kurtuldum sanırım :D

Keşke 2ye 1 yapsaydin,bu şekilde Kızılay civarında dikkat et ;)
Yorum bağlantısı

Bu araçlara gören polisler dolmuşları görmezler mi? Tabi ki göremiyorlar, ayaktaki yolcular görünmesin diye öyle bir film çekmişler ki neredeyse içeriden bile dışarısı görülmeyecek. :angry: Ben de boş gelse de ayakta kalmasam diye bekleyip durayım. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Muayene randevusu aldım. Hayırlısı bakalım :)

Sani Bey, sen benden daha iyi bilirsin ama bir hatırlatma yapayım.

*Bütün aydınlatmaları (plaka lambası dahil)bir kez kontrol ederek, 

*Emniyet kemerlerini yerlerine takarak,

*istenilen malzemeleri arka koltuğa yayarak,

*bagaj ve araba içi temizlenmiş olarak giderseniz, sizi fazla bekletmeyelim diyorlar...... 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani Bey, sen benden daha iyi bilirsin ama bir hatırlatma yapayım.

*Bütün aydınlatmaları (plaka lambası dahil)bir kez kontrol ederek, 

*Emniyet kemerlerini yerlerine takarak,

*istenilen malzemeleri arka koltuğa yayarak,

*bagaj ve araba içi temizlenmiş olarak giderseniz, sizi fazla bekletmeyelim diyorlar...... 

Emniyet kemerlerini unutmuştum. Bu iyi oldu. Malzeme kontrolü içeri alınmadan yapılıyordu en son gittiğimde, ama hepsini bagaja sererim.

Aydınlatmalar :good1:

Teşekkürler :friends:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Ford KA ' da film yüzünden az kalsın parka çekilecektik. 

Emniyet kemerlerini unutmuştum. Bu iyi oldu. Malzeme kontrolü içeri alınmadan yapılıyordu en son gittiğimde, ama hepsini bagaja sererim.

Aydınlatmalar :good1:

Teşekkürler :friends:

Bende  , plaka lambası görevini yerine getirmiyor, sis lambası ve kısa farlar ayarsız diye hafif kusurlu olarak geçmiş.. 

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Zorkun çıkış inişini müteakip vadesi dolan ön fren diskleri ve balatalar değişti. Arka fren balataları spreyle temizlendi. Parça 60+60 Diskler ve 30+30 balatalar 180 tl verdik. El emeği 50 tl. İyi oldu değiştiği.

Not: Yaprak Dönerde yemek yedik arkadaşlarla Mehmet KAYA'yı aradım açmadı. Beraber yesek iyi olacaktı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Zorkun çıkış inişini müteakip vadesi dolan ön fren diskleri ve balatalar değişti. Arka fren balataları spreyle temizlendi. Parça 60+60 Diskler ve 30+30 balatalar 180 tl verdik. El emeği 50 tl. İyi oldu değiştiği.

Not: Yaprak Dönerde yemek yedik arkadaşlarla Mehmet KAYA'yı aradım açmadı. Beraber yesek iyi olacaktı.

durup dururken benim yüzümden masrafa girdiniz... Geçmiş olsun hocam...
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Yok canım. Bu kadarcıkla focusa bir şey olmaz. Vadesi yetmiş onun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bugun Ozan ve Eray kardeşim ile buluşup arabaları yıkadık biraz temizledik, sohbet muhabbet iyi vakit geçirdik.. 

Eray ile marmaraForum Bahasusda buluşp beraber , Topkapı ya Ozanın yanına geçtik..  İki Fiestayı baş başa bıraktım yıkandılar :D 

Bende naylon ile gitmiştim, cila yaparim diye ancak Havanın sıcak olması gölge yer bulamama sebebi ile yapamadık, akşam evin kapısında temizledim cilaladım yağmur kaydırıcı uyguladım.. 

20140623_133453.jpg

20140623_135010.jpg

Ve dağılıyoruz :D 

20140623_153537.jpg

Ve yağmur kaydırıcı , ilk 1. kat uygulama sonuç başarılı Videosu, 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Bugun Ozan ve Eray kardeşim ile buluşup arabaları yıkadık biraz temizledik, sohbet muhabbet iyi vakit geçirdik.. 

Eray ile marmaraForum Bahasusda buluşp beraber , Topkapı ya Ozanın yanına geçtik..  İki Fiestayı baş başa bıraktım yıkandılar :D 

Bende naylon ile gitmiştim, cila yaparim diye ancak Havanın sıcak olması gölge yer bulamama sebebi ile yapamadık, akşam evin kapısında temizledim cilaladım yağmur kaydırıcı uyguladım.. 

güzel buluşma oldu abi, ben de fotoğraf çekemedik diyodum sen çaktırmadan uzaktan uzaktan çekmişsin eline sağlık :) 

Su kaydırıcı da cidden iyimiş  :good1:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

güzel buluşma oldu abi, ben de fotoğraf çekemedik diyodum sen çaktırmadan uzaktan uzaktan çekmişsin eline sağlık :)

Su kaydırıcı da cidden iyimiş  :good1:

Sağol kardeşim,

Bu su kaydırıcı ilacı, spreyleme kutusuna koymak lazım..

Cama sıprey oalrak sıkıp nemli bezle silicen sonra 5 dk sonra tekrar kuru bezle temizlicen  

ben öyle denedim, damla damla damlattım cama.. 

Bende böyle bi sonuç beklemiyordum şaşırdım, Bunu boyada kullanamazmıyız acaba :D aşındırıcı gerçi yakar boyayı :D 

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...