İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ooo kanka, madem istemeyerek aldın kovayı, benim çok işime yarar alayım senden bunu :p

gayet istekli aldım her yıkamaya giderken evden kova almak zor geliyor :p
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Port bagaj demirini taktım denedim..! Izine hazırlık başladı.... :)my5unada.jpg

Önceki sayfada bahsettiğim parçayı da taşıyabilir mi bu portbagaj?

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Şanzıman yağını değiştirmek ve bir ses vardı kontrolü için Sanayiye götürdüm. Şanzımancı teste çıktı bir şeyi yok, yağ değişimi için erken ses egzosttandır dedi. Noneme gittim Osman aldı bir tur attı egzosttan değil şanzımandaki tribünden olabilir dedi. Neticede ses ya yok yada az tam anlaşılmıyor git biraz artarsa gel bakarız dedi. Dolayısıyla bugün aracım için pek bir şey yapamadım :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kuşun biri belli ki ishal olmuş. Arabama sağlam hedeflemiş. Kuşların kıçlarına don bağlayalım :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

aynı konudan bende muzdaribim..! :) güzel fikir şu don işi ama sponsor kim olacak..! :D

:D

Yorum bağlantısı
Fatih Erol
(düzenlendi)

Bugün MK2 Mondi'mi (Abbas) sattım, umarım alan arkadaş ağzının tadıyla kazasız belasız kullanır...Elimden geldiğince iyi baktığım bir araçtı...Bugün aynı anda MK3 Mondi' mi (Yeni Abbas) satın aldım...İlk iş iç-dış yıkatmak oldu...Vakit buldukça birbirimizi tanımaya başlayacağız, umarım sıkıntısı çıkmaz....Bugün arabalarım için bunları yaptım, yıkattım sattım / aldım yıkattım : :)...Abbas'ta nedir ? derseniz; Abbas rahmetli babamın yıllar evvel otobüsüne verdiği isimdi, sonraları her aldığımız arabaya Abbas demeye başladık...Abbas artık bir ruhtu arabadan arabaya geçen...Şimdi o ruh yeni Abbas'a geçti...Böylece hala babamdan bir iz taşıyor aldığım her araba ve baba yadigarıymış gibi hissetiriyor bana...Yani bugün kendim için olduğu kadar babam için de birşey yapmış oldum....Saygılar.

tarihinde Fatih Erol tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Pejo yu yikadim geldim , baktim sokakta yer yok ,ford un arkasina direk cektim :D neyseki cok kalmicam evde ,yoksa arabada silecek denilen birsey kalmaz :D

eza2u3a6.jpg

Mondeo da kadraja girmis iki ford bir pejo :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Port bagajımıda aldım geldim... Piyangodan çıktı..taktım süper oldu.. Gelirken doldurmak için aldım...! :)

aynı konudan bende muzdaribim..! :) güzel fikir şu don işi ama sponsor kim olacak..! :D

Hayırlı yolculuklar mesut hocam. Alaman çikolatısı mı meşhurdu oraların?

Yorum bağlantısı

Pejo yu yikadim geldim , baktim sokakta yer yok ,ford un arkasina direk cektim :D neyseki cok kalmicam evde ,yoksa arabada silecek denilen birsey kalmaz :D

Mondeo da kadraja girmis iki ford bir pejo :D

O nasıl park etmek öyle Şafak? Arabanın tıçı kısa diye heryere tıçını sokma  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

O nasıl park etmek öyle Şafak? Arabanın tıçı kısa diye heryere tıçını sokma ;):D

Her yere sigiyor mubarek

Arabada malzeme vardi onlari eve cikaracagim icin mecburiyetten :D

Oyle cektim.

Yoksa belediye otoparkina birakirdim :D

Tıçı cok kisa her yere giriyor fare :D

Yorum bağlantısı

Her yere sigiyor mubarek

Arabada malzeme vardi onlari eve cikaracagim icin mecburiyetten :D

Oyle cektim.

Yoksa belediye otoparkina birakirdim :D

Tıçı cok kisa her yere giriyor fare :D

Kısa, ufak, minik.. Ama yıkamacılar jip/ kamyonet sınıfından ücret kesiyor  ;)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kısa, ufak, minik.. Ama yıkamacılar jip/ kamyonet sınıfından ücret kesiyor ;)

Eskiden 3-4 tl ye araba kirliligine gore degisken oluyordu. İki defa su iki defa kopuk olarak, simdi kopuk vurmuyorum.. Sadece 2tl ile iki defa tanzikli su makinasi ile yikiyorum.

Ondan benim icin no problem :D

Ford u aldigimzdan beri iki defa oto yikamacida yikandi dusun :D

Pejo daha hic :D

Ben kendim yikamayi ugrasmayu seviyorum..

Yorum bağlantısı

Port bagaj demirini taktım denedim..! Izine hazırlık başladı.... :)

my5unada.jpg

aceyip kıskanıyorum bu jant ları, aynısından bulsakmı banada ?

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

baktim göremedim Abi tam ne dediginizi..?

213.sayfada Ebay linkini verdiğim arka fren pistonunu ittirmek için kullanılan alet.

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bugün değilde geçenlerde, alt kartel somunundan yağ kaçırıyordu, Gaziantep pejo yetkili servisinde baktırdığımda, daha önceden diş açıldığını ancak sağlıklı olmadığını söylediler. Ben de değişim yapalım dedim, dpf değişirken onuda değiştireceklerdi, ellerinde dpf olmadığından 3 gün beklemek zorunda kaldık. Dpf geldi takıldı ama karteli unutmuşlar. Kayseride değişirim diyerek ayrıldım. Kayseride yetkili servise değişim için gittiğimde bana en az 500 tl. fiyat verdi, fiyat çok yüksek gelince dışarda yaptırmaya karar verdim. Orjinal kartel bulamadık, yan sanayi 60 tl. Usta ford larla aynı bu dedi fordun orjinal kartelini takalım dedi bende okey verdim, 100 tl kartel, 50 tl. işçilik, 30 tl. de yapıştırıcı ve yağ fiyatı, sevisin en az 500 dediği şeyi 180 tl. ye yaptırdım ama yine sorun çıktı :) kartel sökmek için lifte aldıklarında 3 tane somunun kırık olduğu çıktı ortaya, usta inşallah tornacı çıkarır yoksa masraf çok olur dedi. Tornacı gelip baktı tamam çıkarırım dedi ve çıkardıda, 75 tl. de buna verdim. Şimdi yağ akıtmada kesildi şükür. Antep ve Kayseri servislerinde bu kadar fark olurmu anlamdaım. Antep 270 Kayseri 500 dediydi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bugün değilde geçenlerde, alt kartel somunundan yağ kaçırıyordu, Gaziantep pejo yetkili servisinde baktırdığımda, daha önceden diş açıldığını ancak sağlıklı olmadığını söylediler. Ben de değişim yapalım dedim, dpf değişirken onuda değiştireceklerdi, ellerinde dpf olmadığından 3 gün beklemek zorunda kaldık. Dpf geldi takıldı ama karteli unutmuşlar. Kayseride değişirim diyerek ayrıldım. Kayseride yetkili servise değişim için gittiğimde bana en az 500 tl. fiyat verdi, fiyat çok yüksek gelince dışarda yaptırmaya karar verdim. Orjinal kartel bulamadık, yan sanayi 60 tl. Usta ford larla aynı bu dedi fordun orjinal kartelini takalım dedi bende okey verdim, 100 tl kartel, 50 tl. işçilik, 30 tl. de yapıştırıcı ve yağ fiyatı, sevisin en az 500 dediği şeyi 180 tl. ye yaptırdım ama yine sorun çıktı :) kartel sökmek için lifte aldıklarında 3 tane somunun kırık olduğu çıktı ortaya, usta inşallah tornacı çıkarır yoksa masraf çok olur dedi. Tornacı gelip baktı tamam çıkarırım dedi ve çıkardıda, 75 tl. de buna verdim. Şimdi yağ akıtmada kesildi şükür. Antep ve Kayseri servislerinde bu kadar fark olurmu anlamdaım. Antep 270 Kayseri 500 dediydi.

Abi belki dpf de işin içinde olunca indirim falan yapmışlardır veya aynı işçilik ile ikisini de halledeceklerdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

abi satin al, benim adrese postalat..! Kolay abi istedigin kadar getiririm. :)

getireyim uzerinde... vereyim abi sana...! Fiyati kabul edersen tabii... :) 450€ sana verirsem beni tekersiz gondermezsin herhalde... :)

tamam anlaştık, benimkileri sana vereyim, :biggrin: fiyat iyiymiş ama.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

abi satin al, benim adrese postalat..! Kolay abi istedigin kadar getiririm. :

Bu Dingilizlerin kargo ücreti çok yüksek. Teslimat yeri olarak Almanya seçtim ancak 2 pound düştü. Türkiye 'ye 20, Almanya 'ya 18. China 'da free shipping 24 usd.Bu daha karlı olduğundan china dan alacağım. Teşekkürler kardeşim.

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bu Dingilizlerin kargo ücreti çok yüksek. Teslimat yeri olarak Almanya seçtim ancak 2 pound düştü. Türkiye 'ye 20, Almanya 'ya 18. China 'da free shipping 24 usd.Bu daha karlı olduğundan china dan alacağım. Teşekkürler kardeşim.

Bu aparat burada üretilmiyor mu?

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Dün akşam fordu yıkadım, iki gün agaç altında kaldığından dolayı üstü bir acayip yapış yapıştı..

Mecburiyetten yıkamacı köpüğü kullandım, kullanmasam o yapışkanlık çıkmazdı sanırım, şuanda attığım ikinci wax hala etkili.. 

Daha ağaç altına çekmem :D

image.jpg

20140619_004850.jpg

20140619_004906.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...