İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

İsmail Avcı

Direksiyon kutusundan gelen ses için sabah sanayiye bırakıldı akşam alındı. Direksiyon kutusuna 400 TL'cik sıkışmış. :)

cok kotu oluyo hesapsiz cikan masraf gecmis olsun mert
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Yayları takıldı , egr iptal edildi 30.000 bakımı 27.000 de yapıldı..

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

cok kotu oluyo hesapsiz cikan masraf gecmis olsun mert

Sağol abi kronik malesef. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

focuslarda yok diyi mi direksiyonda sknti
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

focuslarda yok diyi mi direksiyonda sknti

2 kasalarda da var galiba abi. Aynı parçalar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Mert, tam olarak ne yapıldı direksiyon kutusuna?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert, tam olarak ne yapıldı direksiyon kutusuna?

Tamir oldu abi detaylı olarak bende bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Arka amortisör üst toz keceleri (takoz) değişti, 60 kaat sıkışmış araya :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kapının önüne gelince dpfnin devreye girdiğini anladım. Stop etmeden yola devam ettik. Bi güzel yaktık partikülleri. Ciğerleri mis gibi oldu.

Yorum bağlantısı
Erdem, dpf belirli bir doluluk oranına(%40 galiba) ulaşınca devreye giriyor ama bizim araçlar dpf için ekranda herhangi bir uyarı vermiyor maalesef. Dpfnin devreye girdiğini dediğin gibi fan açma , gürültülü ve sarsıntılı çalışma bi de rolantide anlık tüketimin 0,8 - 0,9 lara çıkmasından anlıyoruz. Yol durumuna göre 3. veya 4.vites 3000 devir civarı bi 10-15 km gezmek yeterli oluyor.

Kitapçıkta stop etmeyin diyor ama mecbur kalınca stop edebiliriz. Sistem ilk fırsatta tekrar devreye girer.

Yorum bağlantısı
VW'de uyarı veriyor diye duymuştum ama hangi modellerde bilmiyorum. Tamamen dolarsa sıkıntı olur bence Erdem. Belirli bir orana gelince çalışır sistem. Sorun yaşamayız inşallah hiçbirimiz.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İyiki parrot almışım, dert yok tasa yok  :D  bende gaza geldim, bakınırken hadi dedim bundan alayım, motoru kontrol ederim artık :)

Muhteşem motorun buna ne ihtiyacı vardı :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Araba aramaktan olmayan arabama bir şeyler yapamadım  :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
(düzenlendi)

Araba aramaktan olmayan arabama bir şeyler yapamadım  :D

İşin zor Serhan abi...olsa da çok yüksek isteniyor,yani harbi satıcı yok denecek kadar az..yaz tatilini fırsata çevirip satmak isteyen ile dolu...

hakkında hayırlısı abim... inşallah gönlüne göre bir araç bulursun.

:eksik harf 

tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Laylonun bakımlarını yaptırdım...

yağ-filitre-polen-hava-mazot filitresi  ve ön balatalar değişti...yağım vardı para vermedim...

filitre 20

polen 40

mazot filitresi 70

ön balata  125

işçilik 50

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Plaka aydınlatmalarını led yaptım.

7aha5ahe.jpg

u2avu5u3.jpg

arabayı güzelce yıkayıp renkli cila uyguladim. Badem yağı almıştım o da geldi onu da lastiklere ve plastik parcalara uyguladim.

Little trees ağaç kokumu yeniledim.

Cumartesi için ateş böceği hazır :)

ymu7yqyn.jpg

meju2ega.jpg

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Bod perde sipariş verdim.Şu an kargoda.

iyi yapmışsınız bende var çok memnunum

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

iyi yapmışsınız bende var çok memnunum

14 aylık kızım var sağa sola giderken güneşten etkilenmesin diye aldım.Bir ara film yaptırmaya niyetlenmiştim ama bunun sökülüp takılabilir olması,aynı zamanda sineklik görevi görmesi ve trafik cezası söz konusu olmadığından bunda karar kıldım.Eğer almaya niyeti olan varsa  bazı  sitelerde 120 tl gibi bir fiyatı var ama BOD perdenin üreticisi batkan oto dizaynın internet sitesinde kargo dahil 95 tl almayı düşünenler inceleyebilir.

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

14 aylık kızım var sağa sola giderken güneşten etkilenmesin diye aldım.Bir ara film yaptırmaya niyetlenmiştim ama bunun sökülüp takılabilir olması,aynı zamanda sineklik görevi görmesi ve trafik cezası söz konusu olmadığından bunda karar kıldım.Eğer almaya niyeti olan varsa  bazı  sitelerde 120 tl gibi bir fiyatı var ama BOD perdenin üreticisi batkan oto dizaynın internet sitesinde kargo dahil 95 tl almayı düşünenler inceleyebilir.

Allah bağaşlasın benim de 1 aylık kızım.. perde çocuklu aile için çok kullanışlı oluyor :good1:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...