İsmail Avcı 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Aynen aux to bluetooth gibi bişey bu hadi bee cok tesekkur ederim sevabini aldiniz yinede siz Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 hadi bee cok tesekkur ederim sevabini aldiniz yinede siz Auxlu bir araba alırsanız haberim olsun Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Kardeşim usb ucunu da çakmaklığa takman için bi tane de usb çıkışlı çakmaklık alacaksın bluğtut (böyle yazılıyordu sanırım ) gücünü ordan alacak Ooo o zaman olmaz ki bize abi. Çakmaklık neredee Aux girişi nerede. Sağolasın yine de ben buna bir çözüm arayım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ooo o zaman olmaz ki bize abi. Çakmaklık neredee Aux girişi nerede. Sağolasın yine de ben buna bir çözüm arayım. benim auxum kolçağın altında Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 (düzenlendi) Kargo takibinde burasıda işe yarıyormuş. http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RD031498798CN Bu arada birkaç saat önce aldığım OBDII elm 327 yi adam kargoya vermiş bile, ultra hızlıymış harbiden 6 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-USB-Bluetooth-Music-Audio-Stereo-Receiver-for-Car-AUX-IN-Home-MP3-Speaker/1209779_1796711284.html bu aletde aynı sanki ebay da sipariş iptalı nereden yapılıyor, buradan alayım bari Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 ebay da sipariş iptalı nereden yapılıyor, buradan alayım bari Ben hiç ebay kullanmadım ki Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Kargo takibinde burasıda işe yarıyormuş. http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RD031498798CN Bu arada birkaç saat önce aldığım OBDII elm 327 yi adam kargoya vermiş bile, ultra hızlıymış harbiden Yahu insan bizede bi sorar dimi bizde sipariş verirdik beyaaaaa Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Yahu insan bizede bi sorar dimi bizde sipariş verirdik beyaaaaa al abi hemen, ahanda link http://www.aliexpress.com/item/MINI-Bluetooth-ELM-327-V1-5-OBD2-OBDII-for-Android-Torque-Car-Code-Scanner-with-free/1442195771.html 4-5 saat sonra postalar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 al abi hemen, ahanda link http://www.aliexpress.com/item/MINI-Bluetooth-ELM-327-V1-5-OBD2-OBDII-for-Android-Torque-Car-Code-Scanner-with-free/1442195771.html 4-5 saat sonra postalar 6$ ? Çok iyimis valla ama bizim über fiestalar icin ariza okumaya gerek var mı bilemedim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 (düzenlendi) 6$ ? Çok iyimis valla ama bizim über fiestalar icin ariza okumaya gerek var mı bilemedim O fonksiyonu kullanmayacağız zaten biz diğer şeyleri görelim, atraksiyon olsun diye alacağız, aküye falan bakarız artık, maksat değişiklik olsun, yoksa ne arızası, hemde über Fiesta da 6 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 O fonksiyonu kullanmayacağız zaten biz diğer şeyleri görelim, atraksiyon olsun diye alacağız, aküye falan bakarız artık, maksat değişiklik olsun, yoksa ne arızası, hemde über Fiesta da Bazı programlarla sanırım 0-100 falan da ölçülüyordu sanki? Heyecan olsun diye almak lazim. Bu ay ufak tefek 5-10 dolar derken yine çok açıldım düşüneyim bunu daha sonra Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Bazı programlarla sanırım 0-100 falan da ölçülüyordu sanki? Heyecan olsun diye almak lazim. Bu ay ufak tefek 5-10 dolar derken yine çok açıldım düşüneyim bunu daha sonra torque pro ölçüyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Tam doğru araç bilgileri ile açık havada %99 motor gücü tutuyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ön cama wax sürülerek çook uzun süre etkili yağmur kaydırıcı UV korumalı kaplama yapılmış aracım aşırı yağmur yoksa silecek açmaya gerek yok... Yağmur sesini özlmişim. O nasıl bir ses yahu kulak tıkacı standart mı fiestada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 kapalı havada ne kadar tutar? ne içtin? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 (düzenlendi) Yağmur sesini özlmişim. O nasıl bir ses yahu kulak tıkacı standart mı fiestada o ses ön camdan geliyor, gayet normal, ayrıca video yu hTC One çekti, bu aletin açık hava konserindeki kaydını dinlesen başka telefona bakmazsın bile, ses kayıtta rakibi bile yok yağmur sesini bu denli net kaydeden alette asfalt sesinin azlığına dikkatini çekerim... 7 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Fark ediyor. Telefon Gps anteni çok iyi değil, çünkü işi o değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 (düzenlendi) kapalı havada ne kadar tutar? ne içtin? Ne tutar anlamadım.... Bana dememişsin ok. 6 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 7 Haziran 2014 Paylaş 7 Haziran 2014 aracımı merak ettim. onun için mesaj attım Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Bugün yeni plakalarımı yaptırdım...Egzos muayenesi silecek lastiklerini değiştim.LPG ayarını yaptırdım.trafik sigortasını yaptırdım yıkadım parlattım DP den araç parfümü aldım içini sildim pakladım silikon spreyle parlatıp birkaç tıkırtıyı kestim cillop gibi yaptım.en kısa zamanda konusunu açacağım:) Yorum bağlantısı
Canberk Eken 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Yıkadım, temizledim,tatil öncesi boya bakımını yaptım. Kil-autoglym srp-meg nxt 2.0 uyguladım 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Direksiyon kutusundan gelen ses için sabah sanayiye bırakıldı akşam alındı. Direksiyon kutusuna 400 TL'cik sıkışmış. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Yagmur yagdi heryer islak ben araba yikadim gece tekrar yagis bekleniyor hayirlisi bakalim Yorum bağlantısı
Recommended Posts