İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ben de bundan aldım 10 gün oldu bakalım ne zaman gelecek :)

Bu aletle telefon görüşmesi de yapılıyor mu :)

Yorum bağlantısı

Bu aletle telefon görüşmesi de yapılıyor mu :)

Ses araba hoperlorlerinden geleceğinden o konuda sorun yok ama telefonun mikrofonu aktif olur mu o sırada denemek lazım gelince :)

Yorum bağlantısı

Ses araba hoperlorlerinden geleceğinden o konuda sorun yok ama telefonun mikrofonu aktif olur mu o sırada denemek lazım gelince :)

Özelliklerinde yazmıyor şimdi baktım :)
Yorum bağlantısı

Özelliklerinde yazmıyor şimdi baktım :)

Aux'a bağlı iken bende ses hoperlorlerden geliyor, telefonun mikrofonu da ses algılıyor, ayni mantık olacağı için olur diye düşünüyorum bakalım:)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yapılır bence, aux tan telefon bağlıyken konuşurdum, ses arabadan gelirdi...

Yorum bağlantısı

Yapılır bence, aux tan telefon bağlıyken konuşurdum, ses arabadan gelirdi...

Bunu bende yapıyorum o yüzden özellikle sordum bu aletde aynı işi yapıyor mu diye :) hemen alacağım yoksa :)
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar bu sadece müzik transferi için bende sonradan öğrendim :D

Almış bulundum bende :)

Bende az önce 2 tane sipariş verdim :D ama asıl amaç müzik dinlemek :) babama da babalar günü hediyesi olsun dedim :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bende az önce 2 tane sipariş verdim :D ama asıl amaç müzik dinlemek :) babama da babalar günü hediyesi olsun dedim :D

Ne işe yarıyormuş bu abi?

Yorum bağlantısı

Ne işe yarıyormuş bu abi?

Kardeşim bunu telefona tanıtıyorsun cd den kurtuluyorsun :D aux kablosunun yaptıklarını yapıyor kısaca

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Kardeşim bunu telefona tanıtıyorsun cd den kurtuluyorsun :D aux kablosunun yaptıklarını yapıyor kısaca

E iyiymiş. Ses kalitesi nasıl ki? Birde bana sipariş geçsen de ben sana havale yapsam abi? :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İyiki parrot almışım, dert yok tasa yok  :D  bende gaza geldim, bakınırken hadi dedim bundan alayım, motoru kontrol ederim artık :)

Latest-Version-V1-5-Super-mini-elm-327-B

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Benzin.ponpasi arizlandi mayle marka bulabildik ve degistirdik.13 yillik ponpa elvade dedik ve degistirdik.depoyu yere vurmustum o zaman oldu diye dusunuyorum 250tl hallettik

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

E iyiymiş. Ses kalitesi nasıl ki? Birde bana sipariş geçsen de ben sana havale yapsam abi? :)

ana tam aradigim sey araba satilik ama ben de istiyom bundan nasil yapsakki :wub:
Yorum bağlantısı

Ses kalitesi aux kablosu gibidir diye düşünüyorum :) istersen geçerim tabi :good1:

Yorum bağlantısı

ana tam aradigim sey araba satilik ama ben de istiyom bundan nasil yapsakki :wub:

özelden adres bilgilerinizi yollayın size de sipariş geçelim :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ses kalitesi aux kablosu gibidir diye düşünüyorum :) istersen geçerim tabi :good1:

Valla geçebilirsen 10 numero olur abi. Ben bu özellik için double din alacaktım nerdeyse. :D

Peki Usb çıkışı ne işe yarıyor ben onu çözemedim. Auxa kabloyu takınca o boşta mı kalıyor? :D

Yorum bağlantısı

Aynen öyle bir cok alternatif vardı ben ebaydan bi de telefon tutucu alacağım diye ikisini ordan aldım :)

Bende bu satıcıdan aldım :)

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

:D:D:lol::D
Yorum bağlantısı

Valla geçebilirsen 10 numero olur abi. Ben bu özellik için double din alacaktım nerdeyse. :D

Peki Usb çıkışı ne işe yarıyor ben onu çözemedim. Auxa kabloyu takınca o boşta mı kalıyor? :D

Kardeşim usb ucunu da çakmaklığa takman için bi tane de usb çıkışlı çakmaklık alacaksın :) bluğtut (böyle yazılıyordu sanırım :D ) gücünü ordan alacak :good1:

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

bi dakka aux girisi olmasi lazim yine dimi, ben olayi yanlis anlamisim yavv :wacko: :blink:
Yorum bağlantısı

bi dakka aux girisi olmasi lazim yine dimi, ben olayi yanlis anlamisim yavv :wacko: :blink:

Aynen aux to bluetooth gibi bişey bu :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...