Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 aux a kablo bağlamakla uğraşmamak için usb bluetooth siparişi verdim USB-Bluetooth-A2DP-Stereo-Audio-Dongle-Adapter-Connector-3-5mm-Music-Receiver-BK Ben de bundan aldım 10 gün oldu bakalım ne zaman gelecek Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ben de bundan aldım 10 gün oldu bakalım ne zaman gelecek Bu aletle telefon görüşmesi de yapılıyor mu Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Bu aletle telefon görüşmesi de yapılıyor mu Ses araba hoperlorlerinden geleceğinden o konuda sorun yok ama telefonun mikrofonu aktif olur mu o sırada denemek lazım gelince Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ses araba hoperlorlerinden geleceğinden o konuda sorun yok ama telefonun mikrofonu aktif olur mu o sırada denemek lazım gelince Özelliklerinde yazmıyor şimdi baktım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Özelliklerinde yazmıyor şimdi baktım Aux'a bağlı iken bende ses hoperlorlerden geliyor, telefonun mikrofonu da ses algılıyor, ayni mantık olacağı için olur diye düşünüyorum bakalım:) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Yapılır bence, aux tan telefon bağlıyken konuşurdum, ses arabadan gelirdi... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Yapılır bence, aux tan telefon bağlıyken konuşurdum, ses arabadan gelirdi...Bunu bende yapıyorum o yüzden özellikle sordum bu aletde aynı işi yapıyor mu diye hemen alacağım yoksa Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Aux'a bağlı iken bende ses hoperlorlerden geliyor, telefonun mikrofonu da ses algılıyor, ayni mantık olacağı için olur diye düşünüyorum bakalım:) http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-USB-Bluetooth-Music-Audio-Stereo-Receiver-for-Car-AUX-IN-Home-MP3-Speaker/1209779_1796711284.html bu aletde aynı sanki Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Arkadaşlar bu sadece müzik transferi için bende sonradan öğrendim Almış bulundum bende Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-USB-Bluetooth-Music-Audio-Stereo-Receiver-for-Car-AUX-IN-Home-MP3-Speaker/1209779_1796711284.html bu aletde aynı sanki Aynen öyle bir cok alternatif vardı ben ebaydan bi de telefon tutucu alacağım diye ikisini ordan aldım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Arkadaşlar bu sadece müzik transferi için bende sonradan öğrendim Almış bulundum bende Bende az önce 2 tane sipariş verdim ama asıl amaç müzik dinlemek babama da babalar günü hediyesi olsun dedim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Bende az önce 2 tane sipariş verdim ama asıl amaç müzik dinlemek babama da babalar günü hediyesi olsun dedim Ne işe yarıyormuş bu abi? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ne işe yarıyormuş bu abi? Kardeşim bunu telefona tanıtıyorsun cd den kurtuluyorsun aux kablosunun yaptıklarını yapıyor kısaca Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Kardeşim bunu telefona tanıtıyorsun cd den kurtuluyorsun aux kablosunun yaptıklarını yapıyor kısaca E iyiymiş. Ses kalitesi nasıl ki? Birde bana sipariş geçsen de ben sana havale yapsam abi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 İyiki parrot almışım, dert yok tasa yok bende gaza geldim, bakınırken hadi dedim bundan alayım, motoru kontrol ederim artık 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Benzin.ponpasi arizlandi mayle marka bulabildik ve degistirdik.13 yillik ponpa elvade dedik ve degistirdik.depoyu yere vurmustum o zaman oldu diye dusunuyorum 250tl hallettik Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Kardeşim bunu telefona tanıtıyorsun cd den kurtuluyorsun aux kablosunun yaptıklarını yapıyor kısaca E iyiymiş. Ses kalitesi nasıl ki? Birde bana sipariş geçsen de ben sana havale yapsam abi? ana tam aradigim sey araba satilik ama ben de istiyom bundan nasil yapsakki Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 E iyiymiş. Ses kalitesi nasıl ki? Birde bana sipariş geçsen de ben sana havale yapsam abi? Ses kalitesi aux kablosu gibidir diye düşünüyorum istersen geçerim tabi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 ana tam aradigim sey araba satilik ama ben de istiyom bundan nasil yapsakki özelden adres bilgilerinizi yollayın size de sipariş geçelim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ses kalitesi aux kablosu gibidir diye düşünüyorum istersen geçerim tabi Valla geçebilirsen 10 numero olur abi. Ben bu özellik için double din alacaktım nerdeyse. Peki Usb çıkışı ne işe yarıyor ben onu çözemedim. Auxa kabloyu takınca o boşta mı kalıyor? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Aynen öyle bir cok alternatif vardı ben ebaydan bi de telefon tutucu alacağım diye ikisini ordan aldım Bende bu satıcıdan aldım Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 özelden adres bilgilerinizi yollayın size de sipariş geçelim :D:lol: Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Valla geçebilirsen 10 numero olur abi. Ben bu özellik için double din alacaktım nerdeyse. Peki Usb çıkışı ne işe yarıyor ben onu çözemedim. Auxa kabloyu takınca o boşta mı kalıyor? Kardeşim usb ucunu da çakmaklığa takman için bi tane de usb çıkışlı çakmaklık alacaksın bluğtut (böyle yazılıyordu sanırım ) gücünü ordan alacak Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 özelden adres bilgilerinizi yollayın size de sipariş geçelim bi dakka aux girisi olmasi lazim yine dimi, ben olayi yanlis anlamisim yavv :wacko: Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 bi dakka aux girisi olmasi lazim yine dimi, ben olayi yanlis anlamisim yavv :wacko: Aynen aux to bluetooth gibi bişey bu Yorum bağlantısı
Recommended Posts