İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mesut Dumlupınar

Sungerle mi fırça ile mi ? Bunu kastetmiştim.

:) pardon. Hocam eldiven gibi bir şey var ele geçiyor Püsküllü onunla yıkıyorum ben.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

:) pardon. Hocam eldiven gibi bir şey var ele geçiyor Püsküllü onunla yıkıyorum ben.

Fırca olmuyormus galiba zarar veriyormus cılaya oyle duydumda ondan sordum.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Bu ara kendi arabama bir şey yapamiyorum temizlikten başka ama geçen Mercedese yaptığım led aydınlatma işinden sonra bugün de oglumun kivresi ve cocukluk arkadaşımın arabasına WV Caddy e tavan, ön ve arka ayak ve bagaj aydınlatması işini yaptım. Beğenildi ve güle güle kullanılması temenni edildi  :)

6uza3yze.jpgeza2abum.jpgeqejeju3.jpg9u8avy9u.jpg

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Uğur abinin neden bu kadar sessiz kaldığını şimdi anlamış oldum gizli gizli yapiliyormus birşeyler :) maşallah ne kadar tatlı bir aracın var abi allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Fırca olmuyormus galiba zarar veriyormus cılaya oyle duydumda ondan sordum.

Olmuyor diye bir şey yok. Sonuçta fırça sert vr boyayi zamanla çizer. Cilalı cilasiz farketmez arabaya fırça sürülmez. Hele hele lastikleri köpürtüp sonra tekrar kaportaya sürenler var ki görünce gözlerim yerinden çıkıyor. Sonra o adam araba arayinca da boyasiz olsun diyor :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

Araç siyah ve hava yağmurlu olunca 2 haftadır kara yılan yatıyor yıkanmadan, temizlenmeden :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

muayeneye girdik hafif kusurlarla dolu şekilde geçtik

- uzun farlar hatalı

- kısa farlar hatalı

- lpg regülatör üzerindeki nolar okunamadı

- stepne sabit değil

- camlarda lpg uyarısı yok 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Gök

muayeneye girdik hafif kusurlarla dolu şekilde geçtik

- uzun farlar hatalı

- kısa farlar hatalı

- lpg regülatör üzerindeki nolar okunamadı

- stepne sabit değil

- camlarda lpg uyarısı yok 

Bende bir sürü hafif kusur vardı..Hayırlı olsun artık iki sene kafa rahat... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

Bende bir sürü hafif kusur vardı..Hayırlı olsun artık iki sene kafa rahat... :)

Ben de Mehmet abiye ilaveten 2-3 tane daha kusurla çıktım. APP plaka ön ve arka mühürlü değildi. Sis farı ayarı yüksek yada hatalıydı sanırım bir de...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Ben de Mehmet abiye ilaveten 2-3 tane daha kusurla çıktım. APP plaka ön ve arka mühürlü değildi. Sis farı ayarı yüksek yada hatalıydı sanırım bir de...

O değil de ben şasi no'dan muayene tekrarı yaptım..Tek harfi yanlış yazılmış kalmıştım..Allahtan emniyette hallettim de sıkıntı çıkmadı..Çok kıl bi durummuş ama.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun
(düzenlendi)

Bugun vize mi yaptırdık.nasipse yarın 90.ooo bakımı için ustaeller sabri ustamızın yanına gidicez :)4a3uta5a.jpg

tarihinde HUSEYİN UZUN tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Dün akşam can sıkıntısından dolayı plakalık lambaları gün ışığı renginde idi, pertinaks üzerine beyaz led döşenerek ampül yapıldı ve yerine monte edildi.

uhatusyz.jpguryhe3e5.jpgygadenep.jpg

Ayrıca bugün arabamı alalı 3 yıl 1 gün olmuş ve sigortası yenilendi.....

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

direnç değeri nedir "siyah kırmız kahverengi" olarak görüyorum yanlış sanırım.

televizyonda bile buzlanan maddeleri fotograflarda görmesek daha güzel olur sanırım.

Yorum bağlantısı

Hocam boyamalari şimdi gördüm çok güzel olmuş. Beyaz araçta siyah alt kisimlar kötü görünüyor ama şimdi çok sık duruyor. Keşke kapı kolları ve yan çıtaları da boyatsaydiniz. :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hocam boyamalari şimdi gördüm çok güzel olmuş. Beyaz araçta siyah alt kisimlar kötü görünüyor ama şimdi çok sık duruyor. Keşke kapı kolları ve yan çıtaları da boyatsaydiniz. :nazar:

Ozan'ım sağol teşekkür ederim.Ya kapı kolu ve çıtalarda boyandığı zaman arabayı boğuyor ya,öyle hoşuma gitmiyor benim.Genede ilgin için teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Uğur Hocam güle güle kullan. Çok yakışıklı olmuş :nazar:

.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Malzemeler geldi :) havalar düzelince uygularım artık

Abi sana tavsiye farlarında sararma yoksa kullanma bence. Ya psikolojik olarak öyle geliyor ya da bu tür ürünler daha çabuk sarartıyor. :D

Yorum bağlantısı

Abi sana tavsiye farlarında sararma yoksa kullanma bence. Ya psikolojik olarak öyle geliyor ya da bu tür ürünler daha çabuk sarartıyor. :D

Sararma yok kardeşim olmasın diye almıştım zaten. Bu güneş ışınlarından koruyor. Sararmayı gidermiyor yani.Daha kullanmadım olmadı bizim ghiaya veririm :)
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

direnç değeri nedir "siyah kırmız kahverengi" olarak görüyorum yanlış sanırım.

televizyonda bile buzlanan maddeleri fotograflarda görmesek daha güzel olur sanırım.

Kahve kırmızı siyah  yani 120 ohm....

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Dün akşam can sıkıntısından dolayı plakalık lambaları gün ışığı renginde idi, pertinaks üzerine beyaz led döşenerek ampül yapıldı ve yerine monte edildi.

Ayrıca bugün arabamı alalı 3 yıl 1 gün olmuş ve sigortası yenilendi.....

Yok böyle bi şans abi :D Sigortayı yenile park lambasını değiş arabayı sat :D

Hayırlısı olsun abi .. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...