İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Cengiz Koşak

Bugun sabah project 01 garaja gittim bir suredir sirilti sesi vardi ve kirank kasnagi oldugunu soyledi ustam kasnagimizi degistik kayislar degisti on 2 amartiasorumuzu degistirdik alt takimi 0ladik sanziman kulagini degistik son olarak haftasonu detayli bir temizlik bekliyor beni ve mondimi artik sacma sapan sirilti sesi yok mutluyum :):):)

Yorum bağlantısı

Güzelce yıkatıp vileda mikro fiber bezle sildim iyice...dişmacunu buldum çekmecemde bi mondiye baktım bi dişmacununa aç ağzını uleynn dedim farlara güzel bir uyguladım az biraz fark etti.:):)ehedu8un.jpgrebaje2a.jpgtata6u4e.jpgy9e9yvuz.jpgere8uha6.jpg

Yorum bağlantısı

Güzelce yıkatıp vileda mikro fiber bezle sildim iyice...dişmacunu buldum çekmecemde bi mondiye baktım bi dişmacununa aç ağzını uleynn dedim farlara güzel bir uyguladım az biraz fark etti. :):

Daha kaliteli bir marka kullanaydın daha iyi olurdu  ;)  :biggrin: Ellerine sağlık abim. 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Daha kaliteli bir marka kullanaydın daha iyi olurdu  ;)  :biggrin: Ellerine sağlık abim. 

ortak misvaklı diş macunu kullanacaktımda bulamadım :)

hiş bişeyide beğenmiyon he :):):) Sen şimdi gelsen kaburgayıda beğenmezsin :bomb:

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

ortak misvaklı diş macunu kullanacaktımda bulamadım :)

hiş bişeyide beğenmiyon he :):) :) Sen şimdi gelsen kaburgayıda beğenmezsin :bomb:

:biggrin:

Yorum bağlantısı

Pazar günü arızalanan bagaj amortisörlerini değiştirdim. Servis ve bandırma piyasası esnafı 200-225 arası fiyat verdiler tek adedi için. Ben netten orijinalini 50 tl ye buldum :) emrullah abinin de katkısı ile. Burdan teşekkür ediyorum tekrardan.

4a9yru5y.jpg

tyhegyju.jpg

umezebe4.jpg

uruze7u6.jpg

Bu eskisi

eqanude7.jpg

Bu da yenisi

u3u8epyz.jpg

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sabah görevden çıktım. güzel bir yıkadım...Yağmur yağdı.... :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

yaza girerken son olarak polen filtresini değiştirdim. tabi karbon tip filtre ile. değişim için malum gaz pedalının söküp takma işlemi epey bi zahmetli ve vakit alıyor. polen filtresinin yerini oraya münasip gören, onuda onaylayan möhendisleri bende herkes gibi sevgiyle onaylıyorum. pardon anıyorum.  :crazy:

Bende ansam fazlamı olur  :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Pazar günü arızalanan bagaj amortisörlerini değiştirdim. Servis ve bandırma piyasası esnafı 200-225 arası fiyat verdiler tek adedi için. Ben netten orijinalini 50 tl ye buldum :) emrullah abinin de katkısı ile. Burdan teşekkür ediyorum tekrardan.

hangi siteden aldınız acaba? bende değiştirsem mi bilemedim, kapak sonuna kadar açmadanimkanı yok kendisi gitmiyor, çok ağır.

sedan focus 2 sahipleri bagaj açılma videosu koysa da görsek hepsimi böyle bende mi sorun var :)

Yorum bağlantısı

hangi siteden aldınız acaba? bende değiştirsem mi bilemedim, kapak sonuna kadar açmadanimkanı yok kendisi gitmiyor, çok ağır.

sedan focus 2 sahipleri bagaj açılma videosu koysa da görsek hepsimi böyle bende mi sorun var :)

Fordburada.com. Almadan önce telefonla görüşün yine de :)
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

yaza girerken son olarak polen filtresini değiştirdim. tabi karbon tip filtre ile. değişim için malum gaz pedalının söküp takma işlemi epey bi zahmetli ve vakit alıyor. polen filtresinin yerini oraya münasip gören, onuda onaylayan möhendisleri bende herkes gibi sevgiyle onaylıyorum. pardon anıyorum.  :crazy:

Benim de bakıma 3 bin km kaldı gerçi ama hem beklemek istemiyorum hem de servis de çok para ödemek istemiyorum polen filtresine. Nereden temin ettin abi sen filtreyi ben de bu aralar değiştirmek istiyorum kendi aracımınkini. 

Karbonlu ile karbonsuz arasında ne fark var ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Benim de bakıma 3 bin km kaldı gerçi ama hem beklemek istemiyorum hem de servis de çok para ödemek istemiyorum polen filtresine. Nereden temin ettin abi sen filtreyi ben de bu aralar değiştirmek istiyorum kendi aracımınkini. 

Karbonlu ile karbonsuz arasında ne fark var ?

http://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/fiesta-polen-filtresi-karbonlu-20022011-pid-13352.html

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Fotoğraf çekemedim ama dün evin önünde garajın önüne park etmiş bir amcanın arabansının arka tamponuna benim arabanın sağ arka kapının en arkası ile tamponu sürttüm.

Allah razı olsun amca tampona plastik bant takmış, ben boya falan gitti derken, plastik malzeme benim arabaya soyularak yapışmıştı, sabah pasta cila ile bir temizledim gitti, çok hafif bir eğiklik kaldı geriye.

Evin önünde yukarıya çıkıp gelene kadar amca gitmişti, göremedim amcayı, bizim mahalledeyse görürsem bir helallik isteyeceğim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Yine de geçmiş olsun diyelim...Amcaya bi teşekkür etmek lazım bant için ... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

25 TL ye Ali, aktif karbon polen filtresi dışarıdan gelen toz, toprak ve egzoz dumanını olduğu kadar aynı zamanda kötü kokuları da tutuyor. 

Sadık baba nerden alacaz 25 tl ye ??? Link falan var mı kine acaba ?? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

abim şahsa özel, özel bir servisten. yakın arkadaşımdır kendisi. link yok maalesef  :i-ih:

Eeee, babam alalım o zamaaannn :) :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Biraz önce K&N hava filtresini söküp, orjinal hava filtresi taktım. K&N filtreyi 3 ayda bir temizlediğim halde yakıt tüketimini arttırdığını düşünüyorum. Yağlama konusunda yanlış yapıp fazla yağlıyor olabilirim, hava çekemiyor olabilir. Yarın depoyu doldurup, ay içinde depo bitene kadar orjinal filtre ile deneme yapacağım.

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Bugün Sabri Usta'ma gittim.Marş dinamosu elden geçti,kömürleri bitmiş.Karbon polen filitresi takıldı.Sğoiler nihayet takıldı.Resimler yakında.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...