Cengiz Koşak 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Bugun sabah project 01 garaja gittim bir suredir sirilti sesi vardi ve kirank kasnagi oldugunu soyledi ustam kasnagimizi degistik kayislar degisti on 2 amartiasorumuzu degistirdik alt takimi 0ladik sanziman kulagini degistik son olarak haftasonu detayli bir temizlik bekliyor beni ve mondimi artik sacma sapan sirilti sesi yok mutluyum :) Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Güzelce yıkatıp vileda mikro fiber bezle sildim iyice...dişmacunu buldum çekmecemde bi mondiye baktım bi dişmacununa aç ağzını uleynn dedim farlara güzel bir uyguladım az biraz fark etti.:) Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Güzelce yıkatıp vileda mikro fiber bezle sildim iyice...dişmacunu buldum çekmecemde bi mondiye baktım bi dişmacununa aç ağzını uleynn dedim farlara güzel bir uyguladım az biraz fark etti. : Daha kaliteli bir marka kullanaydın daha iyi olurdu Ellerine sağlık abim. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 (düzenlendi) Daha kaliteli bir marka kullanaydın daha iyi olurdu Ellerine sağlık abim. ortak misvaklı diş macunu kullanacaktımda bulamadım Daha kaliteli bir marka kullanaydın daha iyi olurdu Ellerine sağlık abim. hiş bişeyide beğenmiyon he :) Sen şimdi gelsen kaburgayıda beğenmezsin 29 Mayıs 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 ortak misvaklı diş macunu kullanacaktımda bulamadım hiş bişeyide beğenmiyon he :) Sen şimdi gelsen kaburgayıda beğenmezsin Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Pazar günü arızalanan bagaj amortisörlerini değiştirdim. Servis ve bandırma piyasası esnafı 200-225 arası fiyat verdiler tek adedi için. Ben netten orijinalini 50 tl ye buldum emrullah abinin de katkısı ile. Burdan teşekkür ediyorum tekrardan. Bu eskisi Bu da yenisi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2014 Sabah görevden çıktım. güzel bir yıkadım...Yağmur yağdı.... 2 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Sabah görevden çıktım. güzel bir yıkadım...Yağmur yağdı.... fena bir durum 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 yaza girerken son olarak polen filtresini değiştirdim. tabi karbon tip filtre ile. değişim için malum gaz pedalının söküp takma işlemi epey bi zahmetli ve vakit alıyor. polen filtresinin yerini oraya münasip gören, onuda onaylayan möhendisleri bende herkes gibi sevgiyle onaylıyorum. pardon anıyorum. Bende ansam fazlamı olur 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Pazar günü arızalanan bagaj amortisörlerini değiştirdim. Servis ve bandırma piyasası esnafı 200-225 arası fiyat verdiler tek adedi için. Ben netten orijinalini 50 tl ye buldum emrullah abinin de katkısı ile. Burdan teşekkür ediyorum tekrardan. hangi siteden aldınız acaba? bende değiştirsem mi bilemedim, kapak sonuna kadar açmadanimkanı yok kendisi gitmiyor, çok ağır. sedan focus 2 sahipleri bagaj açılma videosu koysa da görsek hepsimi böyle bende mi sorun var Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 hangi siteden aldınız acaba? bende değiştirsem mi bilemedim, kapak sonuna kadar açmadanimkanı yok kendisi gitmiyor, çok ağır. sedan focus 2 sahipleri bagaj açılma videosu koysa da görsek hepsimi böyle bende mi sorun var Fordburada.com. Almadan önce telefonla görüşün yine de Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 yaza girerken son olarak polen filtresini değiştirdim. tabi karbon tip filtre ile. değişim için malum gaz pedalının söküp takma işlemi epey bi zahmetli ve vakit alıyor. polen filtresinin yerini oraya münasip gören, onuda onaylayan möhendisleri bende herkes gibi sevgiyle onaylıyorum. pardon anıyorum. Benim de bakıma 3 bin km kaldı gerçi ama hem beklemek istemiyorum hem de servis de çok para ödemek istemiyorum polen filtresine. Nereden temin ettin abi sen filtreyi ben de bu aralar değiştirmek istiyorum kendi aracımınkini. Karbonlu ile karbonsuz arasında ne fark var ? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Benim de bakıma 3 bin km kaldı gerçi ama hem beklemek istemiyorum hem de servis de çok para ödemek istemiyorum polen filtresine. Nereden temin ettin abi sen filtreyi ben de bu aralar değiştirmek istiyorum kendi aracımınkini. Karbonlu ile karbonsuz arasında ne fark var ? http://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/fiesta-polen-filtresi-karbonlu-20022011-pid-13352.html Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Fotoğraf çekemedim ama dün evin önünde garajın önüne park etmiş bir amcanın arabansının arka tamponuna benim arabanın sağ arka kapının en arkası ile tamponu sürttüm. Allah razı olsun amca tampona plastik bant takmış, ben boya falan gitti derken, plastik malzeme benim arabaya soyularak yapışmıştı, sabah pasta cila ile bir temizledim gitti, çok hafif bir eğiklik kaldı geriye. Evin önünde yukarıya çıkıp gelene kadar amca gitmişti, göremedim amcayı, bizim mahalledeyse görürsem bir helallik isteyeceğim. 3 Yorum bağlantısı
Murat Gök 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Yine de geçmiş olsun diyelim...Amcaya bi teşekkür etmek lazım bant için ... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 25 TL ye Ali, aktif karbon polen filtresi dışarıdan gelen toz, toprak ve egzoz dumanını olduğu kadar aynı zamanda kötü kokuları da tutuyor. Sadık baba nerden alacaz 25 tl ye ??? Link falan var mı kine acaba ?? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 abim şahsa özel, özel bir servisten. yakın arkadaşımdır kendisi. link yok maalesef Eeee, babam alalım o zamaaannn :) Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Az önce şunları sipariş ettim. Umarım iş görür http://www.boyassi.com/urun/meguiars-ultimate-compound---cizik-cikarici-pasta-450ml_1616.aspx?CatId=243 http://www.boyassi.com/urun/meguiars-headlight-protectant---far-ve-saydam-plastik-koruyucu-296ml_1666.aspx C-max ın kronik far sararma olayı titanium kasasında da oluyor mu bilmiyorum ama önlem olsun diye aldım. Ghia da sararma çok oluyordu. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Biraz önce K&N hava filtresini söküp, orjinal hava filtresi taktım. K&N filtreyi 3 ayda bir temizlediğim halde yakıt tüketimini arttırdığını düşünüyorum. Yağlama konusunda yanlış yapıp fazla yağlıyor olabilirim, hava çekemiyor olabilir. Yarın depoyu doldurup, ay içinde depo bitene kadar orjinal filtre ile deneme yapacağım. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 arabanın (fiesta sanırım) modeli ne abi.? 2006 tdci makyajlı kasa fiesta Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Bugün Sabri Usta'ma gittim.Marş dinamosu elden geçti,kömürleri bitmiş.Karbon polen filitresi takıldı.Sğoiler nihayet takıldı.Resimler yakında. Yorum bağlantısı
Recommended Posts