Ali Eren 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Kolay gelsin Ahmet Hocam, ben de çok istiyorum bu tarz ürünler alıp arabayı kendim yıkamayı ama maalesef kapının önünde yıkama imkanımız yok. Yıkamasonrası fotoları bekliyoruz artık sizden. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 detaycı olurmuyum bilmem ama arabamı kendim yıkamaya karar verdim, sipariş verdik bakalım ne kadar becereceğim 3M 4002 Scotch Extra Güçlü Montaj Bandı 19Mm X 1,5M Sonax Konsantre Şampuan 314300 1000ML Local Yıkama Kurulama Cilama Eldiveni Meguiar's Hızlı Pratik El Cila Pedi W0004 WenCar Microfiber Havlu Bezi 1.Kalite 3Lü Ekonomik 1004912 Turtle Wax Mavi Araçlar İçin Cila 300 ml Sonax 543200 Motor Temizleyici 500ML Daytona Motor Temizleme Esnek Yardımcı Fırça Dar Bölmelere 09a034 Sonax Konsantre Cam Suyu 1/100 bu kadar olur < > cidden ancak bu kadar tesadüf olabilirdi Ben bauhaustan aldım bunları ancak bir kaç eksik kaldı onları da internetten temin edicem kil de yapmak lazım ciladan önce iyice temizlemek lazım yüzeyi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Harika malzemeler. Benim bagajdakiler ile cogu uyuşuyor. Kolay gelsin. Not:color magic yaparken eldiven kullanın, tırnakları da kesin. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 dediğim gibi pek bilmiyorum bu işleri kilide yeni öğrendim ama internetten almam lazım yine kil kullanmadan yapsam boyaya zarar verirmiyim acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 dediğim gibi pek bilmiyorum bu işleri kilide yeni öğrendim ama internetten almam lazım yine kil kullanmadan yapsam boyaya zarar verirmiyim acaba? bir zararı olmaz. Sadece kil yapılınca temiz yüzey olacağından cila ile daha iyi parlayacak,cila da daha iyi tutunacak Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 bi-xenon ve ışıklı vites topuzu takıldı. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 haftasonu fırsatı değerlendirip aracımı iç dış güzelce yıkadım tabi bu 1.5 gün sürdu.jantları,motoru,koltukları,taban halısını,bagajı yavaş yavaş temizledim,fotoğraf çekemedim çünkü önceki halide temizdi benimki sadece can sıkıntısı ısparta da hava biraz kötü tozlanmış hemen araba aracımı satılığa çıkartmıştım ancak hem alacak araba bulamadım hemde canımı sıkan talihlileri yüzünden satmaktan vazgeçtim.cam filmi çektirdim şimdi biraz daha fazla bağlandık birbirimize en son olarakta dün yağ bakımını yaptırdım,aslında daha 7 bin km olmuştu yağı değişeli ancak yağın rengi pek hoşuma gitmedi bende değiştirdim yağ konusunda fazla titizim bu titizliğim 200 liraya patladı bana sonra acıkmış karnını doyurdum kapının önüne çektim,yatıyor km bilgisi 172.100 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Arka stoplarin cevresine nikelaj serit cekildi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Bugun Mert kardeşimle app plaka sectik kafamı karıstırdı ama güzel seçim yaptı. Geri kalanı sürpriz Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Arka stoplarin cevresine nikelaj serit cekildi. Ne nikelajmış çek çek bitmedi. Maşallah Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Ne nikelajmış çek çek bitmedi. Maşallah Simdilik bu kadar nikelaj isi :-) Kalorifer cikisi cercevesi gri karbon ile kaplandi. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Simdilik bu kadar nikelaj isi :-) Kalorifer cikisi cercevesi gri karbon ile kaplandi. 1 top aldın herhalde israf olmasın diye çekiyorsun sağa sola Şaka bir yana nikelajlar iyi olmuş özellikle torpidonun oralardaki. Stop lambasındaki için yorum yapamayacağım.. Gürkan şu kaputta ki folyoları sök be kardeşim. Yakıştıramadım bir türlü... Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Sağ arka lastiğim patlamış, tamir ettirdim. Lastik içinde kaçak bir yolcu varmış, böylesini de hiç görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Forum üyesi Erol Eser'in Malatya'dan gönderdiği lastiği taktık, diğer üye Sermet'in Denizli'den gönderdiği jant göbeklerini yapıştırdık. Yağını suyunu kontrol ettik. Güzelce yıkayıp pakladık. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Maaşallah diyorum üstad, Allah kazadan, beladan esirgesin... Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Maaşallah diyorum üstad, Allah kazadan, beladan esirgesin... Teşekkür ederim öğretmenim. Allah cümlemize kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Forum üyesi Erol Eser'in Malatya'dan gönderdiği lastiği taktık, diğer üye Sermet'in Denizli'den gönderdiği jant göbeklerini yapıştırdık. Yağını suyunu kontrol ettik. Güzelce yıkayıp pakladık. http://zxro.com/di/KKC6/PIC_0581.jpg] Abi C-Max'in tre (-) sini ister misin? Biz sokunce boşta kalmıştı. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Abi C-Max'in tre (-) sini ister misin? Biz sokunce boşta kalmıştı. Olaki Mükremin abim istemez ise şenliğe gelirken cebinde bulunsun. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Gecen gun aldigim temizlik malzemeleriyle üstün körü giriştim arabaya Yıkadık, ardından turtle wax kırmızı araçlar için renkli cila atıldı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 yıkadım, cilalamaya çalıştım, konusunu açtım forumun-tek-blazer-mavi-focusu Gecen gun aldigim temizlik malzemeleriyle üstün körü giriştim arabaya Yıkadık, ardından turtle wax kırmızı araçlar için renkli cila atıldı bende ayne üstün körü giriştim ama bitmedi, birazda beceremedim sanırım. siz tam olarak nasıl yaptınız cila işini. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 yıkadım, cilalamaya çalıştım, konusunu açtım forumun-tek-blazer-mavi-focusu bende ayne üstün körü giriştim ama bitmedi, birazda beceremedim sanırım. siz tam olarak nasıl yaptınız cila işini. Maşallah ışıl ışıl olmuş daha nolsun Ben sünger ped ile dairesel hareketlerle yedirip düz cizgiler ile bitirdim cilayi. Parça parça yaptım. Kuruyunca mikrofiber bez ile patlattim Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 ön plakanın şekli biraz yamulmuş galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts