Serhan Gürbüzol 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Bi xenon farlarımızın son ayarlarını da yaptık. Yakında konusunu açarım Hayırlı olsun Ali, son ayardan sonra daha zevk alacaksın muhakkak ki..... 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 bunun rengi nedir ,ilk defa gordum farkliymisDeniz yesili diye geciyor kardesim.. Alirken de rengine vuruldum zaten.. Ayni renkten daha bende gormedim.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Deniz yesili diye geciyor kardesim.. Alirken de rengine vuruldum zaten.. Ayni renkten daha bende gormedim.. f1 Focus'larda olan bir renkti. Renk tanımından şu an emin olamadım. Mondoe'da ben de ilk kez görüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 (düzenlendi) Deniz yesili diye geciyor kardesim.. Alirken de rengine vuruldum zaten.. Ayni renkten daha bende gormedim.. Aqaumarine Frost sanırım tam adı 11 Mayıs 2014 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Bi xenon montajlarindaki eksikler tamamlandi. Bi-xenon şimşek selektör videoları http://youtube.com/embed/jTE7d5qTWYI?html5=1&fs=1 http://youtube.com/embed/XxaYQcYwVBQ?html5=1&fs=1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Aqaumarine Frost sanırım tam adıevet onun gibi birsey abi.. Cok hos bi renk bence Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 250 km yaptim geldim yatiyor bugun Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Dün arabanın içi ile 3 saat uğraştım. Önce Sonax'ın leke gidericisiyle koltuklar, kapılar ve taban halısı her yeri temizledim. Sonrasında F22 Turtlewax ile üstünden geçtim (plastik ve deri kısımlar), son olarak deri olan yerlere meguiars'ın deri bakım kremi uyguladım. İçi tertemiz oldu 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Geçen cumartesi triger seti+ yağ ve tüm filtreleri değiştim. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Sabri ustanın yanına gidildi ve ön arka lastik değişimi yapıldı. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Dün arabanın içi ile 3 saat uğraştım. Önce Sonax'ın leke gidericisiyle koltuklar, kapılar ve taban halısı her yeri temizledim. Sonrasında F22 Turtlewax ile üstünden geçtim (plastik ve deri kısımlar), son olarak deri olan yerlere meguiars'ın deri bakım kremi uyguladım. İçi tertemiz oldu = sağlam ter dökme+sauna etkisi 12 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Kokumuzu paylasmadan olmaz tabi 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Reno parçacısından aldığım clio ön kapı fitillerini, dün ufak bir işlemden sonra arka kapılara taktım.Aracın içindeki seslerin %80'i kapılardan geliyormuş.Sıra geldi göğüsten gelen sert plastik seslerini kesmeye.Onun içinde bugün Tunap104 siparişi verdim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Zenon farlari sokturdum yerine colormatik far taktirdim guzel oldu. Bu arada zenon far muayeneden gecmiyormus dogru mu? Arkadaslar zenonlar karsi arabanin gozunu gercekten aliyor. Dikkat edelim duyarli olalim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Zenon farlari sokturdum yerine colormatik far taktirdim guzel oldu. Bu arada zenon far muayeneden gecmiyormus dogru mu? Arkadaslar zenonlar karsi arabanin gozunu gercekten aliyor. Dikkat edelim duyarli olalim. Xenon far eğer merceksiz ise kesinlikle karşı tarafı çok rahatsız eder. Zaten forum olarak merceksiz xenonlara pek hoş bakmıyoruz. Ben de dahil olmak üzere bazı forum üyelerimizde mercekli bi-xenon farlar var. Aydınlatma olarak çok fayda sağlıyor ve karşı tarafa rahatsızlık vermiyor. Ancak mercekli de olsa bi-xenon farlarımız muayeneden geçemiyor. Çünkü geçebilmesi için far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı gerekiyor. Bunlar da yapılsa bile aracın herhangi bir donanım seçeneğinde bi xenon far yoksa proje çizdirmek gerekiyor. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 (düzenlendi) İçini süpürdüm,paspaslari yıkadım,konsolu sildim, camlarını sildim sonra cilalı şampuan ile yikayip sonax hızlı cilasını uyguladım.Komple cila yapmayı düşünüyordum ama maalesef sadece kaputa yapacak gücüm kalmıştı en son olarak sonax süper güçlü cila uyguladım. (fotoğraflar hesap makinesi ile çekilmiştir (MaxiPlus5)) 16 Mayıs 2014 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 App plaka için köşeye para atmaya calisiyorum Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 App plaka için köşeye para atmaya calisiyorum Bugün arkadaşıma hediye ettim. 40tlcik. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Xenon far eğer merceksiz ise kesinlikle karşı tarafı çok rahatsız eder. Zaten forum olarak merceksiz xenonlara pek hoş bakmıyoruz. Ben de dahil olmak üzere bazı forum üyelerimizde mercekli bi-xenon farlar var. Aydınlatma olarak çok fayda sağlıyor ve karşı tarafa rahatsızlık vermiyor. Ancak mercekli de olsa bi-xenon farlarımız muayeneden geçemiyor. Çünkü geçebilmesi için far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı gerekiyor. Bunlar da yapılsa bile aracın herhangi bir donanım seçeneğinde bi xenon far yoksa proje çizdirmek gerekiyor. Bence farketmiyor her iki xenonda karsi tarafi cok etkiliyor. Bu duruma muayenede eklenince hemen tanidik elektirikciye gittim. Bana osram colormatik onerdi. Onlardan taktirdim begendim. Sari ampulden farkli bir aydinlatmasi var. Tavsiye ederim. Sisli havalarda falan da etkiliymis. Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Bence farketmiyor her iki xenonda karsi tarafi cok etkiliyor. Bu duruma muayenede eklenince hemen tanidik elektirikciye gittim. Bana osram colormatik onerdi. Onlardan taktirdim begendim. Sari ampulden farkli bir aydinlatmasi var. Tavsiye ederim. Sisli havalarda falan da etkiliymis. Sizce arada bi fark yok mu? 3 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Bugün arkadaşıma hediye ettim. 40tlcik. Bizde nerdeeeeee öyle arkadaşlar?? Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Sizce arada bi fark yok mu? Sizin dediginiz beyaz ampul. Resimde fark var elbet ama insan gozu beyaza karsi daha hassastir. Bunu demek istiyorum. Zenonda olsa normal beyazda olsa sari ya da colormatikten daha cok etkiliyor. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Tamon altı lip aldım , sislere sarı transparan folyo uyguladım.. Pops A Dent'i uyguladım göçüklerde gerçekten işe yarıyor.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Yillik bakima getirdim naylonu. Mincikliyorlar su an 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts