İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Bi xenon farlarımızın son ayarlarını da yaptık. Yakında konusunu açarım

Hayırlı olsun Ali, son ayardan sonra daha zevk alacaksın muhakkak ki.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

bunun rengi nedir ,ilk defa gordum farkliymis

Deniz yesili diye geciyor kardesim.. Alirken de rengine vuruldum zaten.. Ayni renkten daha bende gormedim..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Deniz yesili diye geciyor kardesim.. Alirken de rengine vuruldum zaten.. Ayni renkten daha bende gormedim..

f1 Focus'larda olan bir renkti. Renk tanımından şu an emin olamadım. Mondoe'da ben de ilk kez görüyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Aqaumarine Frost sanırım tam adı

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Aqaumarine Frost sanırım tam adı

evet onun gibi birsey abi.. Cok hos bi renk bence
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Dün arabanın içi ile 3 saat uğraştım. Önce Sonax'ın leke gidericisiyle koltuklar, kapılar ve taban halısı her yeri temizledim. Sonrasında F22 Turtlewax ile üstünden geçtim (plastik ve deri kısımlar), son olarak deri olan yerlere meguiars'ın deri bakım kremi uyguladım.

İçi tertemiz oldu ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

Geçen cumartesi triger seti+ yağ ve tüm filtreleri değiştim.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Gönderilen Resim

Sabri ustanın yanına gidildi ve ön arka lastik değişimi yapıldı. ;)Gönderilen Resim

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Dün arabanın içi ile 3 saat uğraştım. Önce Sonax'ın leke gidericisiyle koltuklar, kapılar ve taban halısı her yeri temizledim. Sonrasında F22 Turtlewax ile üstünden geçtim (plastik ve deri kısımlar), son olarak deri olan yerlere meguiars'ın deri bakım kremi uyguladım.

İçi tertemiz oldu ;)

= sağlam ter dökme+sauna etkisi  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Reno parçacısından aldığım clio ön kapı fitillerini, dün ufak bir işlemden sonra arka kapılara taktım.Aracın içindeki seslerin %80'i kapılardan geliyormuş.Sıra geldi göğüsten gelen sert plastik seslerini kesmeye.Onun içinde bugün Tunap104 siparişi verdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Zenon farlari sokturdum yerine colormatik far taktirdim guzel oldu.

Bu arada zenon far muayeneden gecmiyormus dogru mu?

Arkadaslar zenonlar karsi arabanin gozunu gercekten aliyor. Dikkat edelim duyarli olalim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Zenon farlari sokturdum yerine colormatik far taktirdim guzel oldu.

Bu arada zenon far muayeneden gecmiyormus dogru mu?

Arkadaslar zenonlar karsi arabanin gozunu gercekten aliyor. Dikkat edelim duyarli olalim.

Xenon far eğer merceksiz ise kesinlikle karşı tarafı çok rahatsız eder. Zaten forum olarak merceksiz xenonlara pek hoş bakmıyoruz.

Ben de dahil olmak üzere bazı forum üyelerimizde mercekli

bi-xenon farlar var. Aydınlatma olarak çok fayda sağlıyor ve karşı tarafa rahatsızlık vermiyor.

Ancak mercekli de olsa bi-xenon farlarımız muayeneden geçemiyor. Çünkü geçebilmesi için far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı gerekiyor. Bunlar da yapılsa bile aracın herhangi bir donanım seçeneğinde bi xenon far yoksa proje çizdirmek gerekiyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
(düzenlendi)

İçini süpürdüm,paspaslari yıkadım,konsolu sildim, camlarını sildim sonra cilalı şampuan ile yikayip sonax hızlı cilasını uyguladım.Komple cila yapmayı düşünüyordum ama maalesef sadece kaputa yapacak gücüm kalmıştı en son olarak sonax süper güçlü cila uyguladım. (fotoğraflar hesap makinesi ile çekilmiştir (MaxiPlus5))

vyhe9aha.jpgteda7yma.jpgby5eju5e.jpgy8y7u9e6.jpgytetu9a8.jpg

tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

App plaka için köşeye para atmaya calisiyorum :p

Bugün arkadaşıma hediye ettim. 40tlcik. :p
Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Xenon far eğer merceksiz ise kesinlikle karşı tarafı çok rahatsız eder. Zaten forum olarak merceksiz xenonlara pek hoş bakmıyoruz.

Ben de dahil olmak üzere bazı forum üyelerimizde mercekli

bi-xenon farlar var. Aydınlatma olarak çok fayda sağlıyor ve karşı tarafa rahatsızlık vermiyor.

Ancak mercekli de olsa bi-xenon farlarımız muayeneden geçemiyor. Çünkü geçebilmesi için far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı gerekiyor. Bunlar da yapılsa bile aracın herhangi bir donanım seçeneğinde bi xenon far yoksa proje çizdirmek gerekiyor.

Bence farketmiyor her iki xenonda karsi tarafi cok etkiliyor.

Bu duruma muayenede eklenince hemen tanidik elektirikciye gittim. Bana osram colormatik onerdi. Onlardan taktirdim begendim. Sari ampulden farkli bir aydinlatmasi var. Tavsiye ederim. Sisli havalarda falan da etkiliymis.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bence farketmiyor her iki xenonda karsi tarafi cok etkiliyor.

Bu duruma muayenede eklenince hemen tanidik elektirikciye gittim. Bana osram colormatik onerdi. Onlardan taktirdim begendim. Sari ampulden farkli bir aydinlatmasi var. Tavsiye ederim. Sisli havalarda falan da etkiliymis.

Sizce arada bi fark yok mu?

modsonucuwo3.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Bugün arkadaşıma hediye ettim. 40tlcik. :p

Bizde nerdeeeeee öyle arkadaşlar?? :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Sizce arada bi fark yok mu?

Gönderilen Resim

Sizin dediginiz beyaz ampul. Resimde fark var elbet ama insan gozu beyaza karsi daha hassastir. Bunu demek istiyorum. Zenonda olsa normal beyazda olsa sari ya da colormatikten daha cok etkiliyor.

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Tamon altı lip aldım , sislere sarı transparan folyo uyguladım..

Pops A Dent'i uyguladım göçüklerde gerçekten işe yarıyor..  

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...