İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Berkay Özdemir
(düzenlendi)

Az önce aklıma geldi ve bir ara aldığım pops a dent seti kullandım, arka kapıda 2 adet mini gamze vardı, 2 side artık yok  :D

sıcak silikonu uygun başlığa sıkın ve göçüğün ortasına yapıştırın, bastırın kenardaki 4 delikten silikon taşsın, 3 dk. kadar bekledikten sonra aleti takın, vidayı çevirin, tak diye atıyor, düzelene dek tekrarlayın iş tamam :)

Ali abicim , şu çamurluktaki göçüklerde işe yararmı bu ürün. 

qehamaju.jpg3ehate8u.jpg

tarihinde Berkay Özdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali abicim , şu çamurluktaki göçüklerde işe yararmı bu ürün. 

yarar, içinde 3 adet başlık var, en büyüğüyle kenarlardan çektirerek içe doğru geleceksin, acele etmeden yavaş yavaş yap, dıştan kenarları düzelt göçük ufaldıkça başlığıda küçültürsün, zaten senin göçükte biraz düzeltme yaptınmı tak diye düzelecektir, dediğim gibi kenarlardan başla, tam ortadan sakın dalma haaa :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

yarar, içinde 3 adet başlık var, en büyüğüyle kenarlardan çektirerek içe doğru geleceksin, acele etmeden yavaş yavaş yap, dıştan kenarları düzelt göçük ufaldıkça başlığıda küçültürsün, zaten senin göçükte biraz düzeltme yaptınmı tak diye düzelecektir, dediğim gibi kenarlardan başla, tam ortadan sakın dalma haaa :)

Az önce siparişi verdim abi , 14 TLye aldım. İşe yararsa mükemmel olur. Sanayidekiler düzeltmeye 150 TL para istediler. 

Başlık olayını anlamadım , ortadan dalarsak ne olur , ben biraz videolarını izleyim :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Az önce siparişi verdim abi , 14 TLye aldım. İşe yararsa mükemmel olur. Sanayidekiler düzeltmeye 150 TL para istediler. 

Başlık olayını anlamadım , ortadan dalarsak ne olur , ben biraz videolarını izleyim :D

içinde 3 tane çektirme başlığı var, onları kastettim, göçüğün büyüklüğüne göre seçiyorsun, ortadan dalarsan şekilsiz ve büyük göçüklerde sıkıntı olur, hem dalga oluşur hemde boya çatlatabilirisin, dediğim gibi kenarlardan başla ve acele etme, çook basit, bir kere yaptınmı bumudur yani diyeceksin, bazı dairesel düz göçüklerde direk oratadan azıcık çekince şak diye atar onlar ayrı, bir iki denemeden sonra zaten sende olayı anlarsın, 150 tl. bu iş için fazla, seninki çok basit bir göçük hemen hallolur.

Kutudan beyaz sivri uçlu dubele benzer bir parça daha çıkacak, bununla esela dolu göçüğünü düzlettin, sonrasında baktın ortada hafif bir kabarılık olmuş, yani fazla çekilmiş sac, bu yumuşak dubelimsi sivri uçlu şeyi dayayıp hafiften vurarark sacı içeri doğru düzeltiyorsun, görevi bu yani, video izle en güzeli.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Yikandi. Yarın da gidip onun için ehliyetimi alacağım. :)

Hadi hayirli olsun Mert darisi basima :)

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Polen filtresini degistirdim ve yine Ford'un tum muhendislerine durmadan kufur ettim.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Tampon boyandı...pasta cila yapıldı ön lip halledildi....Çağlar abiden gelecek lastikleri bekliyorum... :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

Bici bici sonrasi Hafif ticarimiz  :wub: 

uduva5uv.jpg

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bici bici sonrasi Hafif ticarimiz  :wub: 

:nazar: Bıcı bıcı sonrası kaliteli bir makine ile çek ki.. Daha iyi anlaşılsın  ;)

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Naylonun periyodik muaynesi ve egzoz emisyon kontrolü yapıldı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

:nazar: Bıcı bıcı sonrası kaliteli bir makine ile çek ki.. Daha iyi anlaşılsın ;)

Makinayi odunc vermen lazim :D

Bendeki en kaliteli cihaz.. Arac kamerasi onunla cekebilirim bak..

Yarim metrelik ayarli mercegimiz yok bizim napalim :(:D

Yorum bağlantısı

Makinayi odunc vermen lazim :D

Bendeki en kaliteli cihaz.. Arac kamerasi onunla cekebilirim bak..

Yarim metrelik ayarli mercegimiz yok bizim napalim :(:D

Bende makine yok be janım.. Çakma amatör su geçirmez bi Olympus um var. Kuzudaki, bide 12 mp, yeşili en iyi renk olarak çekebilien Sony Ion telefonum var  ;)  :tongue:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Işıklı vites topuzu aldım..

nerden? kaça? oem mi?  benimde aklımda var da :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...