Berkay Özdemir 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Az önce aklıma geldi ve bir ara aldığım pops a dent seti kullandım, arka kapıda 2 adet mini gamze vardı, 2 side artık yok sıcak silikonu uygun başlığa sıkın ve göçüğün ortasına yapıştırın, bastırın kenardaki 4 delikten silikon taşsın, 3 dk. kadar bekledikten sonra aleti takın, vidayı çevirin, tak diye atıyor, düzelene dek tekrarlayın iş tamam Ali abicim , şu çamurluktaki göçüklerde işe yararmı bu ürün. 4 Mayıs 2014 tarihinde Berkay Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Şampiyonluk sevincinde mi göçerttiler onu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ali abicim , şu çamurluktaki göçüklerde işe yararmı bu ürün. yarar, içinde 3 adet başlık var, en büyüğüyle kenarlardan çektirerek içe doğru geleceksin, acele etmeden yavaş yavaş yap, dıştan kenarları düzelt göçük ufaldıkça başlığıda küçültürsün, zaten senin göçükte biraz düzeltme yaptınmı tak diye düzelecektir, dediğim gibi kenarlardan başla, tam ortadan sakın dalma haaa 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 yarar, içinde 3 adet başlık var, en büyüğüyle kenarlardan çektirerek içe doğru geleceksin, acele etmeden yavaş yavaş yap, dıştan kenarları düzelt göçük ufaldıkça başlığıda küçültürsün, zaten senin göçükte biraz düzeltme yaptınmı tak diye düzelecektir, dediğim gibi kenarlardan başla, tam ortadan sakın dalma haaa Az önce siparişi verdim abi , 14 TLye aldım. İşe yararsa mükemmel olur. Sanayidekiler düzeltmeye 150 TL para istediler. Başlık olayını anlamadım , ortadan dalarsak ne olur , ben biraz videolarını izleyim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Az önce siparişi verdim abi , 14 TLye aldım. İşe yararsa mükemmel olur. Sanayidekiler düzeltmeye 150 TL para istediler. Başlık olayını anlamadım , ortadan dalarsak ne olur , ben biraz videolarını izleyim içinde 3 tane çektirme başlığı var, onları kastettim, göçüğün büyüklüğüne göre seçiyorsun, ortadan dalarsan şekilsiz ve büyük göçüklerde sıkıntı olur, hem dalga oluşur hemde boya çatlatabilirisin, dediğim gibi kenarlardan başla ve acele etme, çook basit, bir kere yaptınmı bumudur yani diyeceksin, bazı dairesel düz göçüklerde direk oratadan azıcık çekince şak diye atar onlar ayrı, bir iki denemeden sonra zaten sende olayı anlarsın, 150 tl. bu iş için fazla, seninki çok basit bir göçük hemen hallolur. Kutudan beyaz sivri uçlu dubele benzer bir parça daha çıkacak, bununla esela dolu göçüğünü düzlettin, sonrasında baktın ortada hafif bir kabarılık olmuş, yani fazla çekilmiş sac, bu yumuşak dubelimsi sivri uçlu şeyi dayayıp hafiften vurarark sacı içeri doğru düzeltiyorsun, görevi bu yani, video izle en güzeli. 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Yikandi. Yarın da gidip onun için ehliyetimi alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Yikandi. Yarın da gidip onun için ehliyetimi alacağım. Hadi hayirli olsun Mert darisi basima Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Birazcık temizledim ve 100 tl mazot koydum yarım depo anca oldu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/216063-bu-da-benim-connect/?p=2342317 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Hadi hayirli olsun Mert darisi basima İnşallah. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Polen filtresini degistirdim ve yine Ford'un tum muhendislerine durmadan kufur ettim. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Tampon boyandı...pasta cila yapıldı ön lip halledildi....Çağlar abiden gelecek lastikleri bekliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Kendisini ilk defa yasal bir sürücü olarak kullandım. 9 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bici bici sonrasi Hafif ticarimiz 7 Mayıs 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bici bici sonrasi Hafif ticarimiz Bıcı bıcı sonrası kaliteli bir makine ile çek ki.. Daha iyi anlaşılsın 7 Mayıs 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Naylonun periyodik muaynesi ve egzoz emisyon kontrolü yapıldı... 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Servise yatırdım. Gene cebime göz dikti! 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Bıcı bıcı sonrası kaliteli bir makine ile çek ki.. Daha iyi anlaşılsın Makinayi odunc vermen lazim Bendeki en kaliteli cihaz.. Arac kamerasi onunla cekebilirim bak.. Yarim metrelik ayarli mercegimiz yok bizim napalim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Makinayi odunc vermen lazim Bendeki en kaliteli cihaz.. Arac kamerasi onunla cekebilirim bak.. Yarim metrelik ayarli mercegimiz yok bizim napalim Bende makine yok be janım.. Çakma amatör su geçirmez bi Olympus um var. Kuzudaki, bide 12 mp, yeşili en iyi renk olarak çekebilien Sony Ion telefonum var Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Araç içi kamerası almıştım 41 gün önce bugün geldi ama Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Işıklı vites topuzu aldım.. nerden? kaça? oem mi? benimde aklımda var da 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts