Mehmet Yeter 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Geçmiş olsun inşaallah bir daha böyle birşey başınıza gelmez. Ama vicdanın olmadığı bir yerde bunlar beklenir. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Olabilir zaten bi pasta cila isine giriscem zamanla birbirini bulur diye düşünüyorum. Zaten normal güneş altında bu kadar fark yok Abi resimde bi farklı duruyor ondan dedim Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Geçmiş olsun inşaallah bir daha böyle birşey başınıza gelmez. Ama vicdanın olmadığı bir yerde bunlar beklenir.Teşekkür ederim sagolun. Abi resimde bi farklı duruyor ondan dedim Aynen farklılik var biraz Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Yıkıyoruz yağmur yağıyor..biz bunu hep yapıyoruz Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 yeter abi ya, 1 saat temiz kalsa bari..! hiçbirşey de yapmadım. Yüzüne baktım...! Uzaktan sevdim...! Ama yanına gidemedim..! Üzüldüm üzüldüm... Ama hava yine yağışlı ... Ben ne yapayım..! Sen aslanı al parka git Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 soğuk abi, gözü kör olsun abi bu alamanın..! Mk nın etkisinde kalmışsın sen Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Yıkıyoruz yağmur yağıyor..biz bunu hep yapıyoruz yağmur yağmasını istiyorsanız arabanızı yıkayın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 yağmur yağmasını istiyorsanız arabanızı yıkayın Bunu annem der hep ne zaman cam silsem yağıyor diye kuraklık var her gün silicem diyo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Olabilir zaten bi pasta cila isine giriscem zamanla birbirini bulur diye düşünüyorum. Zaten normal güneş altında bu kadar fark yok Bulmaz Ozan, yaptıklarını sana söyliyim, direk koda göre boya hazırlanır, 6-7 çeşidin karışımıdır o boya, sonrası deneme yanılmayla tutturmak gerekirki uğraşamazlar, benimki tuttana kadar 4 kez boya hazırladılar boyalar heba oldu mesela, koda göre yaptılar, analiz makinasına göre yaptılar en son beyaz sedef boya ile dengelediler vs. yani zor iş, boya kodu ile tam tutmuyor çünki, o kod belli boya markasına göredir, boyacılar başka marka kullandımı iş değişir, aynı marka kullansalarda durum değişmez, çünki boya firması ürününü güncellemiştir, kodundan oranına formülüne dek herşey sürekli değişir, ayrıca fabrika boyasını kodla tutturmak zaten çok zordur, çünki araba boyayan robot kol sürekli renk değişitirir, her seferinde nozülü yıkar ama artık mutlaka kalırmış, kısaca özellikle diretmezsen boya rengi tutmaz, çoğu boyacıda buna yanaşmaz, o yüzden boya işinde yetkili servisleri tercih etmeye çalış, tamiri king boyayı servis yapsın. 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Bulmaz Ozan, yaptıklarını sana söyliyim, direk koda göre boya hazırlanır, 6-7 çeşidin karışımıdır o boya, sonrası deneme yanılmayla tutturmak gerekirki uğraşamazlar, benimki tuttana kadar 4 kez boya hazırladılar boyalar heba oldu mesela, koda göre yaptılar, analiz makinasına göre yaptılar en son beyaz sedef boya ile dengelediler vs. yani zor iş, boy kodu tutmuyor çünki o kod belli boya markasına göredir, boyacılar başka marka kullandımı iş değişir, aynı marka kullansalarda durum değişmez, çünki oya firması ürününü güncellemiştir, kodundan oranına dek herşe değişir, ayrıca fabrika boyasını kodla tutturmak zaten çok zordur, çünki araba boyayan robot kol sürekli renk değişitirir, her seferinde nozülü yıkar ama artık mutlaka kalırmış, kısaca özellikle diretmezsen boya rengi tutmaz, çoğu boyacıda buna yanaşmaz, o yüzden boya işinde yetkili servisleri tercih etmeye çalış, tamiri king boyayı servis yapsın. Doğru abi bu dediğin. Geçen bi boyaciyi gördüm mesela adam elinde bi kutu ufak ufak arabaya firca degdirerek tutturmaya çalışıyordu beyaz renk araca. Autoking maalesef boya konusunda vasat. Yapicak bisey yok artik şimdilik kalsın. Keske boya hasarlı biraksaydim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Doğru abi bu dediğin. Geçen bi boyaciyi gördüm mesela adam elinde bi kutu ufak ufak arabaya firca degdirerek tutturmaya çalışıyordu beyaz renk araca. Autoking maalesef boya konusunda vasat. Yapicak bisey yok artik şimdilik kalsın. Keske boya hasarlı biraksaydim Serviste onuda sordum, bundan sonra beyaz alacağım hemde opak dedim, boyacı gel abi dedi ve duvarda 8-10 çeşit beyaz ton farklı boya gösterdi, yani beyazda bile sıkıntı var, neyse takma kafaya, tampon boyama falan basit işler, boyatorsın bir ara, mesela st tampon alınca farz olacak zaten Servis bence daha iyi, depo kapağını çıkar ver, aynını yaparlar, öyle elde fırça uğraşmazlar, boya için deneme paletleri var, onları bayağı boyuyorlar sonra kıyaslıyorlar vs. boyada zaten yanlarında, denk gelene dek uğraşıyor usta, tabii serviste önemli, Allahtan bizim servis bu konuda baya iyi vw bile tamire yada boyaya Ford a araba yolluyor zaten 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Serviste onuda sordum, bundan sonra beyaz alacağım hemde opak dedim, boyacı gel abi dedi ve duvarda 8-10 çeşit beyaz ton farklı boya gösterdi, yani beyazda bile sıkıntı var, neyse takma kafaya, tampon boyama falan basit işler, boyatorsın bir ara, mesela st tampon alınca farz olacak zaten Servis bence daha iyi, depo kapağını çıkar ver, aynını yaparlar, öyle elde fırça uğraşmazlar, boya için deneme paletleri var, onları bayağı boyuyorlar sonra kıyaslıyorlar vs. boyada zaten yanlarında, denk gelene dek uğraşıyor usta, tabii serviste önemli, Allahtan bizim servis bu konuda baya iyi vw bile tamire yada boyaya Ford a araba yolluyor zaten Aynen beyaz da çok sıkıntı. Yok abi st tampon cidden luzumsuz hic bi farki yok benim gözümde. Panjurlari piano black düşünüyordum zaten o ara belki tamponu boyatirim tekrar Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Doğru abi bu dediğin. Geçen bi boyaciyi gördüm mesela adam elinde bi kutu ufak ufak arabaya firca degdirerek tutturmaya çalışıyordu beyaz renk araca. Autoking maalesef boya konusunda vasat. Yapicak bisey yok artik şimdilik kalsın. Keske boya hasarlı biraksaydim Ozan,sana geçende dedim ya,bunların şubeleri kendi aralarında çok farklı...keşke ikitelliye götürseydin aracını.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Ozan,sana geçende dedim ya,bunların şubeleri kendi aralarında çok farklı...keşke ikitelliye götürseydin aracını.. Yakın diye verdik abi bu kadar olacagini tahmin etmiyordum. Neyse artık o kadar bölge minionarimdan oldu nasıl olsa. Zamanla cizik vs olursa tekrar yaptiririm orayı Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 1 haftadır başımın belası olan bagajımın su alması sorunu için denemediğim yöntem kalmadı sorunun tampon bagajın kenarlarında olan havalandırma kapaklarından aldığını anladım bugün servise bıraktım tampon sökülecek ve havalandırma kapakları iyice doldurulacak. 1 haftada yağışlardan dolayı aracımdan soğudum ya. :wacko: Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Bugün arabayi autokingden teslim aldım. Tamponu çok güzel onarmislar ancak boyamislardi. Ufak bi ton farkı var normal olarak. Burada göründüğü kadar değil ama tepeden floresan ışığı geliyordu kapalı garajda. Renk farkı çok Ozan.. Bunu nasıl kabul ettin böyle.. Tekrar niye boyattırmadın ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Renk farkı çok Ozan.. Bunu nasıl kabul ettin böyle.. Tekrar niye boyattırmadın ? aslında çok değil abi cidden fotoğrafta böyle duruyor. Canlı bakarsın bi ara Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Önce fordu yıkadım, sonra bipperı yıkamaya gittim, geldim baktım ford yine kirlenmiş Sokakda tozz yağıyor yahu.. Peşpeşe.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Az önce aklıma geldi ve bir ara aldığım pops a dent seti kullandım, arka kapıda 2 adet mini gamze vardı, 2 side artık yok sıcak silikonu uygun başlığa sıkın ve göçüğün ortasına yapıştırın, bastırın kenardaki 4 delikten silikon taşsın, 3 dk. kadar bekledikten sonra aleti takın, vidayı çevirin, tak diye atıyor, düzelene dek tekrarlayın iş tamam 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bugün değişenler Ön 2 amortisör sachs marka Amortisör üst takozlar Amortisör üst bilyalar Rot milleri Rot başları Motor takozu Şanzıman takozu diyorsunki, senin tabirle 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Bugün değişenler Ön 2 amortisör sachs marka Amortisör üst takozlar Amortisör üst bilyalar Rot milleri Rot başları Motor takozu Şanzıman takozu 1.000-1.500 Tl ? bukadar varmı Cezan.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Bugün değişenler Ön 2 amortisör sachs marka Amortisör üst takozlar Amortisör üst bilyalar Rot milleri Rot başları Motor takozu Şanzıman takozu Ön takım neredeyse sıfırlanmış, salıncakları da değişmiş olaydın tas tamam olacaktı. Allah kaza bela vermesin... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Bayağı uzun ömürlü bi bakım olmuş abi Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Recommended Posts