Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 yeni ayakabı aldım. E napacan? lastik alamayınca mecbur ayakkabı alacan. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Karnı doydu...üzerine kendi ellerimle bıcı bıcı yaptırdım.. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Yağmur yağarken garajından dışarı çıkardım,yağmur suyu ile yıkandı ve geri koydum garajına.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Babamın motorsikleti çalıştırayım dedim, akü bitik olduğu için ayak marşı ile çalıştırayım dedim olmadı. vurdurarak çalıştırayım dedim olmadı. Bu arada evin önünde 100-150 mt aşşağıya vurdurarak indiğim rampayı (nasılsa çalıştırarak çıkarım diyerek ) iterek çıkarmak zorunda kaldım. 2 litre terlemişimdir Sonra neden neden diye kurcalarken baktımki bujinin başı kopmuş gitmiş. Lokma ve buji takımı yanımda değildi, bende kendi yöntemlerimle bujiyi söküp, 15 TL ye buji ve buji başlığı alıp değiştim. Sonuç çalıştı 3 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 (düzenlendi) Deri döşeme eskimiş. 29 Nisan 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Deri döşeme eskimiş. Yazın değişecek abim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Deri döşeme eskimiş. Abi gözünden hiç birşey kaçmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Bugün sanayiye gittim autokingden randevum vardi tampon ayağı bağlantısı için ama malum kaza da oradan olunca çamurluk düzelmeden yapilamadi. Çamurluk için de 340 küsür lira çıkardılar (yuh dedim) hemen alt sokakta bulunan mangali yaptigimiz forumumuzun kaportacisi Hakan abime uğradım. Sagolsun söktü cekicle girişti. Maalesef elim dar olduğundan bu ara sadece duzelttirdim boyasini sonraya bıraktım. Ellerine sağlık ustamin çok temiz işçilik çıkardı. Ufak catlak ve boya cizikleri var ama onlar carpma sirasinda olmuştu zaten. Resimde görüldüğü gibi sadece çizgi kaldı kivrilma noktasinda. Autoking rötuş yapıcak oraya ve tamponu tamir edip lokal boya yapıcak. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Tampon bağlantıları düzelecek mi ? Eskisi gibi açıklık olmayacak değil mi ? Aynı sorun bende de var Duzelicek abi zaten o yüzden birakacaktim vurduktan sonra iyice açıldı tabi. Ayaklari kesip yeni ayak kaynaticaklar. Benimki önceden de onarilmisti zaten Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Anladım ayak kesip kaynatma olayını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu hacım. Benimde ön arka tampon bu şekilde işlem görmesi lazım. Biz zaten Hakan abiyle soktugumuzde direk kaynatilan ayak elimizde kaldı. Diğer yere gidene kadar geçici tutturduk. Sac kaynatmislar önceden paslanip çürümüş. Artık başka yontemle ısıl işlem ile plastik kaynatiliyormus Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 King te siyah silikona benzer bir madde var, tampondaki plastiğe göre tipleri varmış (servisten öğrendim) direk sürüyorsun dondumu iş tamam, kırık tamponuda böyle yapıyorlar, üstüne zımpara boya... yani oluyor merak etmeyin Babamın motorsikleti çalıştırayım dedim, akü bitik olduğu için ayak marşı ile çalıştırayım dedim olmadı. vurdurarak çalıştırayım dedim olmadı. Bu arada evin önünde 100-150 mt aşşağıya vurdurarak indiğim rampayı (nasılsa çalıştırarak çıkarım diyerek ) iterek çıkarmak zorunda kaldım. 2 litre terlemişimdir Sonra neden neden diye kurcalarken baktımki bujinin başı kopmuş gitmiş. Lokma ve buji takımı yanımda değildi, bende kendi yöntemlerimle bujiyi söküp, 15 TL ye buji ve buji başlığı alıp değiştim. Sonuç çalıştı Halbuki bu motorlarda ilk bakılacak yer bujidir, kendimde sağlam terlemiştim, oradan deneyimliyimdirde 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 King te siyah silikona benzer bir madde var, tampondaki plastiğe göre tipleri varmış (servisten öğrendim) direk sürüyorsun dondumu iş tamam, kırık tamponuda böyle yapıyorlar, üstüne zımpara boya... yani oluyor merak etmeyin Halbuki bu motorlarda ilk bakılacak yer bujidir, kendimde sağlam terlemiştim, oradan deneyimliyimdirde Tecrübe böyle kazanılıyor abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Tecrübe böyle kazanılıyor abi Eeee terlemeden olmaz bu işler elbet Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Eeee terlemeden olmaz bu işler elbet Fiesta editörü gibisin abi.. Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Bugün 2010 Peugeot 207 aracımı yeni sahibine teslim ettim:) artık bir süre arabasızım:( Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Yıkandı paklandı cilası yapıldı hepsi bu. ... 5 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Benim farlarda bi-xenon ve su hafif bugulanmaya benzer kirlenmeye uyuz oluyorum. Bir caresi varmi bunun? Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Yazlık pabuçları giydi, kamyonet gitti taksi geldi O yol sesi neydi yahu öyle..Şimdi hiç ses gelmiyor.. ( Değişim için biraz geç kaldık ama, ancak fırsat bulabildim) 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Yıkandı paklandı cilası yapıldı hepsi bu. ... Demek buradan bakıldığında görünen duman Mersin denmiş Yazlık pabuçları giydi, kamyonet gitti taksi geldi O yol sesi neydi yahu öyle..Şimdi hiç ses gelmiyor.. ( Değişim için biraz geç kaldık ama, ancak fırsat bulabildim) .. Sıfır mı? İkinci elmi? Sanki biraz yenmiş gibi Kazasız belasız inşallah kardeşim.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Demek buradan bakıldığında görünen duman Mersin denmiş Sıfır mı? İkinci elmi? Sanki biraz yenmiş gibi Kazasız belasız inşallah kardeşim.. Aracı aldığımdaki lastikler, kışlıkları takmadan önce kullandıklarım, sıfır değeel , fotoğradtan öyle gözüküyor.. Gayet sağlam Amin inşallah.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 arabaya binmedim bugün, motor turu yaptım, yakıt alındı, zincir ayarı yapıldı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bugün arabayi autokingden teslim aldım. Tamponu çok güzel onarmislar ancak boyamislardi. Ufak bi ton farkı var normal olarak. Burada göründüğü kadar değil ama tepeden floresan ışığı geliyordu kapalı garajda. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Sanki tampon cilasız gibi. Belkide ondan farklı duruyordur? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Sanki tampon cilasız gibi. Belkide ondan farklı duruyordur? Olabilir zaten bi pasta cila isine giriscem zamanla birbirini bulur diye düşünüyorum. Zaten normal güneş altında bu kadar fark yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts