Sedat Ünsal 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 kasko+trafik için kredi kartına 9-12 taksit yapıyorlar. bakım parçalarınıda internetten alın. onlarada taksit yapın.sadece işçilik parası nakit olarak cebinizden çıkar. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Ben bi-xenona bi-xenon demem far yıkaması olmadıkça hanımdan vize alabilsem bunu satıp orjinal far yıkamalı bişeyler alacamda. (dönüşüm muhteşem olacak uleynnnnn..... ) Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 hanımdan vize alabilsem bunu satıp orjinal far yıkamalı bişeyler alacamda. (dönüşüm muhteşem olacak uleynnnnn..... ) Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Ne sürdün? Hangi kremden sürdün? Yoksa araba mı sürdün Ehliyetin hayırlısı olsun, bir ara ıslayalım Oo abi masraflar sendense benim ehliyeti islatabiliriz. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Oo abi masraflar sendense benim ehliyeti islatabiliriz. Ayıpsın Mert.. Lafı olmaz kardeşim benim.. Tüm masraflar benden (sadece kargo parasını ödersin) Senin canın sağolsun. Adres ver, hemen bugün kargoda Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Ayıpsın Mert.. Lafı olmaz kardeşim benim.. Tüm masraflar benden (sadece kargo parasını ödersin) Senin canın sağolsun. Adres ver, hemen bugün kargoda Ohooo böyle islatma mi olur? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Ohooo böyle islatma mi olur? Detay vermedin.. Benim kastettiğim buydu Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Ankaralı Değerli Büyüklerimin gönderdiği hız sabitleyici'li direksiyon takılalı çok oldu ancak sistemi devreye sokmak dün nasip oldu Buradan tekrar Şevkatli Yöneticime ve Ehtiyar Ağabeyime çok teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Ankaralı Değerli Büyüklerimin gönderdiği hız sabitleyici'li direksiyon takılalı çok oldu ancak sistemi devreye sokmak dün nasip oldu Buradan tekrar Şevkatli Yöneticime ve Ehtiyar Ağabeyime çok teşekkür ederim Delikanlı inşallah kazasız belasız güle güle kullansın. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Ankaralı Değerli Büyüklerimin gönderdiği hız sabitleyici'li direksiyon takılalı çok oldu ancak sistemi devreye sokmak dün nasip oldu Buradan tekrar Şevkatli Yöneticime ve Ehtiyar Ağabeyime çok teşekkür ederim Abim hayırlı olsun. Artık kendiniz de hız sabitleme adaptasyonu da yapmaya başladınız mı? 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 22 Nisan 2014 Yazar Paylaş 22 Nisan 2014 Ömer Türkşanlı kardeşimin arabasını satmasıyla tarafımca aşırılan AUDİ SISTEm i teybe takdım.Flash diskten aldığım ses kalitesi bir harika....Teşekkürler Ömer"im,, 2 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Abim hayırlı olsun. Artık kendiniz de hız sabitleme adaptasyonu da yapmaya başladınız mı? Önder yeni bir IDS aldık sorun kalmadı artık istediğimiz işlemi yapabiliyoruz 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Önder yeni bir IDS aldık sorun kalmadı artık istediğimiz işlemi yapabiliyoruz Oooo. hayırlı olsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Oooo. hayırlı olsun abi. Sağol Kardeşim Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Önder yeni bir IDS aldık sorun kalmadı artık istediğimiz işlemi yapabiliyoruz Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Önder yeni bir IDS aldık sorun kalmadı artık istediğimiz işlemi yapabiliyoruz Seni ve ekibini bundan sonra tutabilene helal olsun Abicim, hayırlı olsun yeni IDS niz de 3 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Yeni model teybe geçiyoruz. Hayirlisi olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 (düzenlendi) İki hafta önce yaptırdığım çift eksoz borularını siyaha boyadım ve ikinci eksozun borusu stepne nin altından geçtiği için ne olur ne olmaz diye aliminyum yansıtıcı ile koruma yaptım.... Not: Siyah boya 600 derece ısıya dayanıklı..... Aliminyum yansıtıcı yerine monte edildi Ve bitmiş hali 23 Nisan 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Pasta cila ve far temizliği yaptırdım Rot balansçıya muayene olduk; z-rot; rot başları ve viraj demir lastikleri değişmeli diye reçete verdi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Sağ ön alt salıncak miadını doldurmuş balık sırtını görünce çekme yapıyordu, bugün orjinali ile değişti ve rot ayarı yapıldı, çok şükür sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Kışlık jant+lastiklerden,yazlık jant+lastiklere geçiş yaptık. 195 65 r15 >> 205 50 r17. Rot balans,ön takım kontrolü. Ymn abimin önerisiyle Pt 741 aldık. Köpüklü köpüklü yıkadım birde. 4 gün 1650 kmlik parkura hazır Öncesi Ve sonrası Kendine geldi makine 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Yeni model teybe geçiyoruz. ... HAyırlısı olsun abim. Dımtıs dımtıs kullan İki hafta önce yaptırdığım çift eksoz borularını siyaha boyadım ve ikinci eksozun borusu stepne nin altından geçtiği için ne olur ne olmaz diye aliminyum yansıtıcı ile koruma yaptım.... Not: Siyah boya 600 derece ısıya dayanıklı..... ... Aliminyum yansıtıcı yerine monte edildi ... Ve bitmiş hali ... Amman dikkat Serhan Abi. yanmasın Hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 LPg montajı yaptırdım ve rot-balans ayarı yaptırdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts