İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sedat Ünsal

kasko+trafik için kredi kartına 9-12 taksit yapıyorlar. bakım parçalarınıda internetten alın. onlarada taksit yapın.sadece işçilik parası nakit olarak cebinizden çıkar.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Ben bi-xenona bi-xenon demem far yıkaması olmadıkça :D:nazar:

hanımdan vize alabilsem bunu satıp orjinal far yıkamalı bişeyler alacamda. :D  :D 

(dönüşüm muhteşem olacak uleynnnnn..... :sandalye: )

Yorum bağlantısı

hanımdan vize alabilsem bunu satıp orjinal far yıkamalı bişeyler alacamda. :D  :D

(dönüşüm muhteşem olacak uleynnnnn..... :sandalye: )

:bravo:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ne sürdün? Hangi kremden sürdün? Yoksa araba mı sürdün :shok: Ehliyetin hayırlısı olsun, bir ara ıslayalım :seytan:

Oo abi masraflar sendense benim ehliyeti islatabiliriz. :p
Yorum bağlantısı

Oo abi masraflar sendense benim ehliyeti islatabiliriz. :p

Ayıpsın Mert.. Lafı olmaz kardeşim benim.. Tüm masraflar benden (sadece kargo parasını ödersin)  ;) Senin canın sağolsun. Adres ver, hemen bugün kargoda  ;)

V5aBX49.jpg?1

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ayıpsın Mert.. Lafı olmaz kardeşim benim.. Tüm masraflar benden (sadece kargo parasını ödersin) ;) Senin canın sağolsun. Adres ver, hemen bugün kargoda ;)

Gönderilen Resim

Ohooo böyle islatma mi olur? :p
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Ankaralı Değerli Büyüklerimin gönderdiği hız sabitleyici'li direksiyon takılalı çok oldu ancak sistemi devreye sokmak dün nasip oldu  :) Buradan tekrar Şevkatli Yöneticime ve Ehtiyar Ağabeyime çok teşekkür ederim :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ankaralı Değerli Büyüklerimin gönderdiği hız sabitleyici'li direksiyon takılalı çok oldu ancak sistemi devreye sokmak dün nasip oldu  :) Buradan tekrar Şevkatli Yöneticime ve Ehtiyar Ağabeyime çok teşekkür ederim :flowers:

Delikanlı inşallah kazasız belasız güle güle kullansın. :bravo:

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Ankaralı Değerli Büyüklerimin gönderdiği hız sabitleyici'li direksiyon takılalı çok oldu ancak sistemi devreye sokmak dün nasip oldu :) Buradan tekrar Şevkatli Yöneticime ve Ehtiyar Ağabeyime çok teşekkür ederim :flowers:

Abim hayırlı olsun. Artık kendiniz de hız sabitleme adaptasyonu da yapmaya başladınız mı?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ömer Türkşanlı kardeşimin arabasını satmasıyla tarafımca aşırılan AUDİ SISTEm i teybe takdım.Flash diskten aldığım ses kalitesi bir harika....Teşekkürler Ömer"im,, :bravo::good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Abim hayırlı olsun. Artık kendiniz de hız sabitleme adaptasyonu da yapmaya başladınız mı?

Önder yeni bir IDS aldık sorun kalmadı artık istediğimiz işlemi yapabiliyoruz :good1:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Önder yeni bir IDS aldık sorun kalmadı artık istediğimiz işlemi yapabiliyoruz :good1:

Oooo.   hayırlı olsun abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Hayırlı olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Seni ve ekibini bundan sonra tutabilene helal olsun Abicim, hayırlı olsun yeni IDS niz de  :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

İki hafta önce yaptırdığım çift eksoz borularını siyaha boyadım ve ikinci eksozun borusu stepne nin altından geçtiği için ne olur ne olmaz diye aliminyum yansıtıcı ile koruma yaptım.... Not: Siyah boya 600 derece ısıya dayanıklı.....

lUkWk5Ol.jpg

Aliminyum yansıtıcı yerine monte edildi

ldG6QNul.jpg

Ve bitmiş hali

ICfMQjwl.jpg

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Pasta cila ve far temizliği yaptırdım :):nazar:

Rot balansçıya muayene olduk; z-rot; rot başları ve viraj demir lastikleri değişmeli diye reçete verdi :(

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sağ ön alt salıncak miadını doldurmuş balık sırtını görünce çekme yapıyordu, bugün orjinali ile değişti ve rot ayarı yapıldı, çok şükür sıkıntı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Kışlık jant+lastiklerden,yazlık jant+lastiklere geçiş yaptık. 195 65 r15 >> 205 50 r17. Rot balans,ön takım kontrolü. Ymn abimin önerisiyle Pt 741 aldık. Köpüklü köpüklü yıkadım birde. 4 gün 1650 kmlik parkura hazır :)

Elp0og.jpg

Öncesi Ve sonrası

oQ9mvR.jpg

Kendine geldi makine :)

9XE7J8.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yeni model teybe geçiyoruz.

...

HAyırlısı olsun abim. Dımtıs dımtıs kullan  ;)  :biggrin:

İki hafta önce yaptırdığım çift eksoz borularını siyaha boyadım ve ikinci eksozun borusu stepne nin altından geçtiği için ne olur ne olmaz diye aliminyum yansıtıcı ile koruma yaptım.... Not: Siyah boya 600 derece ısıya dayanıklı.....

...

Aliminyum yansıtıcı yerine monte edildi

...

Ve bitmiş hali

...

Amman dikkat Serhan Abi. yanmasın  :D  :bravo: Hayırlısı olsun  :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...