İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Şahin2
(düzenlendi)

uzun bir aradan sonra iç dış temizlik yaptım :)

Cw1MHG5.jpg

2rG4QLV.jpg

ABq06O6.jpg

hh1gZpC.jpg

tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Deri Direksiyon kılıfı diktim çok güzel oldu. ...

Yorum bağlantısı

Bugün evo'yu yıkamacıya götüreektim pazar günü sıra beklemek istemedim. Hafta içi yıkatırım dedim ama aldığımdan beri aklımda olan lastik ve plastik aksamı turtlewax ve sonax ile temizleme işini gerçekleştirdim. Bu arada kapı iç döşemesindeki kumaş aksamları da lock temizleyici ile yıkamacıların özenmeyeceği şekilde temizledim:) deri direksiyon ve vites yine mondeodan miras kalan deri bakım kremi ile elden geçti. Şampuanlı cam suyu eklendi. Peugeota da direksiyonu için abd malı katkı maddesini evde bulup ekledim.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bugün yine iç-dis yikandi cilalandi. Sonra 5M migrosa gittik. Biraz cins şekilde park etmis bir vatandasin yanına park ettik. Ben birşeyler olacağını tahmin edip olay yerinden ayrılmadan foto çekmiştim Gönderilen Resim

Arkadaş tampona surterek çıkmış gitmiş. Ne bir not ne birşey.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Cilala, parlat, yağmur yağsın.. Olacak iş mi? :)

Gönderilen Resim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Turbo boost saati turbo timer takildi yag degisimi gerçekleştirildi blow of için malzemeler alındı sete ayar verildi ve ic dis yikama yaptım bi baktim saat 10 olmuş cila haftaya kaldı :)

Yorum bağlantısı

bana da haber verirseniz ev ile arası 10 dk gelirim hem tanışmış oluruz hem de öğrenmek istediğim bazı şeyler var :D

Tamam eray.. :good1:

Yorum bağlantısı

Cilala, parlat, yağmur yağsın.. Olacak iş mi? :)

ba8avuza.jpg

Aynı şeyi geçen bende yaşadım hava ne güzel mis dedik verdik detaylı temizliğe ardından çamur yağdı Konya ya

Yorum bağlantısı

Bol bol sürdüm otoparka koydum :p

Resim:

Ne sürdün? Hangi kremden sürdün? Yoksa araba mı sürdün :shok: Ehliyetin hayırlısı olsun, bir ara ıslayalım  :seytan:

Yorum bağlantısı

Aks körüğünün gresi tamamlandı, kelepçesi takıldı, direksiyon körüğünün gresi tamamlandı kelepçesi takıldı, yağ lambasının tesisatı kontrol edildi, temassızlık varmış kontak sprey ile temizlendi çalışır hale getirildi. :keyifli: Direksiyon yağı arandı, parçacılarda bulunamadı :angry: Servisin önünde geçilirken unutuldu :unsure2: daha sonraya ertelendi. Evin önünde turtle wax cilalı oto şampuanı ile yıkanıp paklandı. Her zaman olduğu gibi sabah çiseleyen yağmura sinirlenilerek :angry:  işe gelindi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bugün yine iç-dis yikandi cilalandi. Sonra 5M migrosa gittik. Biraz cins şekilde park etmis bir vatandasin yanına park ettik. Ben birşeyler olacağını tahmin edip olay yerinden ayrılmadan foto çekmiştim 6u2ury5a.jpg

bende bayan sürücülerde yapıyorum aynı şeyi.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Ne sürdün? Hangi kremden sürdün? Yoksa araba mı sürdün :shok: Ehliyetin hayırlısı olsun, bir ara ıslayalım :seytan:

Arap sabunu :p

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Tamam eray.. :good1:

abi çarşamba arabayı ilk defa yıkayıp paklayıp foto da çekip paylaşmayı düşünüyorum çarşamba olursa iyi olurdu  hafta sonu ben çalışıyorum :)

Yorum bağlantısı

abi çarşamba arabayı ilk defa yıkayıp paklayıp foto da çekip paylaşmayı düşünüyorum çarşamba olursa iyi olurdu  hafta sonu ben çalışıyorum :)

Eray şuanda eskişehirdeyim... :yes:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Eray şuanda eskişehirdeyim... :yes:

tamam abi ne zaman derseniz haber verin ordayım hafta içi olmak kaydıyla ama :D

Bugün yine iç-dis yikandi cilalandi. Sonra 5M migrosa gittik. Biraz cins şekilde park etmis bir vatandasin yanına park ettik. Ben birşeyler olacağını tahmin edip olay yerinden ayrılmadan foto çekmiştim 6u2ury5a.jpg

içine doğmuş iyi çekmişsin resim ben de bazen öyle çekiyorum veya plaka yazıyorum saçma sapan park edenlerin olduğu yerde :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

tamam abi ne zaman derseniz haber verin ordayım hafta içi olmak kaydıyla ama :D

Hafta içide çok zor  :i-ih:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Maşallah..  :nazar:  :nazar:

Sisler merceksiz xneon sanırım  :biggrin:  saymaya başlıyalım kaç kişi söylicek :D

Yorum bağlantısı

eyvallah :)

farlar bi-xenon olduğundan söyliceklerin sayısı az olacak bence :D

Ben bi-xenona bi-xenon demem far yıkaması olmadıkça :D:nazar:

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Bugün aracımın 105bin bakımı için filtrelerin yanısıra fren balatası, disk fiyatlarına baktım, sonra uzun süre ağladım. Kasko ve trafik sigortası yenilemesi ile denk gelen bakımlar çok üzücü oluyor.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...