İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Yok abi almazlar da, elektiriği yeni gördüm onu nasıl hallederiz : :D

Olmadı bir avm otoparkında yaparız bu işi...ama elle  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Zımparaya gerek yok ozan,elimizdeki makina ile gökhanın önceki farlarını temizledik...olmazsa bir deneriz.

İspark orda para almasın bizden... :D

Yok abi almazlar da, elektiriği yeni gördüm onu nasıl hallederiz : :D

Abi bayagi tirnak girecek kadar cizikler var ama denemek lazım dediğin gibi çok sinir bozucu görünüyor.

Titanium x focusu olan birini bulmak lazım 220V elektrik için :D

Yorum bağlantısı

Abi bayagi tirnak girecek kadar cizikler var ama denemek lazım dediğin gibi çok sinir bozucu görünüyor.

Dediğim gibi denemek lazım...

:D  :D Akü yetmez 

Yorum bağlantısı

:D:D Akü yetmez

Elektrik sıkıntısı ve makine eksikligi sebebiyle ben de matkap aparatı ile denerim diyodum ama önce senle bir bakalım abi daha fazla berbat etmek istemiyorum :)

Yorum bağlantısı

Elektrik sıkıntısı ve makine eksikligi sebebiyle ben de matkap aparatı ile denerim diyodum ama önce senle bir bakalım abi daha fazla berbat etmek istemiyorum :)

Matkap gücü kontrolsüz olabilir,bu iş için bu tarz makineyi kullanmak daha mantıklı..

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Olmadı bir avm otoparkında yaparız bu işi...ama elle  :biggrin:

Olur abi :D  Marmara forum otoparkı dipler sote yerler boş oluyor :D Hem havadar..  

Yada önereceğin başka bir avm de olur.

inverter mi ne diyorlar cevirici varsa :D Ben bipperı getiririm olduğu yerde çalışsın , bişi yakmaz. 

:D  :D Akü yetmez 

Olduğu yerde çalıştırsak olmazmı abi :D

Şarjlı matkap var olmamı ? :D

Yorum bağlantısı

Olur abi :D  Marmara forum otoparkı dipler sote yerler boş oluyor :D Hem havadar..  

Yada önereceğin başka bir avm de olur.

Benimde ilk aklıma gelen yer orası... :good1: olabilir tabiki..

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Hem malzeme eksilmesinde takviye kolay olur :D İneriz hemen bahasus tan alırız :D 

Yorum bağlantısı

Hem malzeme eksilmesinde takviye kolay olur :D İneriz hemen bahasus tan alırız :D 

Elemanlarıda tanıdık  :D

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

x pakete gerek yok titaniumda da var priz ama 150w yetermi o cihazlara? sanmam.

edit: vra--->var

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kırmızı renk O ring ile şu süreyi 5 yıl yapsak ;)

:shok: 5 yıl ha! Senin o parçaları, benim de o O ringleri görmem lazım.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

:shok: 5 yıl ha! Senin o parçaları, benim de o O ringleri görmem lazım.

Abi, 600 dereceye dayanan ürünler. O ring satan yerlerin bazılarında, hidrolik parça satanların çoğunda bulunur.

Yorum bağlantısı

Abi, 600 dereceye dayanan ürünler. O ring satan yerlerin bazılarında, hidrolik parça satanların çoğunda bulunur.

Güzelmiş, bizim parçalar plastik, yani ısı asla oralara kadar yükselmez. O ringin yağa karşı dayanıklı olması lazım. Bir de yerine çabuk alışmaması lazım.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Güzelmiş, bizim parçalar plastik, yani ısı asla oralara kadar yükselmez. O ringin yağa karşı dayanıklı olması lazım. Bir de yerine çabuk alışmaması lazım.

Kırmızı  O ring, o iş için zaten abi. Sızdırmazlığın altın kuralına uygundur her daim

Yorum bağlantısı

detaylı temizlik ve pasta cila işlemleri tanıdık olduğu için 150 tl ye yaptı Konyalı arkadaşlara kesinlikle burayı tavsiye ederim lakin aynı fiyata yapar mı bilemem

http://www.hizliresimyukle.com/image/Pg9
http://www.hizliresimyukle.com/image/Pgl
http://www.hizliresimyukle.com/image/Pgx
http://www.hizliresimyukle.com/image/Pg0
http://www.hizliresimyukle.com/image/PgK
http://www.hizliresimyukle.com/image/PgT

Yorum bağlantısı

Bir haftadır yıkanmıyordu yağmur güneş yağmur güneş derken bugün güneşi gördüm direk yıkamaya gittim. Fakat yıkamadan sonra hava yine bozdu (fotolarda görüldüğü gibi) eve gelirken de biraz çiseledi ama şu an sıkıntı yok :)

Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

C-max: Geçen hafta ki ciladan sonra ilk defa yıkandı. Ben böyle bir cila görmedim. Araba komple boyatılmış kadar kusursuzlaştı nerdeyse. :)
Linea'da yıkandı. Pencere açma düğmesi kırılmıştı değiştirdik. 20 TL. :p

Ha birde C-Max'ten önce ki 306'mızı gördük. Fotosunu çektim atarım şimdi. :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Benim 1.6 tdci'de bu motorun cocuk hastaligina yakalandi - enjektorlerdeki "copper seal" ler ( kusura bakmayin, turkcede nasil denildigini bilmiyorum) mazot kacirmaya basladi ve onlari degistirdik.

Parca maliyeti: OEM 40 TL

Iscilik: Ford servis 60 TL

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

sonunda silemediğim arıza kodlarını sildim ama araç benzindeyken bile p0036 hata kodunu bekleyen arıza koduna gönderdi hemen suan yanmıyor ama yakın zamanda yanacaktır muhtemelen :(

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Benimde ilk aklıma gelen yer orası... :good1: olabilir tabiki..

Aynen Marmara forum otoparkı ücretsiz ve sakin

bana da haber verirseniz ev ile arası 10 dk gelirim hem tanışmış oluruz hem de öğrenmek istediğim bazı şeyler var :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün depoyu gırtlağına kadar doldurdum, şuan yağmurda duş yapıyor :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...