İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Safak Acar

Sühanın arabasında da kendi renk cilayı kullandık,farkı ortada....bu arada kırmızıda denedik harika oluyor ozan....

Abi ben aldım daha kullanmak nasip olmadı :biggrin:  , iki araçta da deneme yaptım ,denemeler güzel sonuç alacağımı gösteriyor, işten güçten vakit kalmıyor uygulamaya.. 

Geçen Ozan ile cevizlibağ poda buluştuk orada ön kaputun ufak bi kısmında  denedim, parlatıyor ancak hava güneşli diye komple uygulamadım.   Güneş olduğu için balmumu kurudu toz olarak çıktı :D

Yorum bağlantısı

Gönderilen Resim

Ben değil ama çekici kardeşler sağolsun benim yerime arabayı alıp otoparka götürmüş. Vip hizmet bedeli 70+10=80 tl. Bi de eve yollanacak olan varmış.

Park ettiğim yerin yasak olmadığı konusunda çok kavga ettim ama sonuc yok. Yanımda kaç tane araba vardi kaldirima dik park etmemize rağmen hepimiz beni bulmuş kendileri. Berberdeydim yarım saat içinde 160TL sıkıştı. Çok sinirim bozuldu bu bütçe darlığında bi de bu çıktı :angry: 150 bin bakim parasini komple gomduk. Sağlık olsun artık

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ben değil ama çekici kardeşler sağolsun benim yerime arabayı alıp otoparka götürmüş. Vip hizmet bedeli 70+10=80 tl. Bi de eve yollanacak olan varmış.

Park ettiğim yerin yasak olmadığı konusunda çok kavga ettim ama sonuc yok. Yanımda kaç tane araba vardi kaldirima dik park etmemize rağmen hepimiz beni bulmuş kendileri. Berberdeydim yarım saat içinde 160TL sıkıştı. Çok sinirim bozuldu bu bütçe darlığında bi de bu çıktı :angry: 150 bin bakim parasini komple gomduk. Sağlık olsun artık

Geçmiş olsun.İstanbul'un en ünlü berberine gittim 160.00 lira para verdim falan diyerek olayı polyanna ya bağlarsın :D  

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun.İstanbul'un en ünlü berberine gittim 160.00 lira para verdim falan diyerek olayı polyanna ya bağlarsın :D

Abi sorma ya sınav haftasinda bi boşluk yaratıp gittim oradan baska işim var diye arabayı götürdüm götürmez olaydim normalde metroyla giderdim :(

Yorum bağlantısı

Bugün arabanın ilk muayenesini yaptırdım. çift taraflı ve çift başlı eksozlarından dolayı egzoz muayenesi yapmadılar. Mecburen eksozcumda egzozu indirip orjinal haline dönderdim, sonra tekrar araç muayene istasyonuna gidip egzoz muayenesi ve taşıt muayenesini yaptırdım. Geçen hafta serviste far ayarlarını yaptırmama rağmen kısa farlar hatif kusurlu geçti. Daha sonra eksozcuma uğrayarak egzozları tekrar monte ettirdim. Ayrıca az önce servise de uğrayarak geçen gün arabanın motorunda fark ettiğim bir yağlanmayı kontrol ettirdim. (bu parça) servis değişime karar verdi ve parçayı komple yenisi ile değiştirdi. ( değiştirilen yeni parçamızda bu)

Hmmm gel bakalım arabası yağlananlar kulübüne;

Evet kardeşim o gördüğün yağlanma hiç bir şey değil. Sen çıkan parçayı çok iyi muhafaza et yolum o tarafa düştüğünde bana hediye edersin. 2 tl.lik o ring için 200 TL.lik (belki daha fazla) parçayı değiştirmişler. Ben de sana mebzül miktarda o ringi getiririm. 6 ayda bir kendin değiştiriverirsin. Tamam mıdır? ;)

Yorum bağlantısı

Abi ben aldım daha kullanmak nasip olmadı :biggrin:  , iki araçta da deneme yaptım ,denemeler güzel sonuç alacağımı gösteriyor, işten güçten vakit kalmıyor uygulamaya.. 

Geçen Ozan ile cevizlibağ poda buluştuk orada ön kaputun ufak bi kısmında  denedim, parlatıyor ancak hava güneşli diye komple uygulamadım.   Güneş olduğu için balmumu kurudu toz olarak çıktı :D

Havalar ısınmadan yap biran önce şafak... :)

Yorum bağlantısı

abi parça bende değil ki, garantiden değişen parçaları servis Otosana iade ediyor. ;)

Vay be, ne güzel sevinmiştim ben de. :D  Sen işin özüne bak, boşver parçayı. Sızıntı kesildi mi?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hmmm gel bakalım arabası yağlananlar kulübüne;

Evet kardeşim o gördüğün yağlanma hiç bir şey değil. Sen çıkan parçayı çok iyi muhafaza et yolum o tarafa düştüğünde bana hediye edersin. 2 tl.lik o ring için 200 TL.lik (belki daha fazla) parçayı değiştirmişler. Ben de sana mebzül miktarda o ringi getiririm. 6 ayda bir kendin değiştiriverirsin. Tamam mıdır? ;)

Kırmızı renk O ring ile şu süreyi 5 yıl yapsak ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bugün arabanın ilk muayenesini yaptırdım. çift taraflı ve çift başlı eksozlarından dolayı egzoz muayenesi yapmadılar. Mecburen eksozcumda egzozu indirip orjinal haline dönderdim, sonra tekrar araç muayene istasyonuna gidip egzoz muayenesi ve taşıt muayenesini yaptırdım. Geçen hafta serviste far ayarlarını yaptırmama rağmen kısa farlar hatif kusurlu geçti. Daha sonra eksozcuma uğrayarak egzozları tekrar monte ettirdim. Ayrıca az önce servise de uğrayarak geçen gün arabanın motorunda fark ettiğim bir yağlanmayı kontrol ettirdim. (bu parça) servis değişime karar verdi ve parçayı komple yenisi ile değiştirdi. ( değiştirilen yeni parçamızda bu)

Hayırlı olsun muayenen dostum, far ayarı dört sekizlikte olsa kusur veriyorlar çünkü sıfır hata ile istasyondan çıkarsan soru işareti oluşturacak o nedenle illaki bir iki küçük kusur yazıyorlar o da ya lambalar ya sis lambaları ayarsızlığı gibi. Bana da sis lambaların ayarsız diye yazmışlardı ben de orijinal el değmedi nasıl bozuk olur diyince tamam abi sen canını sıkma deyip geçiştirdiler maalesef.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Havalar ısınmadan yap biran önce şafak... :)

Yapıcam abi, Yazın boyaya ne gibi faydaları olur abi ? 

Geçmiş olsun kardeşim.. 

Benimde focus üstünde iki adet ceza var artı zam da gelmiş 90+90 ödencek 80+80 arabayı alırken ödemiştik.. 

Servis bedeli 100tl , ödücek olduğumuz para 160tl Çalıştığın ve zamanın boşa gidiyor artı 60 tl borçlanıyorsun .. Gelde sövme.. 

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun kardeşim.. 

Benimde focus üstünde iki adet ceza var artı zam da gelmiş 90+90 ödencek 80+80 arabayı alırken ödemiştik.. 

Servis bedeli 100tl , ödücek olduğumuz para 160tl Çalıştığın ve zamanın boşa gidiyor artı 60 tl borçlanıyorsun .. Gelde sövme.. 

sorma abi ben de arabayı  bakıma sokacaktım bu ay para arttırdım diyodum bu çıktı. 10bin bakımı için gereken para gitti resmen yok yere 

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Arkadaşlar,internetten tavan lambası için led ışıklı aşağıdaki ürünü aldım.Direk sofit ampulü çıkarıp takılması gerektiği yazıyor.Taktım bir defa yandı,sonra bi daha yanmadı.Bu sabah İzmir'e giderken kornanın çalmadığını farkettim.Galiba sigorta attırdı.Araya herhangi bir şey mi takmak gerekiyor ki acaba???

TBR5QGM.jpg?1?3490

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Söndüğünde kısık yanıyorsa araya direnç bağlanarak bu çözülüyor başka türlü araya birşey takılmaz.büyük ihtimal kısa devre var sigortası attı.ters taktınız diyeceğim fişini ama yandı bir sefer diyorsunuz.ya kısa devre var.yada bir yere şase yaptı ürün.

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yaz mevsiminden ziyade,nisan yağmurlarından korursun aracı...yazında pırıl pırıl gezersin.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Yaz mevsiminden ziyade,nisan yağmurlarından korursun aracı...yazında pırıl pırıl gezersin.

Abi bu hafta sonu bi uğrim yanına , ufak bi bölüm uygulama göster bana ben yaparım gerisini :D

Yorum bağlantısı

Abi bu hafta sonu bi uğrim yanına , ufak bi bölüm uygulama göster bana ben yaparım gerisini :D

Haftasonu sanırım il dışında olacağım,bir aksilik olmazsa...sen başla gerisi gelir... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

1 adet , 2 araca yetermi yoksa anca tek focus a mı yeter abi ? 

Haftasonu sanırım il dışında olacağım,bir aksilik olmazsa...sen başla gerisi gelir... :biggrin:

Öylemi olduk abi :(:D  Ozaman  önümüzdeki haftaya yaparız :D kaçısın yok abi :p

Maksat beraber zaman geçirmek abi.   :biggrin:

Yorum bağlantısı

1 adet , 2 araca yetermi yoksa anca tek focus a mı yeter abi ? 

Öylemi olduk abi :(:D  Ozaman  önümüzdeki haftaya yaparız :D kaçısın yok abi :p

Maksat beraber zaman geçirmek abi.   :biggrin:

Yeter merak etme...

Aşk olsun,bekle o zaman hallederiz  :)

Haklısın mini bir etkinlik yapalım seninle.. :D

Yorum bağlantısı

Yeter merak etme...

Aşk olsun,bekle o zaman hallederiz :)

Ben de malzemeleri alayım sonra yapalım bu mini etkinliği :D kil kullanimini öğrenmek istiyorum ben de videolari izledim ama çok uyaran da var daha çok cizersin diye :)

Yorum bağlantısı

Etkinlik varsa bende katilirim :)

O zaman bize geniş bir alan lazım,elektriği olandan ama  :biggrin:

Ben de malzemeleri alayım sonra yapalım bu mini etkinliği :D kil kullanimini öğrenmek istiyorum ben de videolari izledim ama çok uyaran da var daha çok cizersin diye :)

Ben kil kullanmadım hiç ozan,bence gerekte yok... :yes:

Yorum bağlantısı

O zaman bize geniş bir alan lazım,elektriği olandan ama :biggrin:

O zaman ufak çizik ve hareleri halletmek lazım :D abi farlara hiç müdahale tecrüben oldu mu? Benim arabanin farlari gördün mu bilmiyorum ama sararmadan çok derin cizikler var zimparadan sonra plastx yok eder mi acaba

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Zeytinburnu belediye Otoparkı , 

Yeter merak etme...

Aşk olsun,bekle o zaman hallederiz  :)

Etkinlik varsa bende katilirim :)

O zaman bize geniş bir alan lazım,elektriği olandan ama  :biggrin:

Cumartesi pazar  ayarlarız abi :D  Ama acık alan güneş olunca yapamayız ki :D

Yorum bağlantısı

O zaman ufak çizik ve hareleri halletmek lazım :D abi farlara hiç müdahale tecrüben oldu mu? Benim arabanin farlari gördün mu bilmiyorum ama sararmadan çok derin cizikler var zimparadan sonra plastx yok eder mi acaba

Zımparaya gerek yok ozan,elimizdeki makina ile gökhanın önceki farlarını temizledik...olmazsa bir deneriz.

Zeytinburnu belediye Otoparkı , 

Cumartesi pazar  ayarlarız abi :D  Ama acık alan güneş olunca yapamayız ki :D

İspark orda para almasın bizden... :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Zımparaya gerek yok ozan,elimizdeki makina ile gökhanın önceki farlarını temizledik...olmazsa bir deneriz.

İspark orda para almasın bizden... :D

Yok abi almazlar da, elektiriği yeni gördüm onu nasıl hallederiz : :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...