İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Dynoya çıktı Kerem abi pasaoglunda yazılım yaptik cmax a turbo buyutme downpipe var :p 80de 5 viteste gaza yuklenerek ölçüm yapıldı :D

:D :D :D
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Trafiğe değil sadece arabanin üstü bile kapalı alandaydi dyno üstünde :p

Birsey sormak istiyorum. Dyno üstünde elfreni cekik mi giriyor yoksa elfreni inik mi? :D

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Birsey sormak istiyorum. Dyno üstünde elfreni cekik mi giriyor yoksa elfreni inik mi? :D

Inik çünkü cmax 4x4 oldu aynı zamanda saft takıldı araba bağlı halatlarla

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bugun metrogross marketten 22 tlye sadece siyah ve tonları renkler için özel cila aldım. Turtle wax. Bu kadar yıldır cila yaparım ilk defa bu kadar iyi sonuç aldım. Komşu arabayı mi boyattiniz felan dedi. Bütün çizik taş izi ne varsa hepsini dolduruyor. Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Hakan abinin favori cilası ben de fırsat bulunca kırmızı için olanı alacağım :)

Aynen, biliyorum. O yüzden görünce aldım aslında aklımdan hiç cila yapmak geçmiyordu. Bundan sonra benim favori cilamda belli. :)

Mert arabanız zaten hep parlıyor :p:nazar:

Genelde öyle tutmaya çalışırım, sen birde ehliyetten sonra gör beni. :D

Hakan abinin favori cilası ben de fırsat bulunca kırmızı için olanı alacağım

Bu arada aldığım yerde siyah beyaz gri vardı kırmızı göremedim. Kırmızı araba hastasıyım da ben :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Aynen, biliyorum. O yüzden görünce aldım aslında aklımdan hiç cila yapmak geçmiyordu. Bundan sonra benim favori cilamda belli. :)

Genelde öyle tutmaya çalışırım, sen birde ehliyetten sonra gör beni. :D

Yaş mı bekliyorsun? :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Yaş mı bekliyorsun? :)

Yaş geçti 2013 eylül sonunda, yazılı sınavıda geçtik normalde dün direksiyon sınavım vardı sağolsun meb 26 nisana ertelemiş. :D 

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Yaş geçti 2013 eylül sonunda, yazılı sınavıda geçtik normalde dün direksiyon sınavım vardı sağolsun meb 26 nisana ertelemiş. :D

2 yıl daha bekleyecegim..... :(

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

2 yıl daha bekleyecegim..... :(

Sabret sabret. Ben direksiyon dersini 2 saat aldım kadın onu bile gereksiz almışsın dedi. Kaç yıldır kullanıyorsun felan dedi, oysaki 1 aydır öğreniyordum. :D

Tek hamlede parketmek hiç stop ettirmemek felan olunca. Ama araba iyiydi nissan micra. :p

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Sabret sabret. Ben direksiyon dersini 2 saat aldım kadın onu bile gereksiz almışsın dedi. Kaç yıldır kullanıyorsun felan dedi, oysaki 1 aydır öğreniyordum. :D

Tek hamlede parketmek hiç stop ettirmemek felan olunca. Ama araba iyiydi nissan micra. :p

Bizim burda Fiesta Titanium X mi ne var lacivert :p Araba önemli değil :D

Neyse bekliyorum sabırsızlıkla...

Yorum bağlantısı

Inik çünkü cmax 4x4 oldu aynı zamanda saft takıldı araba bağlı halatlarla

:D Sağol Ozan  :good1: Ahmetcan ı susturdun  :bravo:  :p Benim aklıma gelmiyor böyle şeyler. Yaşlandık artık  :D

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

:D Sağol Ozan :good1: Ahmetcan ı susturdun :bravo::p Benim aklıma gelmiyor böyle şeyler. Yaşlandık artık :D

Düşündürücü :D
Yorum bağlantısı

Düşündürücü :D

Canım benim.. Ehliyetin varmı bakim senin? Yeni Max in cam tavanı da açılmıyormuş duyduğum kadarı ile.  :seytan:  :tease3:

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Canım benim.. Ehliyetin varmı bakim senin? Yeni Max in cam tavanı da açılmıyormuş duyduğum kadarı ile. :seytan::tease3:

Üzdün beni kırıldım sana :D

Yorum bağlantısı

Üzdün beni kırıldım sana :D

Canımsın.. Senin yerin ayrı  ;) İnsan sevdiğine takılırmış  ;)  :flowers:

Yorum bağlantısı

:D Sağol Ozan :good1: Ahmetcan ı susturdun :bravo::p Benim aklıma gelmiyor böyle şeyler. Yaşlandık artık :D

Rica ederim abi Ayaz bebek için olan projeden bahsettim :p

Ayaz bebek demiş babasına baba bu araba ne 110 tane at yetmez arabaya, yazilim ve turbo buyutme yaptık. Sonra demiş ben yanlamak istiyorum genç adamım kanım kaynıyor,4 çeker yaptık, şimdi dış görünümüne el atmak kaldı, airride yapicaz yeri gelince alcak yeri gelince yüksek :D

Yorum bağlantısı

Rica ederim abi Ayaz bebek için olan projeden bahsettim :p

Ayaz bebek demiş babasına baba bu araba ne 110 tane at yetmez arabaya, yazilim ve turbo buyutme yaptık. Sonra demiş ben yanlamak istiyorum genç adamım kanım kaynıyor,4 çeker yaptık, şimdi dış görünümüne el atmak kaldı, airride yapicaz yeri gelince alcak yeri gelince yüksek :D

:D  :D Ne Ayaz bebekmiş be  :D  :D  :bravo:

Yorum bağlantısı

Fena abi seninki geleceğin pistlerin asi çocuğu olacak :D

Nostradamus gibi adamsın vesselam Ozan  :good1:  :bravo:  :D  Ehliyeti henüz yok ama şimdiden direksiyon başına oturdummu susuyor..   :D

b0SUHTd.jpg?1

Yorum bağlantısı

Nostradamus gibi adamsın vesselam Ozan :good1::bravo::D Ehliyeti henüz yok ama şimdiden direksiyon başına oturdummu susuyor.. :D

Gönderilen Resim

Maşallah abi zaten diğer fotoğraftan görmüştüm sımsıkı tutmuş direksiyonu gözlerini açmış kocaman boncuk boncuk :) cin gibi olacak belli Allah nazarlardan saklasin

Yorum bağlantısı

Hakan abinin favori cilası ben de fırsat bulunca kırmızı için olanı alacağım :)

Sühanın arabasında da kendi renk cilayı kullandık,farkı ortada....bu arada kırmızıda denedik harika oluyor ozan....

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...