İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir

Aracıma Apo plaka yaptırmayı düşünüyorum nasil olur acaba bir seksi lik katar mi sizce?

:crazy:

Deneyip görmek lazım. ;)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Deneyip görmek lazım. ;)

Şimdi yeni bir akım başlamış. Plakalık içinde App plaka. bu senenin trendi o imiş. bende düşünüyorum bakalım nasıl olur acaba. Bir arkadaş tavsiye etti ama acaba deneyen oldu mu hiç?

Yorum bağlantısı
Misafir

Şimdi yeni bir akım başlamış. Plakalık içinde App plaka. bu senenin trendi o imiş. bende düşünüyorum bakalım nasıl olur acaba. Bir arkadaş tavsiye etti ama acaba deneyen oldu mu hiç?

Acemi nalbant gavur eşşeğinde tecrübe kazanırmış. Acaip bir hayalin var. Kenarlarına da renk değiştiren ledlerden filan.... :fiuw:  denemek lazım. :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Acemi nalbant gavur eşşeğinde tecrübe kazanırmış. Acaip bir hayalin var. Kenarlarına da renk değiştiren ledlerden filan.... :fiuw:  denemek lazım. :D

Led yok abi. sadece App plaka düşünüyorum ama dediğim gibi plakalık içinde nasıl durur onu bilemedim. Bir iki arkadaşım çok seksi oluyor dedi ama örnek görebilseydik. :(

Yorum bağlantısı
Misafir

Led yok abi. sadece App plaka düşünüyorum ama dediğim gibi plakalık içinde nasıl durur onu bilemedim. Bir iki arkadaşım çok seksi oluyor dedi ama örnek görebilseydik. :(

Ya direk plakalığı iptal etsene abi Hem APP hem plaka ne o öyle  :nea:

Plakalığı iptal et, plakanın siyah çerçevesini tiner ile sil, yapıştır kullan ;) 

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ya direk plakalığı iptal etsene abi Hem APP hem plaka ne o öyle  :nea:

Plakalığı iptal et, plakanın siyah çerçevesini tiner ile sil, yapıştır kullan ;)

Plakalıkta Noname Servis yazıyor iptali zor :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün Safak abiyle paralel whatsapp buluşması yaptık Cevizlibag PO'da. Arabaları yıkadık, cilaladik.

Wax için tekrar teşekkür ederim abi.

Amatorce hızlıca atmış olsam da formula1 marka pasta ozellikli wax fena iş görmedi arabanin rengini canlandirdi. Önümüzdeki ay biraz daha derinlemesine girişince çok güzel olacağına emin oldum rengin :)

Ford abi kardeşler ışıl ışıl maşallah :nazar:

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Bu da ayna niyetine. Maşallah siyah ayrı güzel parlıyor temizlenince :)

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir
(düzenlendi)

Hiç bir şey.

tarihinde Bahadır Akdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Sen iyi bilirsin onu ;) Benim arabanın tecrübesini yaparken sen tel. ile aramıştın. Hakan değil de, yanındaki artiz.

bilirim abi bilmemmi, bende hoş olmayan şeylerle karşılaştım, kendi kaybeder...

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bugün Safak abiyle paralel whatsapp buluşması yaptık Cevizlibag PO'da. Arabaları yıkadık, cilaladik.

Wax için tekrar teşekkür ederim abi.

Amatorce hızlıca atmış olsam da formula1 marka pasta ozellikli wax fena iş görmedi arabanin rengini canlandirdi. Önümüzdeki ay biraz daha derinlemesine girişince çok güzel olacağına emin oldum rengin :)

Ford abi kardeşler ışıl ışıl maşallah :nazar:

urehuqyh.jpg

Bu da ayna niyetine. Maşallah siyah ayrı güzel parlıyor temizlenince :)

Güzel ce temizledik  :biggrin:  Ne demek kardeşim lafımı olur cilanın.. Gerçekten çok güzel parladı , Matlığı gitti parlaklık geldi.. Boş bi günde yine yıkar temizleriz.

Maşallah iki canavara  :nazar:  :nazar:

Bu arada ben tam silememişim alt tarafı :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel ce temizledik :biggrin: Ne demek kardeşim lafımı olur cilanın.. Gerçekten çok güzel parladı , Matlığı gitti parlaklık geldi.. Boş bi günde yine yıkar temizleriz.

Maşallah iki canavara :nazar::nazar:

Bu arada ben tam silememişim alt tarafı :D

Ben de okula gittikten sonra farkettim bir çok yerde cila kuru kalmış :D güneş altında olmuyor pek hep leke kalıyor ve gözden kaçıyor

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Dün akşam , peugeot bipper ın bakımını yaptık ,

sol ön amortisör takozu değişti.. dönüşlerde ses yapıyordu. Düzeldi.

Parça fiyatları,

Sol ön amortisör takozu                             14 tl

Castrol Magnetec numarasını unttum 4lt   56Tl

Mazot flitresi                                              45Tl

Yağ flitresi                                                 15Tl

Hava filitresi                                               10Tl

+-----------

Toplam                140Tl Parça.

İşçilik Bedafa : :D              

Yorum bağlantısı
Misafir

bilirim abi bilmemmi, bende hoş olmayan şeylerle karşılaştım, kendi kaybeder...

Bunları bir buluşmada Hakan Kurt yanımızdayken konuşmalıyız. O da bilmeli. :yes:  Beni tanıştıran kendisi ve bu adamlar hatır/gönül dinlemiyor. ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bunları bir buluşmada Hakan Kurt yanımızdayken konuşmalıyız. O da bilmeli. :yes:  Beni tanıştıran kendisi ve bu adamlar hatır/gönül dinlemiyor. ;)

tamam abi, ilk fırsatta buluşup konuşalım.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Araba suan leş içinde :D

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Mondeo suan kayıp 2 gündür babam aldi gitti daha babamda yok arabada ne haldedir garibim bilgi yok :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yağmur yağdı, yağmurda efficient grip performance testi yaptım= manyak yol tutuş  :good1:

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Para, Can güvenliğinden önemli değildir.. KeReM MiNaZ ;)

Önce tedbir sonra mal mülk

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...