İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Ford Ergin oto'da 105,000 Km bakımı, Eibach 3,5 cm spor yaylar takıldı, çift çıkışlı eksoz ve nikelaj uçlar takıldı, Motor temizleme spreyi ile temizlik yapıldı. Başka da bir şey yapmaya gerek yok herhalde yeter bu günlük  ;)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256191-mersinli-ihtiyarlara-ne-olduysa/?p=2311059

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Turan
(düzenlendi)

Pasaktan gecilmiyordur kesin :D

tarihinde Serkan Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Safak Acar

On ve arka icin bosch marka 2takim balata aldik. Arac uyari veriyordu fren yagi seviyesi dusuk diye. Usta amcam, ben cirak bi saatte degistik arka tekerleri soktuk, arkalar saglamdi degismedik, onler degisti arkalar kaldi .

Toplamda maliyet on arka balata bosch 130tl iscilik bedafa :D

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Misafir

Kemalpasa Yigitler :)

Güzel foto çekilecek yerler de var mı? :) akarsu, şelale, göl vb... :D

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Güzel foto çekilecek yerler de var mı? :) akarsu, şelale, göl vb... :D

Pek rastlayamadik :D ama sebil önü dersen olur :p

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Pasaktan gecilmiyordur kesin :D

yazık laaa. Neyse az kaldı. Sen gelince cillop gibi olur.
Yorum bağlantısı
Recep Güney

bugün meguaris kütahya servisinde aracıma iç dış detaylı temizlik pasta cila boya koruma motor temizliği yaptırdım 220 tl ye. fabrikadan çıktığı gibi tertemiz oldu aracım:)

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

yazık laaa. Neyse az kaldı. Sen gelince cillop gibi olur.

He gardaşım inşallah. Gidince Resimlerim artık son halini.

Yorum bağlantısı
Recep Güney

Aslinda ben sadece pasta cila boya koruma icin 200 tl fiyat almistim icini de temizleriz abi dediler eyvallah dedim. 7 saat sonra arayip abi 20 daha ver motor alt aksam jantlari falan da temizleyelim dediler bende tamam dedim.. islemden gayet memnunum gayet basarili oldu aracimi hic boyle temiz ve parlarken gormemistim:)

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok iş yaptım çok.

Öncelikle araç çalıştı. :shok: Yazlık lastikler takıldı, bahar temizliği yapıldı. Genel kontrol yapıldı 3 sıkıntı tespit edildi, 15 Nisandan sonra doğru tamirciye...

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok iş yaptım çok.

Öncelikle araç çalıştı. :shok: Yazlık lastikler takıldı, bahar temizliği yapıldı. Genel kontrol yapıldı 3 sıkıntı tespit edildi, 15 Nisandan sonra doğru tamirciye...

Çalışması mucize :p Eline sağlık Abim. Sıkıntılar ne?

Yorum bağlantısı
Misafir

Çalışması mucize :p Eline sağlık Abim. Sıkıntılar ne?

Aracın altında bir iki sıvı damlası gördüm :shok: , Antifrize benziyordu, genleşme kabında da seviye min.'in altına inmişti. Hafta sonu takip ettim daha fazla akıntı ve eksilme olmadı ama bakmadan rahat edemem. Son poyra değişiminde öküz tamirci aks keçesini yırmış, daha sonra sensöre gres bulaştığı için abs lambası yanmış, ertesi gün  kafasına vura vura aks körüğünü değiştirtmiştim. Lale tarafındaki kelepçe gevşek kalmış, körük ileri geri oynuyor. Bir de yağ müşürüne baktıracam.

Yorum bağlantısı
Misafir

Aracın altında bir iki sıvı damlası gördüm :shok: , Antifrize benziyordu, genleşme kabında da seviye min.'in altına inmişti. Hafta sonu takip ettim daha fazla akıntı ve eksilme olmadı ama bakmadan rahat edemem. Son poyra değişiminde öküz tamirci aks keçesini yırmış, daha sonra sensöre gres bulaştığı için abs lambası yanmış, ertesi gün  kafasına vura vura aks körüğünü değiştirtmiştim. Lale tarafındaki kelepçe gevşek kalmış, körük ileri geri oynuyor. Bir de yağ müşürüne baktıracam.

can sıkıcı bir durum, geçmiş olsun abi, suyu ihmal etme, keçeyi yırtan tamirci kim abi ?

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

Aracıma App plaka yaptırmayı düşünüyorum nasil olur acaba bir seksi lik katar mi sizce?
:crazy:

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

can sıkıcı bir durum, geçmiş olsun abi, suyu ihmal etme, keçeyi yırtan tamirci kim abi ?

Sen iyi bilirsin onu ;) Benim arabanın tecrübesini yaparken sen tel. ile aramıştın. Hakan değil de, yanındaki artiz.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...