Ahmetcan Yiğit 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Mehmet Abi sayesinde (Özcelik )sayesinde led plaka lambalarını da taktık Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Mehmet Abi sayesinde (Özcelik )sayesinde led plaka lambalarını da taktık Hele şükür memleket meselesi olmuştu :D hayırlı olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Hele şükür memleket meselesi olmuştu :D hayırlı olsun kardeşim :D Tesekkur ediyorum fotografini atacagim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Yani orjinalini sorarken, kaliteli olanı soruyorum.. Bim'e uğradığımda bakayım o zaman.. İşte orası göreceli. Bilinmedik yerden almadıktan sonra sıkıntı olmaz sanırım.. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Metehan Abi (Özcelik) sayesinde led plaka lambalarını da taktık Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Yıldırımlar Sanayi Sitesinde Öner Otomotivdeydim bugün;Yağ kapağı değişti, cam suyu fıskiyesi sorunu giderildi, zırıltı şikayeti sona erdirildi. Ankara'da çok iyi bir özel servis ile tanışıldı... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Bugün sinyal kolunu orijinal parça ile tamamen yeniledim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244396-mercedes-w203-c-serisi-direksiyon-ve-sinyal-kolunun-s%C3'> Ayrıca girişmişken kalorifer motorunu torpidonun altından söktüm, 10 yılda biriken polen filtresinin kaçırdığı tozlar kalıp olmuştu, düşük devirde motordan ses geliyordu. Motorun pervanesini bu toz kalıplardan boya fırçası yardımıyla arındırdım. Motora zarar vermemek adına sıvı gres veya wd-40 benzeri birşey sıkmadım. Geri taktım ilk denemeye göre düşük devirdeki sesler gitti . Allah'a şükür bunuda halletmiş olduk. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Kesinlikte fark eder. Ne kadar uzun bırakılmış ? abi, en az kestigi 20 cm vardı, baya uzundu, piskolojikmidir bilemiyorum ama performans arttı gibi, yakıt konusu zamanla belli olur. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Bugün sinyal kolunu orijinal parça ile tamamen yeniledim. Ayrıca girişmişken kalorifer motorunu torpidonun altından söktüm, 10 yılda biriken polen filtresinin kaçırdığı tozlar kalıp olmuştu, düşük devirde motordan ses geliyordu. Motorun pervanesini bu toz kalıplardan boya fırçası yardımıyla arındırdım. Motora zarar vermemek adına sıvı gres veya wd-40 benzeri birşey sıkmadım. Geri taktım ilk denemeye göre düşük devirdeki sesler gitti . Allah'a şükür bunuda halletmiş olduk. Furkan dostum şu bizim arabaya da bir el atsana kardeş. Mercedes ustaları nasıl ekmek yiyecekler yaaa??? Biz de sadece yıkayıp temizleyip maksimum cilalayalım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 abi, en az kestigi 20 cm vardı, baya uzundu, piskolojikmidir bilemiyorum ama performans arttı gibi, yakıt konusu zamanla belli olur. epey uzunmuş. Fark eder Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Furkan dostum şu bizim arabaya da bir el atsana kardeş. Mercedes ustaları nasıl ekmek yiyecekler yaaa???Biz de sadece yıkayıp temizleyip maksimum cilalayalım. Murat abi, bi benden yemiyorlar ya, ben hariç diğerleri gidiyordur Senin arabanı maaşallahı var daha gençtir o Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Murat abi, bi benden yemiyorlar ya, ben hariç diğerleri gidiyordur Senin arabanı maaşallahı var daha gençtir o Yok yok sen yine de bir el at kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Bu akşam da 1 tl ile tozunu akıttım yarım saat sildim kuruladım Oldu karaşimşek yavru Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Bu akşam da 1 tl ile tozunu akıttım yarım saat sildim kuruladım Oldu karaşimşek yavru Abi yakit almasak da faydalanabiliyor muyuz peki buradan Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Abi yakit almasak da faydalanabiliyor muyuz peki buradan Tabi Ozan.. İlk firsatta beraber yikariz.. 1tl kopuk 1 tl su istersen kopuk skmadan direk su ile yika karisan yok . Araba cok kirli oldumu ilk 1tl su ile camurunu akitiyorum sonra 1tl ile kopukluyorum.. Sonra cok temiz olsun istersem 2tl ile iki defa duruluyorum acelem varsa 1tl ile akitiyorum . Toplamda 4tl yi gecmiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Tabi Ozan.. İlk firsatta beraber yikariz.. 1tl kopuk 1 tl su istersen kopuk skmadan direk su ile yika karisan yok . Araba cok kirli oldumu ilk 1tl su ile camurunu akitiyorum sonra 1tl ile kopukluyorum.. Sonra cok temiz olsun istersem 2tl ile iki defa duruluyorum acelem varsa 1tl ile akitiyorum . Toplamda 4tl yi gecmiyor. Kimsenin karismamasi güzel abi. Zeytinburnu bpde de var hatta süpürge bile var 1 tl ile çalışan ama illa yakıt almak gerekiyor. O da sinir bozucu oluyor. Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Kimsenin karismamasi güzel abi. Zeytinburnu bpde de var hatta süpürge bile var 1 tl ile çalışan ama illa yakıt almak gerekiyor. O da sinir bozucu oluyor. Kazlicesme deki bp mi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Kazlicesme deki bp mi Merter mc in arka tarafindaki abi Zeytinburnu metrobus durağı hizzasindaki Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Merter mc in arka tarafindaki abi Zeytinburnu metrobus durağı hizzasindaki Anladim orayi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Anladim orayi bilmiyorum. Bu hafta içi yaparız abi bi gün po paralel vatsapdan haberlesiriz Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Bu hafta içi yaparız abi bi gün po paralel vatsapdan haberlesiriz olur Ozan. Yorum bağlantısı
Ali Eren 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Mersine lokal olarak dolu yağıyor. ne olur ne olmaz dedim, üstü kapalı oto yıkamacı arkadaşımın parkına çektim. İyi yapmışsın abi, dolu geçen sene Gaziantep'i de fena vurmuştu. İlkinde bizim burada olmadıydı, ikincisinde ise dolu söylentisi çıkınca arabayı battaniyelere sarmıştık tüm komşularla. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Kimsenin karismamasi güzel abi. Zeytinburnu bpde de var hatta süpürge bile var 1 tl ile çalışan ama illa yakıt almak gerekiyor. O da sinir bozucu oluyor. Ozan , Petrol ofisinde de var süpürge 1tl ile çalışıyor ama ne kadar(kaç dk) çalıştığını bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts