İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ahmetcan Yiğit

30000 bakımı Otokoc'a gitti. Yakıt hava polen mazot filtreleri değişti. 333+KDV DAHİL :p

Yorum bağlantısı
Misafir

30000 bakımı Otokoc'a gitti. Yakıt hava polen mazot filtreleri değişti. 333+KDV DAHİL :p

Yakıt ve mazot filtresini aynı anda mı değiştirdiler  :shok:  :fiuw:  :p

Hayırlısı olsun  ;)

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Yakıt ve mazot filtresini aynı anda mı değiştirdiler :shok::fiuw::p

Hayırlısı olsun ;)

Pardon :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Kdv ve işçilik yoktu hani kampanya vardı :blink:

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Kdv ve işçilik yoktu hani kampanya vardı :blink:

Sadece iscilik almadilar :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sadece iscilik almadilar :)

Üç kagitci otokoc :) ben de 150k bakımına yetkiliye gideyim diyordum bir de indirim varmış yaşının 4 katı falan sanayiden ucuza gelir diyodum :)

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Üç kagitci otokoc :) ben de 150k bakımına yetkiliye gideyim diyordum bir de indirim varmış yaşının 4 katı falan sanayiden ucuza gelir diyodum :)

Faturayi eve gönderiyorlarmis babamın dedikleri bunlar :p

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Kovan üstündeki abs sensör o ringi yırtılmış. Kovandan ses gelince söktüm. Su girmiş. Onarım yağı ile bir müddet yürüyecek, düzelmez ise rulman değişimi şart. edezuga8.jpg

Ben arabayı kaldırmak için 40 tane alet edavat alayım, adam forkliftle kaldırmış  :hahahoho:  :hahahoho:  :hahahoho:

Eline sağlık abi bu arada :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Kovan üstündeki abs sensör o ringi yırtılmış. Kovandan ses gelince söktüm. Su girmiş. Onarım yağı ile bir müddet yürüyecek, düzelmez ise rulman değişimi şart. 2ary3e2y.jpg

O bardaktaki onarım yağı deeel mi? :crazy:

Yorum bağlantısı
Misafir

lpg enjektöründen motora giren boruları kısalttırdım, bakalım fark olacakmı,gerçekden uzun bırakmışlar.

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Heryeri temizleyebilirsiniz. Kaliteli bir marka tercih edin ama..

Kaliteli marka derken zaten bir cesit yok mu bundan ?
Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp

Connectimn Arka plaka aydinlatmalirini ampulleri soktum led taktim bi harika oldu :) maliyet sifir el yatkinligi sagolsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ben arabayı kaldırmak için 40 tane alet edavat alayım, adam forkliftle kaldırmış  :hahahoho:  :hahahoho:  :hahahoho:

:D :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Akşam banyosu, :D  self servis bıcı bıcı yaptırdım :D

frd.jpg
 Karanlıkta iyice Karaşimsek oldu  :beee:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Akşam banyosu, :D self servis bıcı bıcı yaptırdım :D

Gönderilen Resim

Karanlıkta iyice Karaşimsek oldu :beee:

Abi gecen yazmıştın Cevizlibag po diye de hangi taraftaki Avcılar yönü mü? Mecidiyeköy yönü mu? Karşılıklı iki tane var ben göremedim Mecidiyeköy yonundekinde uzaktan

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

İcabında komple yerden keseriz :spiteful:

O bardaktaki onarım yağı deeel mi? :crazy:

Srvtydn'a özel katkı abi :nargile:

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi gecen yazmıştın Cevizlibag po diye de hangi taraftaki Avcılar yönü mü? Mecidiyeköy yönü mu? Karşılıklı iki tane var ben göremedim Mecidiyeköy yonundekinde uzaktan

Avcilar yonundeki Ozan, saadet parti binasinin ordaki, yarin aksam ustu bipperi yikicam isin olmazsa gelirsin ,f1 cila yapariz..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

lpg enjektöründen motora giren boruları kısalttırdım, bakalım fark olacakmı,gerçekden uzun bırakmışlar.

Kesinlikte fark eder. Ne kadar uzun bırakılmış ?
Yorum bağlantısı
Misafir

Avcilar yonundeki Ozan, saadet parti binasinin ordaki, yarin aksam ustu bipperi yikicam isin olmazsa gelirsin ,f1 cila yapariz..

Abi yarin aksam çalışıyorum bi hafta ici sozlesip yapabiliriz okula gelip giderken geçiyorum oradan

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi yarin aksam çalışıyorum bi hafta ici sozlesip yapabiliriz okula gelip giderken geçiyorum oradan

Olur Ozan sen uygun olduğun gün söyle, veya gecerken haber ver anında buluşuruz, bizde paralel watşap yapalım :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Olur Ozan sen uygun olduğun gün söyle, veya gecerken haber ver anında buluşuruz, bizde paralel watşap yapalım :D

Yapalım abi özelden numarayı atıyorum :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Yapalım abi özelden numarayı atıyorum :D

Aldım ;) Bekle bizi fctr :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Kaliteli marka derken zaten bir cesit yok mu bundan ?

Yok. Aspirin genel adı. Sana yağ gibi ;) Çok çeşit marka var. Her market farklı marka satabiliyor. Aspirix, Aspirinos, Aspirtix, Aspiri.... 

Yorum bağlantısı
Misafir

Bunun orjinal adi Aspirin mi? Nerede satiliyor?

Aslen Aspirin suyu. Her tür büyük markette var. Deterjan satan dükkanlarda var. A101, Bim, Şok gibi marketlerde var.. Kırmızı şişede Aspirix marka olandan şuan memnunum. Bulursan ondan alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...