İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

bugün servise uğradım ve bakımlar için fiyat aldım.

araç 2011 focus benzinli 90.000 km'dedir.

rutin bakım 506 TL

triger 700 TL

debriyaj 1900 TL

tabiki sordum ve çıktım (kaçtım).

rutin bakım 506 mi ? Amanın...
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Benim rutin bakım serviste 120 TL. Civarı oluyorda :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

bugün servise uğradım ve bakımlar için fiyat aldım.

araç 2011 focus  benzinli 90.000 km'dedir. 

rutin bakım    506 TL

triger             700 TL

debriyaj       1900 TL

tabiki sordum ve çıktım (kaçtım).

Bu ne yaaa.Valla ben kazığı yemiştim zamanında,aman ha uzak durun şu servislerden Hüseyin kardeşim...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kampanya super, işçilik yok, yasin 4 kati kadar indirim var, sanayiden ucuza geliyor vallahi :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Yazlık lastikleri taktım, ortalık sessizleşti, arkalar yine 245/40 oldu, bir dahaki sezona arka lastikler çöp :)

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Bugün Forumdan Mustafa Kayaalp beyin önerisi üzerine ÖNER OTO SERVİS e gittim. Düzelmeyen ralonti sorunu, körüklerin oradan gelen gıcırtı, ve bazı kontroller için. Tahmin ettiğimden çok daha iyi bir hizmet ve samimiyetle karşılaştım. Bütün sorunlar çözüldü çok şükür. Hatta farklı süprizlerle de karşılaştık onları da halletti Tuncay usta. Kendisine bizden de fazlasıyla bahsettim. Ankara da olanlar için istisna profesyonelliğe sahip adam gibi usta. Arabanın gençleştiğini hissetim. Mutluyum kafam rahat yüzüm gülüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Güney

sonunda kumandam eskişehir ford yetkili servisi tarafından garanti kapsamında değiştirildi:) aracımın garantisi bitti sanıyordum ama garantiden değiştirecez dediklerinde çok sevindim:) ucuz sa 2. anahtar da yaptırayım dedim 800 tl fiyat çektiler teşekkür edip aracın yıkanmasına gerek yok diyim hemen aracımı alıp uzaklaştım:) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Torpido açma kolu kırıldı kapağı zor bela açtım mekanizmayı söktüm kilit mekanizmasını hareket ettirmeye yarayan plastik parça kırılmış iran yapıştırıcısı aldım çift tüplü karıştırmalı yarın yapıştırıp toplayacağım.

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Yıkandı, cilalandı, amerikan park modülü takıldı

eoeaFBT.png

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli
Ali Eren

Yağ bakımı yapıldı. Arka z rotlar garanti kapsamında değişti. Berner enjektör temizleyici yakıt katkısı konuldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yağ bakımı yapıldı. Arka z rotlar garanti kapsamında değişti. Berner enjektör temizleyici yakıt katkısı konuldu. 

Güle güle kullan, gizli kameraya da yakalanmışsınız  :D  Tunap yokmuydu ya....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Güle güle kullan, gizli kameraya da yakalanmışsınız :D Tunap yokmuydu ya....

tunap kalmamıştı abi. o yüzden berner kullandık. kamera görüntüleri güzel olmuş artık bizimde kasetlerimiz var :D tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Gönderilen Resim

Bugun led plaka lambalarini aldim 15tl ye :) Aksam montajini yapicam gizlice :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Geçen hafta kaçak geçtiğim gişelere ayıp olmasın diye Opet ten HGS aldım. Sadece Shell de var sanıyordum. Satan Opet lerde var haberiniz ola ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçen hafta kaçak geçtiğim gişelere ayıp olmasın diye Opet ten HGS aldım. Sadece Shell de var sanıyordum. Satan Opet lerde var haberiniz ola ;)

Biz PTT'den almıştık gişelere ayıp mı ettik şimdi? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir

Biz PTT'den almıştık gişelere ayıp mı ettik şimdi? :unsure2:

:shok:  :shok:  :i-ih:  :i-ih:  :fiuw:  :fiuw: Abim, Ptt de en az 30 kişi varmış dün kuyrukta. Bende 5 tane Shell gezdim, hiçbirinde bulamadım. Tam 30 kat cezaya katlanacakken, kayınpeder "Opet ten aldım ben" dedi.. Gece gidip aldım bende  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

:shok:  :shok:  :i-ih:      Abim, Ptt de en az 30 kişi varmış dün kuyrukta. Bende 5 tane Shell gezdim, hiçbirinde bulamadım. Tam 30 kat cezaya katlanacakken, kayınpeder "Opet ten aldım ben" dedi.. Gece gidip aldım bende  ;)

Anlamadım şimdi :unsure2: Bu HGS etiketlerini soğuk mu vurmuş? Yoksa kelliğe filan mı iyi geliyormuş da millet kuyruğa girmiş. Tuhaf bir durum. :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Anlamadım şimdi :unsure2: Bu HGS etiketlerini soğuk mu vurmuş? Yoksa kelliğe filan mı iyi geliyormuş da millet kuyruğa girmiş. Tuhaf bir durum. :p

:biggrin: Burada PTT de her işe ayrı ayrı bakılmıyor. Bir kuyruk var. Giriyorsun. Ne işin varsa onu yaptırıyorsun. Beklemek şartı ile  ;) Shell lerin hepsinde boy boy afişler var. "HGS satışlarımız başlamıştı" tarzında. Ama ne hikmetse ya sticker kalmamış, ya bilgisayar çalışmıyor, yada "kaptan motor soğuk"  :unsure2: Ben Opet ten tamı tamına 4,5 dk içinde aldım (Hgs yi) gece  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...