Mustafa Tüfekçi 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 köpük şart mı makyajlı sedanlarda kalkmıştı mesela 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Mart 2014 Yazar Paylaş 12 Mart 2014 Tampon auto kıng de yapıldı boyandı.Ama iş köpüğü bulmaya gelince hala bulamadık.Yarın gelir dediler ama bilmiyorum artık.... köpük şart mı makyajlı sedanlarda kalkmıştı mesela Köpük olmasa benim araba darma duman olurdu.Çok faydasını gördüm o köpüğün... Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 asya tip stop taktım... dış görünüşü güzel ama ışık dağılımı hoşuma gitmedi. Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Araba sürmeyi özlemişim bugün özlemimi giderdim. Yarın sabahta üçüncü yıl bakımını yaptırmaya götürecem. Km kaç binde abi peki? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Bugün servise gittim ve bakım lkampanyası hakında bilgi aldım, kdv ve işçilik alınmıyormuş, ay sonuna kadar çok uygun bakım fiyatları var. Sonra oturup sistemden araba için neler otosandan gelir diye baktık, batıkça sinir oldum, çünki yapmak için uğraştığımız şeylerin çoğu var, damalı tavan kaplaması, kapı altlarına ford yazan şerit stiker, orta teyp konsolunun orjinal boyalı piano black hali, yine orjinal fiesta alçaltma kiti ve daha tonla şey, taii fiyatlar uçuk, orta konsol piano black 280 kaat civarıydı mesela. ahanda şunlar vardı mesela... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 (düzenlendi) Birde serviste şundan yaptırayım diyorum, yağa temizleyici atıp yapmaktan çokçok daha etkili bir temizlik, araç 129000 de şuan ve bir hafta önce CC yapıldı, yağ değişimine 1000 km den az zaman var, CC den sonra biraz kullanayımda iyice otursun diye bekliyorum, sonrasında full bakım yapacağım, bu işleme ne dersiniz, serviste yapıyorlar, motor yağı boşalıp filtre çıktıktan sonra karter tapası ve filtre yuvasından alete bağlanıyor motor, sonra cihaz kompresörü sayesinde özel bir kimyasal içermeyen deterjan bazlı maddeyle 10-15 dakika sistemde dolaştırılıyormuş, 3 mikrona kadar ne varsa tertemiz oluyor, CC sonrası yaptırmak faydalı olacak sanırım. İşlem bunun gibi birşey... 12 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Sinyalli ayna kapakları gövde renginde boyandı...montaja az kaldı... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 (düzenlendi) 30.737.km de Ali. Bugün yağı ve yağ filtresi değişti. Far ayarları yapıldı, fren balataları kontrol edildi. Hava filitresini daha yeni değiştirmiştim o değişmedi. polen filitresi ise yakın tarihte değiştirdiğim için tekrar değiştirmeye gerek duyulmadı. Yaz başında değiştirilecek. km yanlış, 40737 de değişim olmalı Hayırlı olsun bakım. 14 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Bugün bizim kocaoğlanın karnını doyurduk. 208 TL'lik mazot aldım Benden fazla yiyor Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Balans ayarı yaptırdım yeni ön lastiklerime.titremiyor 130 dan sonra artık. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Balans ayarı yaptırdım yeni ön lastiklerime.titremiyor 130 dan sonra artık. Michelin arka iki lastiği de değişmeliymişim.çiftine 500 dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Bugün bizim kocaoğlanın karnını doyurduk. 208 TL'lik mazot aldım Benden fazla yiyor Bu da mazot alırken ki manzara Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Bugun sonax cilali sampuanla cimdirdim aracimi. Yikamaci gorunce beni abi sampuanin nerede diyor Hazirlaniyor 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Bugün değil ama dün baya bi yorulduk.Hava,polen,yakıt ve yağ filtresi ile yağını değiştirdik.Ön disk ve balatalar değişti arka kampanalar temizlendi.Şanjuman alt takozu değiştirildi.Bimden aldığım park sensörü gövde rengine boyanıp takıldı.Zamanla sararan ve çizilen farlar parlatıldı.Tamponlarda birkaç rutuş işlemi vardı onlar halledildi.Torpitodaki saklama bölmesinin kırık olan kilit mekanizması değiştirildip onarıldı.Şimdi hafta sonu yıkanıp çilalanmayı bekliyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Sabah işe gelirken karnını doyurduk birde akladık pakladık Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun inşallah. .... 5 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Uzun bir aradan sonra mesai sonrası soluğu benzinlikte aldım arabayı yıkadım Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Park sensörlerimi nihayet taktırdım....Sırada tamponları boyatma var.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Kaput keçesinde çıkan sekmanları yeniledim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 tepemde bazen çıtçıtçıt ses yapan kaynağı buldum sonunda, ayak aydınlatması veya submarine için çektiğim kablo ses yapıyor diye düşünüyordum değilmiş., güneşliğin tavana tutturulan vidalarını sıktım 6 köşe yıldızla,ses gitti.Tek duyulan ses amortisör fısıltısı artık oda camlar açıkken Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 arka tamponu dubalara vurdum, ön tampon gibi 2-3 çizikte oraya yaptım Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Öğlen aracın içini boşalttım ve evden elektrik süpürgesini çıkartıp arabanın içini süpürdüm.Paspaslarla aynı şekilde karton kestim yerleştirdim. Fakat şöför tarafı kartonunu yanlışlıkla çöpe attım sanırım diğer karton çöpleriyle birlikte. Gittim bir de mahallenin çöpünü karıştırdım ama iş işten geçmişti bulamadım çünkü Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Fırsat sitesinden autowax ic dış yıkama ve ozonlama satın almıştım tekrar normalde de yıkama 20 tl nasıl olsa diye tekrar bir ozonlama yapılsın arabanin kokusu iyice tenizlensin istedim öyle de oldu cidden. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Bugünu linea'ya ayirdik. Gecen hafta c-max'e yaptigimiz tüm işlemleri bu hafta linea'ya yaptik. Yikattiktan sonra kurumasini beklerken ic temizligine giristim. Göğüs cilasi surup pasparlarini yikadim. Kapı fitillerine silikon sprey surdum. Heryerine limonlu koku sıktım. Sonra geçen hafta aldığım formula 1 cila ile araca giristik. Baya detailing oldu sayilir. Mekan migrosun kapali garaji. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Uzun bir aradan sonra mesai sonrası soluğu benzinlikte aldım arabayı yıkadım Senin park lambalarina hastayim abi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Senin park lambalarina hastayim abi Bende kardeşim Yorum bağlantısı
Recommended Posts